DAN1EL

New member
כן,

ובגלל זה צריך קודם לפתוח את טלנובלות דרסט, ואז הם לא יפתחו את מיכאלה.

n u t

New member
זה יכ להיות פיתרון טוב...

אם לא היו יודעים עוד שתהיה מיכאלה... עכשיו כשיודעים אז כבר לוקחים את זה בחשבון...

DAN1EL

New member
לא הבנתי...

מה הבעיה? נפתח פורום טלנובלות דרסט. (ואני לא רואה סיבה שתפוז לא יסכימו לזה). אחרי שיתחילו שידורי "מיכאלה", אם ירצו , ואני מדגיש אם ירצו לפתוח פורום למיכאלה (כי הרי למה שירצו אם יהיה כבר את הפורום הזה?) אז תפוז בטח יגידו למי שירצה שיש פורום טלנובלות דרסט ולא צריך פורום מיכאלה.

n u t

New member
מה שאתה מפספס כאן...

זה שתפוז לא פותחים פורומים רק לפי בקשות של אנשים.. גם תפוז עצמם, אם הם חושבים שיהיה פורום עם הרבה ביקוש, יכולים לפתוח פורום... הם לא מחכים שיציעו להם... זו הבעייה... נסה לדמיין את הפורום בלי דיבורים על מיכאלה... זה יהיה פורום שלא זז... מצד שני הפורום של מיכאלה בתקופת השידורים יהיה פורום מאוד פעיל... מספיק בשביל שיפתחו אחד כזה...

DAN1EL

New member
אז תקראי את ההצעה שלי:

אנחנו נבקש מתפוז לפתוח את הפורום טלנובלות דרסט לפני שהם יפתחו את פורום מיכאלה, ואז כשהם יראו שהדיבורים על מיכאלה ממילא מתרחשים בפורום טלנובלות דרסט, הם לא יראו צורך לפתוח פורום נפרד ל"מיכאלה".

n u t

New member
הבנתי את זה...

אבל הם לא מטומטמים- הם מבינים מראש שאם יפתח פורום טלנובלות דרסט אז רוב הדיבורים בו יהיו על מיכאלה והם לא ירצו ליצור כזה מצב מאחר והם מעוניינים בפורום על מיכאלה... בגלל זה ההתלבטות היא בכלל בין פורום טלנובלות ישראליות לבין מיכאלה...

DAN1EL

New member
"מעוניינים"?!?!?

מה לעזעזל האינטרס של תפוז שייפתח פורום מיכאלה? מה הקטע, הם רוצים כמה שיותר פורומים? הם רוצים להגיע לאלף? אני ממש לא מבין את זה. לפי מה שאני הבנתי, הם פותחים פורומים לפי ביקוש. ולמה שיבקשו פורום על מיכאלה אם כבר יש פורום טלנובלות דרסט? חוץ מזה , מה הם מעדיפים, שיסגרו את כל הפורומים של טלנובלות דרסט חצי שנה אחרי שהם נפתחים והסדרה נגמרת?

n u t

New member
בלי להתעצבן...

תפוז אכן פותחים פורומים לפי ביקוש... ומאחר ולמיכאלה יהיה ביקוש- צריך פורום שיהיה בבירור מוקדש למיכאלה... זה לפחות מה שאני חושבת בעניין... אבל עוד כמה ימים כשמי שאני צריכה לדבר איתה תחזור מחופש, אני אשאל אותה לגבי כל מה שאמרתם כאן...

DAN1EL

New member
לא התעצבנתי. ../images/Emo13.gif

אבל כמו שאמרתי כבר, וכמו שאמרת בעצמך: תפוז פותחים פורומים לפי כמות הביקוש, ולא לפי כמות הביקוש שאולי תהיה בעתיד ל"מיכאלה". כרגע אין ביקוש, אבל יש ביקוש לפורום טלנובלות דרסט. אז הם יפתחו את הפורום טלנובלות דרסט, וכשיהיה ביקוש בעתיד, ורק אם לפתוח פורום למיכאלה, תפוז פשוט יסבירו שאין צורך, בגלל שיש את פורום טלנובלות דרסט, ובו מדברים על "מיכאלה", "משחק החיים", "לחיי האהבה" ו"לגעת באושר".

OMG../images/Emo70.gif כתבתי כ"כ הרבה ונמחק >_<

טוב אני אנסה לכתוב בקיצקץ מה שנחמק (
) שתיכם מאוד צודקים, ושניכם העלתם נקודות מאוד טובות.. אני חושבת שצריך להפוך את הפורום הזה לפורום של 'טלנובלות דרסט' ובינהן תיכלל מיכאלה.. ככה הביקוש לטלנובלה יופנה לפה.. לפי דעתי זה פיתרון יחסית טוב, למרות שבתקופה שישדרו את זה, יהיה פה טיפהבלאגן כי יותר ידובר על מיכאלה, עדיין בתקופות יובש יהיה יותר נושאים לשיחה מבלי לחרוש על משהו יותר מדיי, ויותר אנשים יבואו לפורום
אנחנו מדברים פה באוויר, לפי דעתי צריך לבדוק מה בכלל אפשר לעשות

../images/Emo13.gif../images/Emo60.gif

תראה, אם נרצה לדבר על משחק החיים, לחיי או לגעת תמיד אפשר לפתוח שרשורי אוף-טופיק ולדבר על זה. אבל זה ברור שמיכאלה תתפוס חלק גדול מהפורום ממילא. ולעשות פורום על חברת הפקות זה מצד אחד נראה נחמד והכל, כי אפשר לדבר על כל הסדרות,אבל בתכל'ס אותו הפורום ישאר אותו פורום כמו עכשיו - כזה שאין לנו כבר על מה לדבר בו כמעט. ודיבורים על מיכאלה מתאימים הרבה יותר לפורום מיכאלה. פורום דרסט נשמע כמו איזה ייצוג של חברת ההפקות

אני מסכימה איתך../images/Emo45.gif

ואני חושבת שצריך באמת להפוך את זה לפורום טלנובלות דרסט

love amor

New member
זה רעיון חרא../images/Emo4.gif(במילים פשוטות../images/Emo3.gif)

כי אם כבר אז שיפתחו פורום למיכאלה וזהו.. מה הקשר לפורום שלנו!? אני בעד טלנובלות דרסט או משהו בסגנון אהבה מעבר לפינה זה בכלל לא טלנובלה זה אופרת סבון(ככה התסריטאי אמר
) ואם יפתחו בכל מקרה פורום למיכאלה אז מה זה משנה..אפשר לדבר עליה גם פה

יש לי רעיון פשוט../images/Emo3.gif

נהפוך לדרסט אבל הקישורים יהיו משחק החיים ולחחי האהבה והם יקרשו לפורום הזה
האם זה אפשרי

n u t

New member
לא הבנתי../images/Emo4.gif

איזה קישורים? וקראת אגב את מה שהגבתי לדניאל?

love amor

New member
נראה לי שהיא התכוונה

לקישורים נגיד שמישהו מחפש ת'פורום אז הוא רושם "משחק החיים" וזה ימצא לו את הפורום שלנו
רעיון נחמד ד"א

m G m

New member
רעיון מאוד נחמד...

עד עכשיו לא השתתפתי בשרשור כי לא ידעתי בדיוק מה אני חושבת, אבל עכשיו אני כבר יודעת צריך לפתוח פורום אחד לכל הטלנובלות האלה מבית "דרסט"
משמע פורום דרסט...או לחילופין "טלנובלות ישראליות", נשמע יותר טוב כי דרסט זה מין שן של חברה ייצוגי כזה ורוב האנשים לא יודעים בכלל שהם אלה שהפיקו את 3 הטלנובלות הנ"ל. והרעיון של מרשמלדה הוא ממש טוב. ברשימה של הפורומים יהיו כתובים שלושת הפורומים של שלושת הסדרות "לחיי האהבה", "משחק החיים", "מיכאלה" וכד'... אבל למעשה מי שילחץ עליהן, זה ייתן קישור לפורום הכללי של "טלנובלות ישראליות"/"טלנובלות דרסט"... קפיש? אני חושבת על זה, אם יפתח פורום למיכאלה, לפורום שלנו יקרה מה שקרה לפורום לחיי האהבה, הרי בשלב מסויים ירצו לסגור אותו, ואז מה נעשה? איפה נדבר על משחק החיים?

m G m

New member
זה כבר הפסיק לקפוץ! ../images/Emo105.gif

ענת, את יכולה להקפיץ את זה למעלה?

למעלה