פורום 'טלנובלות דרסט'../images/Emo60.gif

היינו צריכים לפתוח שרשור על זה כבר
הלו הלו, מה זה דרסט
קודם כל תרגיעי. עכשיו 'דרסט' זו חברת הפקות, שהפיקה בין היתר את הטלנובלה 'משחק החיים', 'לחיי האהבה' ו'לגעת באושר' (אממ... נראה לי
). החברה מפיקה עכשיו את הטלנובלה החדשה 'מיכאלה'. שולת
ומה את רוצה ממני בעיקרון
קודם כל אני לא רוצה ממך כלום, את סתם נדחפת. ושנית כל - חברי הפורום הציעו (DAN1EL יותר נכון
) שבמקום לסגור את הפורום, נהפוך אותו לפורום 'טלנובלות דרסט' וככה לא נפרק את הקהילה המגובשת שלנו וגם הפורום יהיה פתוח עוד הרבה זמן (במידה ודרסט לא יפשטו את הרגל או משהו
). מי ינהל את הפורום החדש
או שענת תשאר בניהול, או שחברי הפורום המעוניינים לנהל יאמרו זאת, ואז נעשה הצבעה או משהו (למרות שאני נגד כל התחרות הזו
). מאגניב
אנשים בכלל רוצים להפוך את הפורום הזה לפורום 'טלנובלות דרסט'
נראה לי שכן... אני חושבת שכל מי שיש לו דעה בנושא (ואני מניחה שלכולכם יש, הרי מדובר כאן על הפורום שלכם) יקח לעצמו כמה דקות ויכתוב את הדעה שלו בתגובה לכאן. ומי שלא יכתוב
אהממ... יש לו עסק איתי
למה נראה לך שמישהו מפחד ממך
ילא ילא עופי מפה *בועטת בפיצול האישיות שלי* בקיצקץ (
) שרשרו לכאן את הדעה שלכם בנושא, וציינו אם אתם רוצים לנהל או לא
(אני כבר אומרת שאני לא ממש רוצה
) הדעה שלי: כדאי להפוך אותו או לטלנובלות דרסט.
הפורום יתרחב, יהיו בו יותר תכנים
וגם אם מישהו ראה רק את משחק החיים/לחיי/לגעת באושר הוא יכול להשתלב בכיף

LuZ dE EsTrElLa

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חחחחח אממ..אני כמובן גם בעד להפוך את הפורום לפורום הטלנובלות של דראסט:)

jenn aniston

New member
../images/Emo95.gifליאתתתתת יא קורעהההההההה

חחחחחחחחחחחחחח קרעת אותי *נשפכת על הריצפה* *מתגלגלת* *חוזרת לשפיות* אני מסכימה, באאאאאארורררררררררררר זה יהיה הכי שולתתתתתתתת (כל הזכויות שמורות לליאת חחחחח... סתם) יהיו כאן מלא אנשים ומלא שמיייייח אז בקיצור, [URL='http://']כן[/URL]

n u t

New member
../images/Emo26.gif

האמת שכמה זמן אני כבר בשיחות עם ההנהלה לגבי הפיכת הפורום לפורום טלנובלות דרסט/דלנובלות ישראליות... לא מזמן התחיל כל העניין לנטות לכיוון של הפכית הפורום לפורום מיכאלה במקום... אחרי מחשבה, זה נראה לי גם יותר הגיוני מאחר והפורום יהיה בערך כמו שפורום משחק החיים היה, כשלפניו היה את לחיי האהבה- דיברו בעיקר על משחק החיים, כי לחיי האהבה כבר נגמר, אבל מצד שני ברור שכל מי שרצה לדבר על לחיי האהבה מצא פה אנשים שיתעניינו במה שיש לו להגיד... טלנובלות דרסט קצת יותר בעייתי, כי אהבה מעבר לפינה למשל, לא נכלל בקטגורייה והרבה מהפורום אני בטוחה שרואים גם את זה, ולמיכאלה בכל מקרה יפתח פורום כי יהיה ביקוש, ואז לא יהיה טעם לדבר עליו בפורום הזה... לא עדיף שמלכתחילה הפורום יפתח כאן?

אמ..

ומה עם משחק החיים? אפשר יהיה לאחד את מיכאלה ומשחק החיים ביחד? (פורום טלנובלות ישראליות)

jenn aniston

New member
../images/Emo95.gifצודקת...

אפשר גם לעשות משהו כמו שאיחדו את הפורום רק בישראל וארץ נהדרת... אז אפשר לעשות "משחק החיים ומיכאלה" מה אתם אומרים?

בגלל זה אני אומרת..

פורום אחד גדול לכל הטלנובלות. כולל מיכאלה זאת הייתה הכוונה שלי למעלה בהודעה..

לא נכון לגמרי../images/Emo60.gif

אמממ.. אם מישהו רצה לדבר על איזושהי טלנובלה קודמת, אף אחד כאן לא היה עונה לו.
אבל אם זה יהיה פורום טלנובלות דרסט אז נניח בתקופה של הייבוש, כשנגמרת טלנובלה והשנייה בשלב האודישנים, תמיד יהיה על מה לדבר
והקהילה ממש תתרחב - תחשבי על זה

n u t

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

אף פעם אני לא מצליחה למצוא כותרת
לפני שאני אנסה לשאול בהנהלה אם אפשרי לחזור לכיוון פורום טלנובלות ישראליות...(חחח אני בטוחה שכבר שיגעתי אותם...). כולכם לוקחים בחשבון שכמעט בטוח יפתח גם פורום למיכאלה? כלומר, גם אם הפורום שלנו יהיה פורום טלנובלות ישראליות, יהיה עוד פורום באותו הזמן שהוא פורום מיכאלה...

../images/Emo60.gif

ממש ממש עדיף לשנות את זה לפורום טלנובלות דרסט, ולבקש מאפרת ונטע לא לפתוח פורום למיכאלה.

n u t

New member
לא חושבת שזה אפשרי...

לפורום מיכאלה יהיה הרבה ביקוש בזמן שזה ישודר... ואין שום סיבה שאם יש פורום לאהבה מעבר לפינה למשל, לא יהיה פורום למיכאלה... במיוחד כשאהבה מעבר לפינה כבר נגמר ומיכאלה בדיוק משודר...

אממ.... ../images/Emo13.gif../images/Emo60.gif

את יודעת מה
את צודקת לגמרי. לפי דעתי כדאי לשנות את שם הפורום ל'מיכאלה'.

DAN1EL

New member
לפי דעתי לא.

כי אם נרצה לדבר פה על משחק החיים? או על לחיי האהבה? או על לגעת באושר? ואז נצטרך כל פעם לפתוח שרשור אוף... לדעתי צריך לעשות פורום טלנובלות דרסט , זה דבר ראשון. דבר שני - לא פורום טלנובלות ישראליות, כי דרסט זה סוג בפני עצמו, וזה מה שרוב האנשים פה אוהבים. "אהבה מעבר לפינה", "סיטי טאוור", "כסף קטלני" וכו' הן לא בדיוק טלנובלות מהסוג הקלאסי, והן גם פחות טובות לדעתי. אולי נעשה הצבעה? מי בעד פורום מיכאלה? מי בעד פורום טלנובלות דרסט או טלנובלות ישראליות? מי בעד להשאיר את זה "פורום משחק החיים" כמו שהשאירו את לחיי האהבה?

n u t

New member
חכו עם ההצבעה...

הדיון שנוצר פה הוא מצויין כדי שכל הצדדים יבהירו את מה שהם חושבים... בינתיים אין טעם בהצבעה... הבעיתיות עם פורום טלנובלות דרסט הוא שמרבים אלו שאוהבים את הטלנובלות האלו לא מכירים/יודעים מי אלו דרסט הפקות... מה עוד שאם הפורום יהפוך לפורום טלנובלות דרסט, מרבית השרשורים בכל זאת יהיו על מיכאלה,לפחות בחצי שנה הקרובה, מה שיצור תחרות ובלבול אצל שאר הגולשים לגבי איפה לכתוב- פה או במיכאלה... אני לא חושבת שזה יהיה טוב במיוחד...

DAN1EL

New member
כן, אבל

אם יהיה פורום "טלנובלות דרסט" למה שמישהו ירצה לפתוח פורום גם ל"מיכאלה"? כמו שיש פורום ל-MTV אבל לא רוצים לפתוח פורום גם לתוכנית מסוימת שמשודרת ב-MTV כי ידברו עליה כבר בפורום של הערוץ. חוץ מזה שכבר יש פורום ל"האודישן הגדול" אז אני לא מבין בשביל מה לפתוח פורום "מיכאלה"... ובקשר לזה שאנשים לא יודעים מה זה "דרסט" - בדיוק בשביל זה יש את הודעת המנהל\ת בכניסה. למרות שנראה לי שרוב האנשים יודעים מה זה, עובדה שכשהצעתי את זה בפעם הראשונה כולם הבינו. בקיצור - כל המטרה של הרעיון הוא שהפורום של "משחק החיים" לא יתפרק, ולא יעמוד בסכנת סגירה, כנ"ל לגבי הפורום של "לחיי האהבה" שכבר נסגר בעבר, וכנ"ל לגבי הפורום שייפתח ל"מיכאלה" אם לא ייפתח פורום טלנובלות דרסט.

n u t

New member
יש דבר אחד שאנחנו יכולים להיות בטוחים בו

וזה שיפתח פורום מיכאלה... כלומר- כל העניין של לא לפתוח אחד כי יש פורום טלנובלות דרסט יורד מהפרק... האודישן הגדול הוא פורום זמני, והוא יסגר כשיתחילו הצילומים עם הדמות שנבחרה... זה לא פורום שישאר כאן בזמן שהתכנית תשודר... אפשרי אולי שאחרי שמיכאלה תיגמר, אם לא תהייה עוד טלנובלה של דרסט הפקות להפוך את הפורום לכזה/לפתוח פורום כזה... אבל בזמן שיש מיכאלה, בגלל שבמילא יפתחו פורום רק למיכאלה (שוב- כי יש ביקוש), לא יהיה על מה לדבר בפורום טלנובלות דרסט או שאפילו להיפך- ידברו יותר מדי על מיכאלה ואז אנשים לא ידעו איפה לכתוב...

DAN1EL

New member
אבל,

למה שתפוז יסכימו לפתוח פורום מיכאלה אם כבר יהיה קודם את פורום טלנובלות דרסט? מה, הם פותחים כל פורום שמבקשים מהם גם אם יש אחד באותו נושא?

n u t

New member
לא... להיפך...

בגלל שתפוז יודעים שיפתח פורום מיכאלה, הסיכוי שהם יסכימו לפתוח פורום טלנובלות דרסט הוא קלוש...

למעלה