סביון1

New member
מקפיצה

לטובת כל חברות המועדון שלא היו בפורום בסוף השבוע ואולי בכל זאת רוצות להגיע

שיר5520

New member
פרטי המפגש

קודם כל, סביון, תודה על ההקפצה. את מהממת! המפגש יתקיים בשעה 19:00 במוצ"ש, 22.11, כדי שגם שומרי השבת יוכלו להגיע, בביתי שבראש העין. מכל הסיפור מתחיל להיראות שיהיו הרבה אנשים. אני מקווה שכולכם תיכנסו בסלוני הלא ענק. קצת קשה לדעת כמה אנשים בדיוק יגיעו, כי יש הרבה מתלבטים. ייצטרפו אלינו גם חברינו מ"הזכות להורות" שבטח יכולים לתרום מהניסיון המוצלח שלהם. אני שולחת עכשיו מפה במסרים לכל מי שאישרה את השתתפותה. מקווה שתבואו עם הרבה רעיונות פוריים. להתראות!

noam 1

New member
אני אגיע גם כן

שיר, היה כדאי גם לפרסם את הרחוב (כתובת מדוייקת) ולא רק שזה בראש העין. וחוץ מזה - גם אני מצטרפת למאבק. אין סיבה לשלם כל כך הרבה כסף מבלי לקבל החזרים מהמדינה. בנוסף, אולי נוכל לעורר מעט את חוק הביציות הרדום משהו. אני קוראת לכל בנות המועדון לבוא ולהיפגש בשבת. זה חשוב!!

שיר5520

New member
תהיתי לאן נעלמת

הכתובת תגיע במסרים אישיים למתפקדות. אני מעדיפה לא לפרסם אותה בפורום.

צוקה1

New member
גם אני מתפקדת -סליחה על האיחור,../images/Emo140.gif

לא הייתי פה כמה ימים(לא מחשב ולא אינטרנט )זה קורה לי ..- אני כנראה לא פריקית וזקוקה להתנתקיות האלה מדי פעם.בכל מקרה הרעיון לקום ולעשות משהו בנוגע לתרומת ביצית היא מבורכת ומקווה שנצליח במאבק החשוב הזה .שמחה על ההתפקדות המכובדת מקווה שתתפקדנה בנות נוספות ורשימת חברות המועדון- העמותה תתעבה. מקווה מאוד שאוכל להגיע לפגישה למרות שכמו רובנו מרגישה נבוכה ולא ששה להיחשף.כך או כך ארצה כמובן לתרום כמיטב יכולתי למאבק "חייבים לעשות חייבים להאמין" צוקה

אדוינה

New member
יהיה נחמד לפגוש אתכן

ורוצה לבקש ממכן שעלמנת שהאירוח לא יהיה קשה מדי לשיר,אז שכל אחת תביא משהו קטן איתה ,כמו בקבוק משקה קל,חטיף וכו. לא לשכוח שבוודאי נהיה אחרי "הזלילה הגדולה" של שבת,לכן משהו קטן יספיק. תודה גדולה

ayoosh

New member
חדשים ומצטרפים

אומנם רק אתמול הצטרפתי לפורום...אבל אני (ואני מקווה שגם האיש...)נשמח מאוד להגיע ולהתחיל להיכנס לעניינים... (אבל אני מודה שהחשיפה מפחידה...) ושיהיה טוב ובקרוב

שיר5520

New member
אנא אשרו השתתפותכם

כל מי שמתכוון לבוא ועדיין לא שלח לי מסר לאישור מתבקש לעשות את זה, כדי שאוכל להעריך את כמות האנשים.

שיר5520

New member
האמת היא שמשיחות עם כל מיני בנות,

מתחיל להסתמן באמת שכל אחד יביא משהו. לא צריך להיסחף, מספיק איזה בקבוק שתייה ואיזה סוג של חטיף או עוגיות. תודה.

שיר5520

New member
המפגש בראש העין

הוא מפגש מגמתי שנועד לקדם את המאבק בנושא "תרומת הביציות" בארץ. מגיעים אליו רק אנשים הזקוקים לתרומה ואנשים שחושבים שהם יכולים לעזור למאבק, כמו החבר'ה מ"הזכות להורות". נדבר שם רק על המאבק ועל הדרכים לפעול. המפגש השני הוא מפגש רגיל של בנות הפורום שעליו אני לא יודעת כל כך הרבה.

שיר5520

New member
מקפיצה ומזכירה

למרות שעושה רושם שכל מי שקשור לעניין כבר הודיע שהוא מגיע. אשמח לראותכן מחר.

למעלה