forgiven dreams

New member
תגידו...../images/Emo3.gif

אני מתחילה לשמוע קולות בראש והקולות לא אוהבים אתכם...
אל תגידו כולם מתרגשים לקראת המפגש

AMIR HOREV

New member
לא לא לא... אל תגידו את זה או קיי..

יש ציבור שלםם של אנשים מאוד פראונאידים לקראת המפגש הזה. וככה אתם אומרים להם?.??? לועגים לנחות שלהם?????? זה לא יפה.... תהיו פי. סי (פוליטיקלי קורקט...) תגידו מאותגרים רגעונית... תגידו צורכי ריגעון של הדס במסות בארגזים... תגיד מעשנים פקטים... (כאילו מההתרגשות...) קוצצי ציפורניים.... אוכלי ציפורניים.... משתגעים בקלות, רועדים, מזיעים בכמויות אבל אל תגיד מתרגשים... זה לא יפה זה פוגע בציבור שלם תגיד מודדים את כל הבגדים בארון והלכים לקנות בגד אחר... אל תגיד את זה ! תגיד חושבים שהאיש בראי עוקב אחריהם.... תגיד בטוחים שהכל זה קונספירציה ושולטים בהם חייזרים... תגיד שואלים כל הזמן... מי זה? מי שם? מי אמר את זה? איפה הוא?.. תגיד שותים קפה כל הלילה בשביל שהשדונים הקטנים לא יתפסו אותם כשהם ישנים תגיד לובשים כובעים מנייר אלומיניום שלא יקראו להם את המחשבות... משחקים עם עצמם כי הם בטוחים שכולם מרמים אותם... ואז הם פוחדים שהם מרמים את עצמם אז הם מפסיקים לשחק... תגיד לא מספרים לעצמם סודות כי מפחדים שהם יגלו... תגיד מחליפי מנעולים אינטנסיביים... ________________________ והשורה שלי... אל תגיד אונלי וואן איי סליפ השיר הכי טוב...

AndreaCorr ©

New member
תגידו..

שכששומעים אותו נהיות צמרמורות בכל הגוף... אל תגידו שאנחנו לא מכורים לפורום

p i n g o

New member
תגידו..

..."שאנחנו קמים בשלוש וחצי בבוקר כדי לבדוק הודעות." "אל תגידו שאנדריאה מחללת הרבה..."

Shuki Porat

New member
תגידו

שמזל שזה זה ולא מה שכול כך גרהם הראה בתוכנית איתה אל תגיד שהאנשים פה הם לא נורמלים

AMIR HOREV

New member
גם את זה אני מבקש לא להגיד....

יש ציבור שלם של אנשים לא כל כך בסדר שיושב עכשיו מול המסך ואומר למה הוא אומר לא נורמלים?????? תגיד מנסים להתעלם מהקולות הקטנים שבראש שלהם... אל תגיד משוגעים...תגיד שותים מהכוס של אליהו הנביא וחושבים שזה הוא בא ושתה... תגיד לא צריכים לקחת סמים בשביל לראות מלא צבעים ... הם מהילדים האלה.. שתמיד אומרים בשיעורי מדעים.. "אוייש יש בזה המון חיידקים..." ומתכוונים למחק.... מבקשים הוראות שימוש למשחת שיניים.... שאומרים בחדשות שיהיה מעונן חלקית, הם יוצאים עם חצי מטרייה... הם תמיד אומרים... "אבל אתם יודעים אני לא משוגע, אני בדיוק כמוכם..." הסדרה שהם הכי אוהבים זה "ככה וככה עם ירון לונדון..." צופי ערוץ 11... מעריצים של הקורס... תגיד אוכלי פלסטלינה.... תגיד מעריצים שרופים של חידון התנ"ך.... אומרים שנורמלי זה דבר יחסי.... תגיד משתתפים בחידון התנ"ך... (מקווה שאהבת... אני לא כל כך...) אל תגיד שחקני באולינג...

AMIR HOREV

New member
ועוד אחד של חבר...

תגיד שהקניון שלהם... זה בית חולים אברבנל

Shuki Porat

New member
תגידו

שמנים מידי לשחק כדורגל רזים מידי לסומו (לפחות אני מקווה בישבילם זה לא בריא אחרי הכול) אנשים שלידיים שלהם יש תנועת עלייה וירידה (לא מהסיבה שאתפ חושבים !!) אך תגידו מעריצים שרופים עד הנשמה

AndreaCorr ©

New member
תגידו....

חולמים עלייהם ולא רק בלילה יודעים את כל השירים שלהם בעל פה אוספים תמונות שלהם על המחשב יש לנו פוסטרים שלהם על הקירות יש לנו את כל הדיסקים שלהם לא יכול לקרות מצב שנדבר ולא נזכיר אותם באמצע השיחה וכו' וכו'.. אל תגידו שהם המשפחה הכי מוכשרת בעולם

p i n g o

New member
תגידו

שאין אף משפחה עד כדי כך מוכשרת ומושלמת מהם! אל תגידו שהמוזיקה שלהם תמיד מתאימה לכל רגע בחיים

../images/Emo15.gifתגידו...

גם כשאני שוטפת כלים ובדרך להוציא את הזבל/כלב ( אותו דבר ... ), מחטטת באף/באוזן/בעין, מגרדת את בית השחי, עושה שפם וגבות...
אני שומעת אותם...
אל תגידו ששרון מעשנת...

תגידו

שכשאני רואה אותה, אז כל פעם נדמה לי לדגע שזה קטר עד שאני מזהה אותה דרך מסך העשן... אל תגידו שאנדריאה היא הבחורה היפה ביותר שנבראה בהסטוריה המתועדת

Shuki Porat

New member
תגידו

שזו התוכנה של אלדד שהצביע בזה חחחחח אפילו שאני חושב שזה נכון !! היא הכי יפה גם ליפני המתועדת אל תגידו ניסלח אך לא נשכח

למעלה