LorDofTheCoRRs

New member
../images/Emo103.gifמשחק חדשששששש../images/Emo103.gif

(לקוח מפורום חברים) אני כותבת משפט שבו אני רושמת (דוג') "אל תגידו:אנדריאה בהריון " והבא אחרי כותב- תגידו:קרוליין בהריון" ואז הוא כותב משפט של "אל תגידו" וכו'... הבנתם? אני מקווה...... טוב. אני מתחילה: אל תגידו: אנדריאה הכי יפה

D r o r i

New member
לא מירוששש... לא הסברת טוב..

למי שמכיר את הבדיחות של טל פרידמן: "אל תגיד פוזל - תגיד מישהו שכשיש לו זיקפת בוקר הוא משתין מהחלון" חחחחחחחח... טיפה בוטה.. סילחה :) אזזז... אל תגידו אנדראה יפה תגידו אנדראה היא הזמרת הכי שווה בעולום כולו אל תגידו ג'ים כונף...

AndreaCorr ©

New member
../images/Emo26.gif

תגידו שבתמונות עדיף שג'ים ישאר בצד
אל תגידו שלקרוליין לא מתאים בלונד...

../images/Emo26.gif

תגידו שעדיף שהיא לא תצבע את השיער
. אל תגידו שג'ים בן 38 ועדיין אין לו חברה...

D r o r i

New member
../images/Emo26.gif

תגידו שהא כל כך מכוער שהכרית שלו בוכה בלילה אל תגידו שרדיו הוא השיר הכי יפה של הקורס

AndreaCorr ©

New member
../images/Emo26.gif

תגידו שזה השיר הכי יפה בכל העולם כולו! אל תגידו ששרון קור היא הכנרית הכי טובה בעולם..

D r o r i

New member
../images/Emo26.gif

תגידו שמנוחין (קנר ישראלי) לא מגיע לה לקצה של הקרסול ברגל ימין אל תגידו שהקורס זו להקה שווה ביותר

AMIR HOREV

New member
תגידו....

שהוא מבשל מעולה,רגיש, יש לו המון ידידות, רקדן מעולה, מבזבז חצי מהמשכורת על חנות כלי בית, אבל למה למה להגיד יצא מהארון??? זה לא פולטיקלי קורקט... אל תגידו שזה הפורום הכי טוב בתפוז

D r o r i

New member
../images/Emo26.gif

תגידו שתפוז בלי הפורום זה כמו קנגורו בלי כיס אל תגידו שאין לנו חיים

AMIR HOREV

New member
תגידו....

מאותגרים חברתית!!! תגידו אפילו עם אמא ואבא אנחנו מדברים בצ'אט.... תגידו רואים טלויזיה עד שנגמרים השידורים ואחרי זה מתווכחים בפורום מי יותר חזק ספיידרמן או בטמן.... (זה נחמד...) החברים היחידים שלנו זה מהסידרה "חברים" בטלויזיה... מצמידים את השולחן טניס לקיר שיהיה נגד מי לשחק... תגיד הילדים הכי מקובלים בסימס.... תגיד כותבים לעצמם כרטיסי ברכה ואחרי זה שואלים ממי זה..??? מתקשרים לעצמם ומנתקים.... עושים ברחוב שלום לאוויר כשהם עם בחורה.... תגיד עושים לעצמם מסיבת הפתעה ועומדים מול המראה ומשחקים אותה מופתעים.. גלמודים , בודדים , שפשפנים צורכי סבון בטונות...... טונותתתתתתתתתתתתתתתתתתת תגיד מאוננים ואומרים לעצמם שזה היה הסקס הכי טוב שהיה להם אי פעם ומזייפים אורגזמה בדרך.... תגיד כבדים , ביתיים , עצמאיים עצמאיים...אבל בטירוף של המילה תגיד משחקים מחבואים עם החברים אבל בחיים........ בחייםםםםםם הם לא מוצאים אותם... זהו נראה לי לא??? אם אתם רוצים עוד רק תגידו.... (ושמישהו ינסה לעצור אותי...)

AMIR HOREV

New member
לא יכולתי להתאפק....

תגיד משחקים ארץ עיר ותמיד יודעים את כל התשובות בעל פה... בערב שישי..... הם מתקלחים, מתלבשים, מתגנדרים והולכים לישון........ אבל למה להגיד אין להם חיים??? זה לא יפה שהיו בריאים.... ____________________________________ והשורה שלי היא אל תגיד שהיית נותן הכל כדיי להיות בהופעה...

AMIR HOREV

New member
ועוד אחד קטן לפסח ../images/Emo162.gif

מחביאים את האפיקומן ומבטיחים לעצמם אחלה פרס אם הם ימצאו אותו.... חחחחחחחחח |נדפק|

AndreaCorr ©

New member
אמייייייייררררררררר!!!!!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אתה קרוע ילד!

Shuki Porat

New member
תגידו

הייתי מוכן להיות אוהד של מכבי ת"א (בישבילך קרין) הייתי מוכן לראות המורדים ובאמת להקשיב למילים הייתי מוכן לראות רק ערוץ אחד אל תגידו שאירלנד שולטת

AndreaCorr ©

New member
תגידו...

שזה המקום הכי מושלם בעולם! אל תגידו שהקורס זו להקה שווה ביותר.. (המשכתי את דרור מלמעלה)

LorDofTheCoRRs

New member
תגידו

הקורס זו הלהקה היחידה שעוד איכשהו שווה
(לא היה לי מה לכתוב) אל תגידו- האנשים בפורום התחרפנו לחלוטין!

למעלה