Human Nature

New member
מקפיץ (מנסה לפחות)...

טל אמרה שאפשר יהיה לעשות את זה בביתהּ (שבנס-ציונה). דעות? תאריכים? משהו?

Dracos Love

New member
אפשר../images/Emo13.gifומי שבא, נא לקרוא:../images/Emo108.gif

שנה שעברה, גם בפסח, היה אצלינו מפגש של פורום אחר, לא היינו מוכנים כי זה היה המפגש הראשון שארגנו, ולא היה כל אוכל, אז אמא שלי במהירות הכינו סיר ענקי של קנידלעך, וכך השבענו אותם. עכשיו, השנה, אנחנו מתכוונים *לפני* המפגש להכין את הקנידעלך,למרות שזה לא היה מתוכנן שנה שעברה, ושזה היה רק רגע אחרון - אנא תסלחו לי שאין לנו כח נפשי לפטם אתכם ^_^ אז פשוט, מי שלא אוהב קנידלעך, או לא אוכל דברים עגולים, או יש לו כל מיני בעיות אחרות
מוזמן לכתוב פה, שלאנשים לא יתנפחו איברים משונים בגוף באמצע המפגש. תודה
(מי שלא יודע מה זה קנידלעך: בעברית, כופתאות (שונאת את המילה הזאת.), דברים עגולים שעשויים מקמח מצה וכלמיני דברים אחרים.)

Dracos Love

New member
הכינו=הכינה.../images/Emo122.gif../images/Emo108.gif

אני באמת חייבת לעשות 'תצוגה מקדימה' לעיתים יותר קרובות

f o x g i r l

New member
חבר'ה...../images/Emo39.gif../images/Emo56.gif

רדו מקניונים, אני חושבת שהבית של טל זה רעיון מצויין

PopPy

New member
../images/Emo41.gifאוקי, האפשרויות שלנו../images/Emo41.gif

~המוזיקה מתעמעמת והמנגינה הדרמטית של "מי רוצה להיות מיליונר" שורה בפורום~ איפה אתם רוצים לעשות את המפגש? א.בבית של טל, בנס ציונה. היא כבר מנוסה בעריכת מפגשים של פורומיסטים הרבה יותר מטורפים מאיתנו, ויש מקום. הערה: קצת איפוק ושמירה על השפיות של טל יקירתינו ובני משפחתה. אם אתם מעוניינים במפגש בבית של טל, הגיבו להודעה ב
.
ב. בחדר הישיבות של משרדי תפוז ברמת-גן. הערות: צריך להודיע להם על רצון לקיים שם מפגש כשבועיים קודם, ונכנסים שם בכיף 15 פורומיסטים, בקצת יותר צפיפות- 20. שימו לב שאלה משרדי תפוז, כלומר אנחנו לא נוכל להתפרע ולהתחרפן בלי חשבון, אלא אם כן אתם רוצים שיגרשו אותנו (ויפטרו אותי ואת עמוס
). אם אתם מעוניינים במפגש במשרדי תפוז, הגיבו ב
.
ג. בקניון כלשהו- הועלו הצעות לקניון הזהב או לעזריאלי. אם אתם מעוניינים במפגש בקניון, הגיבו ב
.
למי שלא אכפת או יכול בכל המקומות/שניים מהם- שפשוט יגיב עם האייקונים של המקומות שאליהם הוא יכול להגיע. מי שלא יכול באף אחד מהמקומות האלה- שיגיב ב
.

אני מעדיף ../images/Emo43.gif. ../images/Emo16.gif

בכל זאת, מפגש ראשון מחוץ לצילומים... אני חושב שיהיה הרבה פחות "מביך" אם זה לא יהיה בבית של מישהו, לדעתי משרדי תפוז זה מקום מצויין... וגם הסיכוי שאני אוכל להגיע למשרדי תפוז גדול הרבה יותר מהסיכוי להגיע לבית של טל. סטטיסטיקה..
ניר

Alonosha

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo43.gif../images/Emo73.gif ../images/Emo159.gif../images/Emo15.gif

למעלה