Human Nature

New member
המממ...

נכון שעמית מעצבן?
ניר, ב-30$ על תצפּה למצוא משהו יוקרתי. אני מכיר וובמסטרים של אתרי-הערצה שהתקציב החודשי שלהם הוא למעלה מ-200$. ואת הכל הם מממנים לבד.

הממ... ../images/Emo16.gif

אתרי הערצה עם תקציב של למעלה מ-200$ לחודש הם סתם אמריקאים עשירים מעצבנים. ה-30$ היה בצחוק, כרגע התקציב לאתר המת שלהם הוא 30$ לחודש בשביל כלום אצל אינטרנט זהב. (3 מגה.) אני חושב שאני אקח את חבילת הריסלר בייסיק של לייבDNS בכ-60$ לחודש אפילו שזה נראה לי טיפה יותר ממה שצריך
.
ניר

Human Nature

New member
המממ...

שני אלו שדבּרתי עליהם הם לא אמריקנים. אחד בריטי, ואחד שוויצרי
והאמת שהם, לטעמי, לא יותר מדיי עשירים.

לא. ../images/Emo16.gif

יש לי חיבור נוראי לנטוויז'ן של 1.5 מגה ביט. דיברתי על חבילת אירוח, שטח של 3 מגהבייט על שרת. שעולה 30$ (לעומת שטח של 300 מגה שיש לי על LIVEDNS שעולה 15$).
ניר

PopPy

New member
*שולפת כוס*

לתתתתתתתתתתתת... את הנשמה ואת הלב... בואו ותירמו למען הצדיק(ה?) נושה והחיבור 1.5 שלו!

PopPy

New member
חיחי, במקום ../images/Emo41.gif לא ../images/Emo41.gif יצא |*../images/Emo31.gif*|

Rakbeisrael

New member
לא... זה משהו כזה:

לתת את הנשמה ואת הלב..
(נפנוף של כוס ברקע) יהודים טובים
בואו ועזרו.. (לא זוכר ת'המשך :p )

PopPy

New member
כן אנידעת, אבל אני כבר התרגלתי

לגירסא שלי (יש לי חברה טובה שמקבלת ציונים מדהימים בהכל, וכשהיא מקבלת 90 היא בדיכי, פעם אחת היא הייתה בדיכי על 94 כי המורה הייתה צריכה להעלות לה נקודה (!), אז אני בד"כ מתחילה לנפנף בכוס דמיונית ולקרוא לאנשים בסביבה הקרובה אלי לתרום נקודה מהמבחן שלהם למען ילדה נזקקת).

Piglett

New member
../images/Emo45.gif אני בעד משרדי תפוז..

או במודיעין! זה במרכז, די נגיש, לא מסוכן.. או ש... לא

בנוגע למשרדי תפוז...

הפגישה במשרדי תפוז מתקיימת בחדר הישיבות. הייתי שם, ואת האמת, זה לא ממש גדול. 6-8 אנשים זה מקסימום שיהיה שם נורמלי לטעמי, ואנחנו הרבה יותר מזה...
תלוי כמובן כמה אנשים יגיעו...

Dracos Love

New member
חניית תפוז אנשים../images/Emo43.gif../images/Emo6.gif../images/Emo108.gif

נתנחל בחנייה ונפגין למען הרחבת חדר הישיבות
...........או שלאאאא
בכל מקרה - אני בעד קניון הזהב
(אמרתי לך, לינור, אני מאוהבת בכולם.
)

PopPy

New member
באולפנים של רב"י!../images/Emo6.gif