AndreaCorr ©

New member
../images/Emo41.gif מפגש פורום - חלק אחרון! ../images/Emo41.gif

אוקיי חבר'ה... המיקום- הרצליה, קניון שבעת הכוכבים, באולינג. זה נקבע, וזהו... מי שיש לו בעיות להגיע מוזמן לשלוח לי או למירי מסר, וננסה לברר בשבילו אם יש מכונית פנויה מהכיוון שלו. התאריך - או ה20, או ה21, או ה22. שרשרו לכאן את התאריך שאתם יותר מעדיפים. אנחנו מבקשות שתשרשרו אך ורק את התאריך בכותרת ההודעה. לא לשרשר לכאן שום דבר חוץ מהתאריך. אם עד סוף היום לא תחליטו על תאריך, אנחנו נחליט בשבילכם...אז יאללה.

Cally1

New member
לא משנה לי

רק אם תמצאו לי מישהו עם אוטו מכיוון חיפה,אני אשמח:)

Cally1

New member
אז נחליט על ה-20?

יאללה,צריך עוד לסדר את העבודה כך שיהיה חופש:)

forgiven dreams

New member
אוקיי....../images/Emo72.gif

עכשיו שהחלטנו על תאריך, צריך לתכנן
אז~ איפה בדיוק תהיה נקודת המפגש? איך נזהה אחד את השני (אולי כל אחד יביא בלון או משהו כזה...
)? מה עושים אחרי הבאולינג (מסתערים על הקניון תוך כדי קריאת Corrs!!
)? אה וצריך גם לבדוק בקשר לבאולינג כמה יש בקבוצה וכו'

LorDofTheCoRRs

New member
האמת...

שרון ואני חשבנו שאם יהיו מספיק מכונית נלך לחוף הים ונעשה מסיבת הקורס! אבל שמעתי שיש אנשים שמפחדים מהחושך אז לא נראה לי שזה ייצא לפעול

../images/Emo15.gifלא מפחדים מהחושך ולא כלום...

תנסו להתחשב באנשים שגרים קצת רחוק מהרצליה וצריכים לנסוע אחרי המפגש בערך שעתיים בתחבורה ציבורית הבייתה...
אתם יכולים לעשות מה שהרוב רוצים, רק חבל שאנשים שגרים קצת רחוק ייאלצו לפרוש יותר מוקדם...
וכן אני נגד לערוך את המפגש מאוחר אחרי צהריים, לא בא לי להתקע בתחבורה ציבורית בערב...

forgiven dreams

New member
זה רעיון טוב! ../images/Emo98.gif

תראו אנחנו הרי לא נעשה את זה מאוחר, ואחרי הכל זה חלק מהחוויה נכון?

AMIR HOREV

New member
ואבי טולדנו אומר.....

בטרווווווווווווווף שלנווווווווווווווווווו....

AMIR HOREV

New member
נירוש....

לא כדיי לך להיכנס לזה.... אני פשוט מחוק מהעולם הזה...!!! אתה מבין אני חיי במין כזאת בועה, מנותקת מהעולם...

ilanort

New member
אבקש הדרכה כיצד להגיע לקניון...

שלום, אם אני מגיע בכביש מכיוון נתניה, איך בדיוק אני מגיע לקניון שבעת הכוכבים (לבאולינג)? (כאילו, באיזו צומת הקניון ממוקם ודרך אילו צמתים אני צריך לעבור?) בתודה, אילן

AndreaCorr ©

New member
אוי אם היית יודעת איך הסתכנו עם זה.

אל תדאגו..עוד נדון על זה. מיכלי...את באה?!

למעלה