מה ייתן לך אם זה יתחיל יותר מאוחר? איך בדיוק תיהני יותר? בכל מקרה, אפשר להגיד שהרוב קובע, ואם הרוב גרים באיזור הרצליה, אז שהמיעוט שרב רחוק משם ילך יותר מוקדם. בכל זאת, אני לא חושב שזה הוגן כי אפשר פשוט להתחשב בלי לפגוע באחרים, אבל זה כבר עניין שלכם..
אני חבר של שוקי ואדאג להסיע אותו לקניון שבעת הכוכבים בהרצליה רק אבקש מעט הדרכה כיצד להגיע לשם אם אני מגיע מכיוון הכביש של נתניה. בתודה מראש Rom@ni@n-Thief
אתה נוסע בכביש החוף....(הכביש הזה מנתניה) עד שאתה מגיע למחלף הסירה (א.ת בהרצליה פיתוח,איפה שכל הבנינינם היפים האלה של סלקום, מוטורולה וסוני) אתה נכנס למחלף מצד ימין. עד שאתה מגיע לתחנת דלק שם אתה רואה רמזור... ואתה פונה שמאלה ברמזור. וממשיך ישר עד שאתה מגיע לכיכר משמאל, ושם אתה רואה את קניון שבעת הכוכבים זה ממש קל ופשוט.... אגב אני מוכר ספרי טיולים אם מישהו מעוניין נה לפנות אליי בפרטי מחירים נוחים, הנחות לחילים וסטודנטים...
למרות שאני גר בצד השני... אני יודע בערך... בכל אופן זה אותו דבר... אתה צריך להגיע לצומת הקנטרי קלאס... ומשם אתה ממשיך ישר... עובר את הסינמה סיטי (עיר הסרטים) יש לך תחנת דלק אחת אתה עובר אותה, ואז יש לך עוד תחנת דלק.. אתה נכנס בתחנת דלק השניה... (יש שלט שרשום "הרצליה והרצליה פיתוח") אתה נכנס מצד ימין עד לרמזור.. ושם אתה פונה ימינה לכיוון הרצליה (לא הרצליה פיתוח), וממשיך ישר עד שאתה רואה את הכיכר בצד שמאל ושם זה הקניון, אל דאגה אי אפשר לפספס את זה!!! מקווה שהבנת... אם לא אתה מוזמן לשאול... נ.ב- המטייל אמיר עכשיו בחניות המובחרות ב-54 שקלים יש גם ספיישל אדישן (מהדורה מיוחדת) לפסח!!!