• פותח הנושא PopPy
  • פורסם בתאריך

PopPy

New member
../images/Emo41.gifתיקון קטן ברשימה../images/Emo41.gif

1. אני + 1 2. עמית (רב"י) + 1 3. עמוס 4. אבי 5. זוהר 6. שרון 7. עמית(וש) 8. צחי 9. איה 10. מאורי + 1 11. לאב אמור + 1 במידה ויתפנו כרטיסים ברגע האחרון, האנשים שיגיעו בעדיפות ראשונה הם: 1. אלעד 2. שקד

amitooshacham

New member
משהו פה לא בסדר..

יעל הייתה אמורה לבוא בלי מלווה, היא לא באה. במקומה, באה מישהו עם מלווה, אבל עדיין יש 15 אנשים. המממ

LoLo16

New member
../images/Emo4.gif הכרטיסים הם רק לחברי פורום

שהם לפחות שבוע פה. גם נגמרו הכרטיסים...

Human Nature

New member
לדעתי צריך לבטּל את מגבלת הזמן.

צריך לקבוע שהכּרטיסים הם פשוט לחברי הפורום.

Rakbeisrael

New member
בעקרון אני איתך בעניין הזה....

אבל מאחר שלא נשארו (כנראה) מפגשי- צילומים נוספים, אין זה רלוונטי

LoLo16

New member
אני לא יודעת בקשר להגבלת הזמן,

אבל צריכה להיות הגבלה מסויימת.. אחרת כל מי שרוצה כרטיס ייקבל, ולא יישאר למעריצים האמיתיים.

../images/Emo45.gif וחבל להתעסק בזה עכשיו, ../images/Emo16.gif

כבר אין יותר מפגשי צילומים. זהו... וחבל להיכנס לויכוחים עכשיו
.
ניר

LoLo16

New member
אנחנו לא מתווכחים ../images/Emo6.gif

סתם הבענו דיעות..

Human Nature

New member
כן...

זה ממש לא היה ויכוח. קצת קשה לי להסביר למה אני התכוונתי בהודעה שלי. סך-הכל אי-אפשר ממש לדעת מי נכנס לכאן כי הוא באמת אוהב את התכנית, ומי נכנס לכאן כי בא לו להשיג כרטיס בקלות. אתם חושבים שזה קשה ל"השתתף" שבועיים בפורום? מה הבעיה להגיב על כמה הודעות? זו לא אינדיקציה טובה, והאמת שאין גם אינדיקציה לדברים האלו...

התכוונתי שלא יתפתח לוויכוח... ../images/Emo16.gif

האינדיקציה הכי טובה זה מי היה בפורום לפני שניתנו הכרטיסים. אבל זה לא אומר שיש אנשים שהצטרפו אחר כך שלא אוהבים את התוכנית.
ניר

LoLo16

New member
זאת האינדיקציה הטובה ביותר..

לפי ההודעות אפשר לדעת אם הוא מעריץ אמיתי או לא.

Rakbeisrael

New member
דעתי בעניין. ../images/Emo13.gif

לדעתי ההגבלה של הזמן נועדה פשוט "לסנן"- לא כל אחד שיצוץ פה בפורום יבוא וישר יצטרף לצילומים- כי ככה כל הפורום יתמלא באנשים שההודעה היחידה שהם יכתבו היא "אני יכול לבוא!" הרעיון בפורום זה להשתתף ולהיות חלק ממנו- להגיב, להשתתף בדיונים, להכיר את האנשים איתם אתה מדבר... מטרת השבועיים האלו היא פשוטה: מי שבאמת אוהב את התוכנית ורוצה להכיר פה את האנשים, ישתתף שבועיים ואח"כ יצטרף לצילומים ויפגוש את כולם. מי שסתם צץ ורוצה להיכנס לצילומים בקלות לא נחשב חלק מהפורום- ומן הסתם הוא לא יצטרף לצילומים בתור אנונימי...

PopPy

New member
זו לא השיטה הכי יעילה, אני מודה

והיו כמה אנשים שנצלו את זה- לצערי הצליחו להגיע לצילומים כמה אנשים שעברו את הגבלת הזמן אבל הם בהחלט לא חברי פורום מן המנין, ודי ברור מאיזו סיבה הם הגיעו לפורום. למה לצערי? כי את המאמצים להשגת הכרטיסים אני לא עושה בשביל אנשים זרים שאני לא מכירה שקופצים לפורום לשבועיים כדי לקבל כרטיסים, אלא לחברי הפורום הנאמנים. אבל אני גם לא יכולה להחליט מי חבר פורום ומי לא. כלומר, אני כן יכולה להחליט שאחד הוא כן חבר פורום ואחר הוא לא, אבל אם אני רוצה לשמור על אווירה נעימה בפורום- זה עלול להיות בעייתי. לדעתי יש גם כמה אנשים שהם וותיקים והם לא בדיוק חברי פורום, כי הם בקושי משתתפים בדיונים, אבל הקביעה הזו היא בעייתית ולכן החלטתי על מגבלת זמן מסוימת, שהיא תהיה המינימום. את ההחלטה "להקטין" את זמן השהיה בפורום לשבוע לפני פתיחת הצילומים האחרונה עשיתי כשידעתי שאין אף אחד שהוא אינו חבר פורום והצטרף לפני המועד הזה, כך שהקביעה נראתה פיירית אבל היא לא שינתה כלום. אני מאוד לא אוהבת את התופעה של אנשים שמגיעים לפורום רק כדי להשיג את הכרטיסים או חוזרים לפורום רק כדי להרשם- זה מגעיל ואגואיסטי, ואין לי אינטרס לעשות מאמצים להשגת הכרטיסים בשביל אנשים זרים שאינם משתייכים לקהילה הקטנה שלנו. אבל ברגע שהתחלנו להגיע באופן שבוע השמועה פרחה והביאה איתה גם כמה מטרדים (ואני מאמינה שכולכם יודעים על מה אני מדברת), והביאה איתה לא מעט חסרונות לצד היתרונות של הגעה מדי שבוע לצילומים. את האמת- אני מרגישה הקלה מסוימת עכשיו כשענין הצילומים נגמר. זה יצר לי לא מעט חיכוכים עם אנשים, חשבון טלפון מנופח, והרבה עצבים. הבעיה שלי היא שכשאני משקיעה אני משקיעה את כל הלב, מבקשת שוב ושוב ממתאמות הקהל לתת לקטנים יותר להכנס, מתקשרת ברגע האחרון כי מישהו התעורר פתאום מתרדמת החורף שלו, מבטלת, מסדרת, מקבלת טלפונים בשעות מאוד לא שגרתיות ומאנשים שאני בכלל לא מכירה (~רמז~), ותיבת המסרים שלי והאייסיקיו פרחו בתקופה הזו עם בקשות משונות או שינויים בזמנים הכי לא נוחים לי, ובסוף קיבלתי מכמה אנשים סכין בגב והרבה תלונות. שלא תבינו לא נכון- מאוד נהניתי להשתתף בצילומים והיה לי תענוג לעזור לכל האנשים בפורום המקסים שלנו להגיע לצילומי התוכנית, אבל עכשיו כשזה נגמר אני יכולה לנשום קצת לרווחה.

למעלה