../images/Emo41.gifרשימת האנשים שנרשמו../images/Emo41.gif
מבחינתכם, הרשימה הזו לא נתנת לשינוי: לא ניתן יותר להרשם לצילומים, או להוסיף אנשים. הרשימה הסופית של האנשים שהגעתם מאושרת תתפרסם בהמשך. 1. אני + 1 2. יעל (יעלי היחידה) 3. עמית (רב"י) + 1 4. עמוס 5. אבי 6. זוהר 7. שרון 8. עמית(וש) + 1 9. צחי 10. *גלעד + 1 11. איה 12. *יובל +1 13. מאורי 14. *רופ 15. לאב אמור 16. אלעד 17. *נטע + 1 18. שקד שימו לב! מי שרשום ברשימה הזו לא מובטח שיגיע לצילומים! יש כרגע 18 פורומיסטים + 6 מלווים (שהם המלווים של האנשים שידוע לי שהם חייבים במלווה איתם כדי להגיע לצילומים) שמעוניינים להגיע, מה שמשאיר אותנו עם 24 אנשים- תשעה יותר מדי. גלעד, רופ ונטע- אני לא בטוחה שתוכלו להגיע, בגלל הגיל. מכיוון שלא ברור לי עדיין כמה כרטיסים אני אוכל להשיג, ומה קורה עם האנשים שיש איתם את בעית הגבלת הגיל- קחו את הרשימה הזו בערבון מוגבל. כולכם רשומים, ואני אעשה את כל המאמצים כדי להביא כמה שיותר אנשים, אבל תהיה בעיה עם מי שחייב מלווה איתו, ויש את בעית הגיל. מחר או מחרתיים אחרי שאני אברר הכל אני אוכל להכין רשימה מסודרת. הרשימה הזו היא בהחלט לא הסופית והמצאותכם בה אינה מבטיחה את הגעתכם לצילומים. אני חוזרת ומדגיש את העובדה הזו כי ברור לי ואני מקווה שברור גם לכם שלא כל מי שמעונין יוכל להגיע. כן, זה לא פייר, נכון, גם הצעירים יותר מעריצים בדיוק כמו הבוגרים יותר, ונכון העובדה שראיתם את ההודעה באיחור לא אמורה למנוע מכם להגיע. אבל אני בסה"כ מארגנת את הקבוצה- לא קובעת את הדברים, מבחינתי שכל אחד מגיל 12 ומעלה יגיע עם 10 מלווים וכל מי שמעונין יגיע, כך שלנג'ס לי במסרים או לזעוק על גבי הפורום "זה לא פייר!!!" זה לא יהיה מה שיעזור.