• פותח הנושא PopPy
  • פורסם בתאריך

Bohemian kid

New member
שאלה לי אליכם ואליכן בנים ובנאת../images/Emo41.gif

השלט הזה של "הלימור", שעשיתי - להביא אותו לתוכנית
הייתי רוצה לפחות להראות להם אותו, אם לא לתת כמתנה עם חמש עונות נפלאות
מה אתם אומרים

Bohemian kid

New member
צריך תשובה ../images/Emo4.gif אבל אני אביא בכל מקר

ה. מה אתם אומרים
זה יהיה מטומטם נכון

אור007

New member
בבקשה אתי...../images/Emo4.gif

אם יהיה מקום פנוי תשמרי אותו בשבילי בבקשה.....

PopPy

New member
../images/Emo41.gifרשימת האנשים שנרשמו../images/Emo41.gif

מבחינתכם, הרשימה הזו לא נתנת לשינוי: לא ניתן יותר להרשם לצילומים, או להוסיף אנשים. הרשימה הסופית של האנשים שהגעתם מאושרת תתפרסם בהמשך. 1. אני + 1 2. יעל (יעלי היחידה) 3. עמית (רב"י) + 1 4. עמוס 5. אבי 6. זוהר 7. שרון 8. עמית(וש) + 1 9. צחי 10. *גלעד + 1 11. איה 12. *יובל +1 13. מאורי 14. *רופ 15. לאב אמור 16. אלעד 17. *נטע + 1 18. שקד שימו לב! מי שרשום ברשימה הזו לא מובטח שיגיע לצילומים! יש כרגע 18 פורומיסטים + 6 מלווים (שהם המלווים של האנשים שידוע לי שהם חייבים במלווה איתם כדי להגיע לצילומים) שמעוניינים להגיע, מה שמשאיר אותנו עם 24 אנשים- תשעה יותר מדי. גלעד, רופ ונטע- אני לא בטוחה שתוכלו להגיע, בגלל הגיל. מכיוון שלא ברור לי עדיין כמה כרטיסים אני אוכל להשיג, ומה קורה עם האנשים שיש איתם את בעית הגבלת הגיל- קחו את הרשימה הזו בערבון מוגבל. כולכם רשומים, ואני אעשה את כל המאמצים כדי להביא כמה שיותר אנשים, אבל תהיה בעיה עם מי שחייב מלווה איתו, ויש את בעית הגיל. מחר או מחרתיים אחרי שאני אברר הכל אני אוכל להכין רשימה מסודרת. הרשימה הזו היא בהחלט לא הסופית והמצאותכם בה אינה מבטיחה את הגעתכם לצילומים. אני חוזרת ומדגיש את העובדה הזו כי ברור לי ואני מקווה שברור גם לכם שלא כל מי שמעונין יוכל להגיע. כן, זה לא פייר, נכון, גם הצעירים יותר מעריצים בדיוק כמו הבוגרים יותר, ונכון העובדה שראיתם את ההודעה באיחור לא אמורה למנוע מכם להגיע. אבל אני בסה"כ מארגנת את הקבוצה- לא קובעת את הדברים, מבחינתי שכל אחד מגיל 12 ומעלה יגיע עם 10 מלווים וכל מי שמעונין יגיע, כך שלנג'ס לי במסרים או לזעוק על גבי הפורום "זה לא פייר!!!" זה לא יהיה מה שיעזור.

עמיתוש

New member
אתי ../images/Emo26.gif

עדיין לא בטוח אם אני יכול להגיע בכוחות עצמי או רק בעזרת מלווה. אני אברר 100% עד מחר, מבטיח.

Bohemian kid

New member
אה אני אחרון../images/Emo70.gif ../images/Emo10.gif אוף אבל סופסוף

אני אצליח להגיע *בלי* בעיות

S H I L G I

New member
../images/Emo41.gifא-ת-י!!!!

אני שרשרתי ושלחתי לך מסר שאני בטוח יכולה להגיע! למה שמת אותי בכוכבית?

love amor

New member
אתי-רשמתי

שעם מלווה (כנראה שלא ירשו לבוא בלי) אז אני+1

PopPy

New member
../images/Emo41.gifרשימת מגיעים סופית!../images/Emo41.gif

כרגע אין מקום ליותר מ15 אנשים בצילומים. ביום רביעי במידה ויתפנו מקומות אני אדאג ליידע אותכם. לצערי, בני פחות מ14 לא יוכלו להגיע באופן סופי. יש שלושה פורומיסטים שהם מעל הגיל הדרוש אבל נשארו בחוץ- מצטערת, אבל אם היינו מורידים את המלווים לאנשים שחייבים מלווה איתם כדי להגיע, המצב היה עוד יותר בעייתי, והם נרשמו קודם. הרשימה הבאה היא רשימה של המגיעים הבטוחים. אתם מגיעים לצילומים ביום חמישי הקרוב, כנראה בשעה 17:00 - אני אדע בדיוק באיזו שעה ביום שלישי או רביעי. האנשים שמגיעים בטוח הם: 1. אני + 1 2. יעל (יעלי היחידה) 3. עמית (רב"י) + 1 4. עמוס 5. אבי 6. זוהר 7. שרון 8. עמית(וש) + 1 9. צחי 10. איה 11. מאורי + 1 במידה ויתפנו כרטיסים ברגע האחרון, האנשים שיגיעו בעדיפות ראשונה הם: 1. לאב אמור 2. אלעד 3. שקד במידה ונשיג יותר מעוד שלושה כרטיסים- יתווסף מלווה אחד לכל מי שמעונין לפי סדר הרשימה של מי שנרשם עם מלווים ועד גמר המלאי (
).

למעלה