../images/Emo41.gifרשימה זמנית../images/Emo41.gif
האנשים שנרשמו הם: 1. אני + 1 2. יעל (יעלי היחידה) + 1 3. עמית (רב"י) + 1 4. עמוס 5. אבי 6. זוהר 7. שרון + 1 8. שני 9. עמית(וש) + 3 10. צחי 11. *גלעד 12. איה + 2 13. *יובל 14. *ניר 15. מאורי + 1 16. *רופ 17. לאב אמור + 1 18. אלעד 19. *נטע 20. שקד בסה"כ רוצים להגיע 20 פורומיסטים + 11 מלווים, כלומר 31 איש (!!!). מי ש|הגדש|מסומן בכוכבית הם אנשים שעוד לא הגיעו למכסת הגיל ולגביהם אני אצטרך לברר באופן אישי אם הם יוכלו להגיע, והאנשים האלה הם: גלעד, יובל, ניר, רום ונטע. שימו לב: יש לכם עד יום שבת ב19:00 לאשר את הגעתכם ולהודיע על ביטולים למיניהם, ביום ראשון אני מבקשת- ודגש על מבקשת- להביא את כל הפורומיסטים האלה שנרשמו. 99% שמלווים לא יוכלו להגיע, אני כמובן אעשה מאמצים להשיג כמה שיותר כרטיסים. עדיפות לאנשים שלא יכולים להגיע בלי מלווה (אני יודעת רק על עמית [רב"י] ועלי כרגע, אנא הודיעו לי אם גם ההגעה שלכם תלויה במלווה). הרשימה עדיין נתונה לשינויים רבים, אל תקחו את המצאותכם בה וגם את המצאותכם ב15 הראשונים כהבטחה שתוכלו להגיע. אני מזכירה לכם שהוגבלתי ב15 כרטיסים, ואני אעשה מאמצים לבקש עוד כמה כדי שכל הפורומיסטים שנרשמו יוכלו להגיע, גם הצעירים יותר. כרגע אני מבקשת מכל מי שלא אישר הגעה בטוחה ב100% לאשר עד יום ראשון, אחרת מי שלא עשה את זה לא יכלל ברשימה. השבוע אתם מתבקשים לגלות אחריות בנוגע להגעה ולא לבטל ברגע האחרון. ברגע שכרטיס אחד מבוטל הוא עובר לפורומיסט הבא ברשימה, כך שגם אם אתם מבטלים אחרי יום ראשון- תודיעו על זה, כדי שהכרטיס יעבור למישהו אחר ולא יבוזבז כשיש כזו הענות. במידה ויש עוד כרטיסים למלווים- העדיפות הראשונה היא למי שהגעתו תלויה במלווה, ואז ע"פ הרשימה, כשכמובן ובמידה ויש הגבלה על מספר הכרטיסים אף אחד לא יקבל יותר מכרטיס אחד למלווה.