../images/Emo41.gifנבחני אפריל השמיעו קול!../images/Emo124.gif

לא הצלחתי לשרשר את שרשור ההיכרות המקורי כי הוא כבר נכנס לארכיון, אז חשבתי למה לא לפתוח חדש? שרשור הכרות בין כל מי שנבחן באפריל!! לומדים לבד? בקורס? באיזה? איפה? מתי התחלתם? קשה? כמה אתם צריכים? כמה נראה לכם שתוציאו? מבחן ראשון? שני? שלישי? במה אתם טובים ובמה אתם לא? בקיצור - תשפכו הכל - ככה נוכל להכיר ולעזור אחד לשני. נו יאללה - לא להתעצל

bitbit18

New member
כן, גם אני..

14 באפריל. או לפחות אמורה. אני לא יודעת, נרשמתי יום וחצי לפני סגירת ההרשמה.... תכננתי ללמוד לבד, אבל אבא שלי נורא רוצה שאני יעשה את הקורס, אבל לי זה נראה בזבוז של כסף -אבל כל עוד זאת לא אני שמוציאה אותו, מה איכפת לי... מקווה להוציא 700+. חייבת לעבוד על החשיבה הכמותית... זהו.

hot17

New member
אני אני

אני? אז ככה אני היום התחלתי ללמוד לבד בספר של קידום למבחן ראשון יש בעיה עם המילים
כמה אני רוצה?-כמה שיותר
כמה אני צריך (כמה צריך לעתודה-לא יודע) בהצלחה לכולם!!!

nsr

New member
אהלן

כנראה שאני אעשה פסיכומטרי באפריל, עדיין לא החלטתי. בהנחה שאני אעשה, זה יהיה הפסיכומטרי השני במספר. כמה אני רוצה? בין 690-800

Minerva

New member
אה, אוקיי......./images/Emo9.gif

לא שמתי לב שיש כאן לינק לשרשור הקודם... אז...מה השתנה מאז?
לא קשה מיד בנתיים...
לא יודעת בדיוק כמה אני צריכה, רק היום קיבלתי את תעודת הבגרות שלי... אני מניחה שעוד שבוע כבר אדע לאחר בירורים שונים.
מקווה להוציא לפחות כמה שאצטרך! זה יהיה נורא אם אצטרך לגשת שוב...
לא סגורה עדיין במה אני טובה ובמה לא... אבל... עקרונית, אני מסתדר עם הפרק הכמותי לא רע... הם לא מחדשים לי כלום בקורס. באנגלית אני צריכה לחשוב, למרות שהתרגלתי כבר לרמה המפחידה... בפרק המילולי... לא סגורה על זה עדיין. הפטל נראה קשה יחסית... ודווקא החשיבה מדעית קלילה נורא... אז...
לא יודעת. זהו בנתיים! בהצלחה לכולם!

מה זה חשיבה מדעית???

אה כן, גם אני מצטרפת למאמץ המדיני .. זאת פעם שניה שלי, פעם קודמת עשיתי קורס בקידום לפני שנתיים, ועכשיו שמתי לב שבספרים החדשים של קידום הרמה ממש ירדה אז חבר'ה להתנחם, כנראה זה לא יהיה הכי קשה.. ו-וואלה בהצלחה לכול---------ם וגם ליייייייייי!!!!

e t e r n i t y

New member
נבחנת באפריל../images/Emo13.gif

שלום, שמי מיכל. התחלתי קורס בלחמן, חיפה השבוע. פעם ראשונה שאני עושה פסיכומטרי. ההלם הראשוני היה קשה, עשו לנו דוגמה של מבחן ולא ידעתי כלום
ואתמול התחלתי לשבת על השיעורים. הכמותי הכי קשה לי בינתיים כי אני לא זוכרת הרבה ממה שלמדתי בתיכון, אבל כל מה שאני צריכה זה תרגול תרגול תרגול. המילולי קשה גם (איך לעזאזל אפשר לזכור את כל המילים האלו??!!) ועם אנגלית הולך לי הכי טוב, האנגלית שלי מאוד טובה. צריכה לקבל יותר מ 500, רוצה בערך אותו הדבר (כמובן שאשמח גם עם 600
) ומקווה שהחודשיים האלו יגמרו מהר

twigy

New member
מודה באשמה

גם אני נבחן באפריל מקווה להוציא כמה שיותר

maroun

New member
עוד נבחן באפריל ו...

היי לכולם.. זו היא הפעם השלישיתשאני ניגש לבחינה,איני מרוצה מהתוצאות של הבחינות הקודמות אני לומד לבחינה לבד ומתקשה בחלק הכמותי ובחילוק קצב הלימודים,השאיפה שלי היא להגיע ל 690,זה קשה אבל לא בשמיים אני חייב את זה לעצמי. אנא מכם קצת עידוד והרבה שיטות להתמודדות עם הפרק הכמותי וקביעת קצב ההתקדמות עם הזמן ועם החומר.. בהצלחה לכולנו..

Kiru

New member
ועוד אחד לרשימה

לומד: ביואל גבע. מבחן ראשון. מסתדר עם אנגלית ומילולי, מסתבך בכמותי... אבל יהיה טוב
מה אני צריך? העיקר - פטור מאנגלית.

אלוׁנית

New member
ועוד אחת, כמובן

נשבעתי על גופתי המתה, שאעשה את המבחן. אבל מסתבר שזו הדרך היחידה לנסות להתקבל לאוניברסיטה, ומה שנשאר ממני בנתיים קרוב מאוד למישהי מתה. עם המילולית מסתדרת סבבה. גם עם סוגי השאלות, גם עם הזמן. עם הכמותית.. ממ.. החומר סבבה. קל. אבל אם רק היו נותנים לי עוד קצת זמן.. האנגלית. האנגלית זו הבעיה הכי גדולה. אין לי שמץ של מושג מה הם רוצים ממני שם ואיך זה שהצאתי 80+ בבגרות 5 יח"ל ובפסיכומטרי אין לי קמצוץ של ידע. אפילו לא חולמת להוציא את הפטור. רק ציון שלא ידפוק לי את הציון הכולל, אם אפשר, בבקשה. בעקרון צריכה 135 בחלק הכמותי ו-690 ציון כללי. זו הפעם הראשונה שאני נבחנת. איך אני מתכוונת לשרוד? אין לי מושג ירוק!

rainbow10

New member
מועד אפריל

שלום אני נבחנת במועד אפריל, רציתי לאחל לכל הנבחנים בהצלחה... ואולי אם תוכלו לתת כמה עצות כיצד להגיע לציון מכובד?:)

ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif

העצה שלי - תלמדי טוב! אם את רוצה עצות יותר ספציפיות תשאלי שאלות יותר ספצפיות שיהיה בהצלחה!

למעלה