redron

New member
לא,לא גאה בכלל!!

אני ביקשתי מעופר בצורה יפה לפני שהתלוננתי, הוא ענה לי מה שענה וזהו!! מבחינתי הוא מנהל פורום של הקבוצה האהובה שלי, הוא גורם לי להתבייש, מה זה הדור החדש של האוהדים שלנו?? נהינו כמו כולם?? אני מקווה שלא, כי ככה זה איכסה..

אבל הוא הסביר לך את עצמו.....

ואני חושבת שאם למישהו מהנהלת הפורומים זה היה מפריע אז הוא לא היה כותב את זה... ועובדה שאף אחד חוץ ממך לא העיר לו

west side

New member
איזה בוגד..לך לך יא צהוב

מה מפריע לך מה הוא כותב? אתה דאגת שכולם ידעו שאתה נגד השירים האלו אז אתה בעצמך אל תשיר ותכתוב אותם אבל עם אחרים רוצים מה כפת לךךךךךךך ועל האש עוד הסביר לך שזה רק בשביל השירים ושיש לו חברים ממכבי. איזה איש צהוב ובוגד אתה

redron

New member
חחחח אני צהוב??

אני אדום עוד לפני שתוכננת, אתם ילדים ואולי בגלל זה לא מבינים מה המשמעות של המילים שלכם, לי זה צורם, לי זה מפריע, ולא רק לי דרך אגב..

על האש

New member
לבקשת מנהליי הפורומים

הסרתי את החתימה,כבר ממש אין לי כוח להאבק. אז נוותר עליה.

pentagon89

New member
רון יא תאומים מלשן!

מה הבעיה שלך עם זה?אל תסתכל בזה אם אתה לא רוצה.. מה אתה פתאום משחק לי אותה תאומים? לך תאהד את הנאצים..תאמין לי אוהד אחד פחות לא יפריע..

redron

New member
חחחחח אתם מצחיקים אותי בחיי..

חבל מאוד שהסרת את את החתימה רק בגלל שאין לך כוח ולא מתוך הבנה, ולכל אלה שמקללים את תאומים, אני בניגוד אליכם אוהד את הפועל עוד מתתקופת ההסתדרות, אז קצת כבוד בבקשה גם לתאומים וחבורתו שהוציאו את הפועל מהבוץ והביאו אותה למקום שבה היא נמצאת היום, טוב נו כשאין בושה אז אין בושה!!

pentagon89

New member
אממ שום כבוד לתאומים!

תחשוב אתה היית במקום האוהד הזה שהולך לכל משחק וקונה אביזרים בשביל לשפר ת´עידוד וקנה את האבוקות כדי לשפר ת´עידוד..ומה נותנים לו בתמורה? עוצרים אותו ונותנים לו הרחקה עד סוף השנה.. בושה לתאומים !יש לנו חרא הנהלה..גם סמי סגול הוא חרא בן אדם.. היחידי שעוזר לנו זה רפי עגיב ומוטי ארונשטיין...כל השאר איכפת להם רק מכסף

על האש

New member
רון

תפסיק לחשוב שאתה אוהד הפועל היחידי כאן מתקופת ההסתדרות. יש כאן,את כינרת,ודניסטאר,ואגדה אדומה וכמובן אותי (כמובן שאלירן,איתי,נרי,ענת,ולימור) צעירים יותר אז פחות מכירים את הפועל בתקופת ההסתדרות. אני אוהד הפועל,כבר מגיל 6 וגם בגיל זה היה משחק הראשון שלי בבלומפילד. (משחק האליפות מול מכבי חיפה (השידור הראשון של משחק כדורגל בארצנו בLIVE). תאמין לי שהייתי עם הפועל בכול התקופות הקשות,בעידן משה סיניי בתור מנ´גר. וגם בתור שחקן. תפסיק להטיף,מוסר ולנסות לחנך,עם כול הכבוד לכוונה הטובה. זה מתנשא מידיי,במיוחד בצורה בה זה מתבטא ממך.

redron

New member
אני לא חושב שאני אוהד הפועל היחידי.

אני חושב שלקרוא ליהודים נאצים זה מגעיל, לזרוק רימון עשן על אוהדי היריבה זה דוחה, ולקרוא לתאומים מלשן זה חוסר הערכה!! האמן לי שאני לא רואה את עצמי מעל אף אחד פה!! אתה אגב בתור מנהל הפורום פה צריך להוות איזושהי דוגמא, זו דעתי בכל אופן..

redron

New member
ובשביל הרוח הטובה נסיים בשיר..

ע"פ הפועל עולה,הפועל עולה,הפועל עולההה.. לאאא,אנחנו לא סולחים, לשלף המכה, הכלא מחכה, חכם על חלשים... מכה קטיניםםםם!!

Red Spirit

New member
ועוד שיר

שלף לכלא לא רוצים ממכך סליחה ילדים מכה אתה בושה למשפחה

XSuperKi11erX

New member
ועוד חביב../images/Emo47.gif

יושב שער 5 שער כה מרגש אבל הכי חשוב ש:צהוב עולה באש אומרים מכבי נאצים שרמוטות מזדיינים הלוואי שימותו וישרפו חיים שער 5 דוש צהוב עולה באש שונא אותך מכבי שונא מכל הלב שער 11 גטו שער של חזירים איזה רימון אכלתם בליגת המילואים

pentagon89

New member
חחביב

רון אם עופר רוצה לרשום משהו בכרטיס אישי זה עניינך? זה כרטיס אישי! ואיזה דוגמא מנהל פורום צריך לתת לנו? מנהל פורום זה כמו שומר פורום..הוא שומר על הפורום..לא נראה לי שהוא מביא דוגמא.. --------------------- פטיש,מגל,וג´וינט מגולגל סטלן יושב לו על העץ, עם קומוניסט,יושב ומגלגל ומגלגל עם פטיש ומגל
נשבעתי לאהוב את המגל והפטיש את הקומוניסט גאה להיות אדום! יאללה סטאלין מלחמה! HaPo-HeLL

VIHIMAN

New member
תסלחו לי שאני מתערב..

אבל רון צודק בהחלט! זה פשוט התנהגות מחפירה לכנות יהודי כנאצי! קשה לי להאמין שאחרי שהעם שלנו עבר את הטראומה הזאת, אנחנו עוד קוראים ככה לבני עמינו רק בגלל הקבוצה המועדפת! וזה עוד יותר מפריע כי זה נכתב ע"י מנהל הפורום. אני יודע שהעניין כבר נסגר והיה לי חשוב להגיד את זה.. מרצ- ישראל בריאה במקום כיבוש חולה!

למעלה