redron

New member
בקשה ממנהל הפורום!!

אתה לא חושב שמה שמופיע אצלך בכרטיס האישי זו בושה וחרפה?? אתה חושב שאתה מייצג את הקהל של הפועל בצורה הזו?? אתה מבייש אותי בתור אוהד הפועל ובתור אחד שנלחם עם אנשים על ההסתה שיש בתקשורת לאחרונה נגד הצבא האדום, אתה מנהל פורום למען השם.. הגיע הזמן שגם תראה ככה, באמת!!

חחחחחחחחח../images/Emo6.gif

רד רון הכל ברוח עליזה . בטוח שהוא כתב זאת בהומור. וחוץ מזה כרטיס אישי כותבים שם מה שבא לראש. קח הכל ברוח טובההההההההה. מכינרת אחרת האדומה והצוהלת. כנראה מרוב שעמום בפגרה הזאת . אוףףףףףף שיגמר כבר. מסתכלים גם בכרטיסים אישיים. חחחחחחחחחחחחחחחח העיקר אדום עולה ואנחנו חייבים לעבור את ביתר. אז קדימה הפועלללללללללללללל אני איתך באש ובמים.
חמסה חמסה שום בצל יין

redron

New member
כנרת יקרה..

תקראי בוואלה את רון קופמן, בוואינט את עופר שלח, במעריב את ציפי שמילוביץ ותביני שכל התקשורת נמצאת במין תסיסה שכזאת נגד הפועל, בואי כנסי לפורום כדורסל ותראי מה חושבים הגולשים על פרשת גור הכלבלבים נמושלף, אני מקבל הומור, רק שהרימון בליגת המילואים זו בושה גדולה לאוהדי הפועל, ולכתוב מכבי נאצים שרמוטות מזדיינים(שאולי כייף לשיר את זה במשחק) זה קצת עובר את גבול הטעם הטוב במיוחד שמדובר במנהל פורום, סורי אותי זה ממש לא מצחיק!! אף פעם לא הצחיק אותי לקרוא ליהודים נאצים אגב..

pentagon89

New member
תמיד יהיה תקשורת נגדנו

תאמין לי יש המון אנשי תקשורת שאוהדי הפועל (בעצם רוב אנשי תקשורת אוהדים הפועל אם לא ידעת) ומה בושה ברימון? שהוא אדום? מה בושה בזה? ומה אתה חושב שמנהל פורום זה תואר של כבוד? בסך הכל הוא צריך לשמור על הפורום. ואין לי בעיה עם השיר...אחלה שיר

redron

New member
מי מעיתונאי הספורט אוהד הפועל??

בן כמה אתה בכלל?? 12??

redron

New member
הבושה ברימון שהוא נזרק על אנשים..

מה הקשר לצבע שלו??

על האש

New member
רון

זה בסך הכול כרטיס אישי,כבר דנו בנושא בעבר. אל תתן לנושא הזה להשפיע עליך. השיר הוא חלק מהווית הכדורגל הישראלית. ותאמין לי שכבר ציינתי בעבר,יש לי חברים אוהדיי מכבי. תאמין לי,שהמילים לקוחות רק מהמגרש, ללא כוונה מעבר.

redron

New member
אבל בכל זאת השימוש במילה נאצים..

הוא מבחיל!!

מה שעצוב בעניין הוא

שכשחבר שלי רצה לפתוח פורום קורן (Korn,להקת רוק-מטאל אהובה ומצליחה מארה"ב) בתפוז, לא הירשו לו,בטענה שיש לו קללות בכרטיס,ולו עד היו קללות באנגלית רק. ולא שאני לא אוהב את השיר שמופיע בכרטיס של על האש,אבל מה זאת האפליה הזאת?

pentagon89

New member
רון

אני לא בן 12.. ותבין שהשיר הזה הוא מתוך יריבות..אם זה מבחיל אותך המילה נאצים..אין מה לעשות..

redron

New member
אתה יודע מה על האש ידידי??

או שאתה מסיר את המילה נאצים או שלמרות שאני חושב שאתה ילדון חביב בסכ"ה, אני מתלונן עליך במשוב.. אני כמוך(או יותר..) אוהד הפועל, אבל באמת יש גבול!!

תשמע אח שלי....../images/Emo58.gif

אולי אתה חושב שזה לא בסדר, אבל זה אינטרנט. ובאינטרנט, כמו גם בכדורגל, יש קללות. אתה לא תהיה זה שיפסיק אותן, לא במחשב, ולא על המגרשים, אז יאללה, צא מזה, ואם אתה מתלונן על עופר בתפוז משוב, אז אולי הוא קילל, אבל אתה יצאת מניאק. כי אם לא הזיז לתפוז עד עכשיו הקללות שלו, הדבר היחיד שייצא מהתלונה שלך, זה המטרה לדפוק את עופר, כי קללות תמיד היו ותמיד יהיו. אתה עדיין בהחלטה לפנות לתפוז משוב? אם כן, תדע לך שיצאת מניאק. כיף, הא?

על האש

New member
רון...

אתה רשאי להתלונן בפורום משוב,אתה לא הראשון ובטח שלא האחרון. אבל בכרטיס אישי,מותר להגיד מה שרוצים (חופש הביטוי). כבר הבערתי לך את דעתי בעיניין,ואני לא מתכוון לשנות אותה. וזה לא קללה,זה שיר,ליצירת פרובקצייה. שום דבר מעבר. ולימורי וענתי
.

../images/Emo24.gif

...והתכוונת הבהרתי, לא הבערתי...אבל עם ניק ניים כמו ´על האש´...לך תדע...

Ouri_s

New member
אין מה לעשות שמכבי נאצים.

תמיד היו ותמיד יהיו.

redron

New member
על האש אני רוצה להודיע לך שהתלוננתי

עליך, לא תוכל להאשים אותי בחוסר הגינות, כי פניתי אליך ולא הסכמת להסיר, אני מצטער ידידי אבל בתור מנהל פורום הפועל אתה מבייש אותי עם ביטויים כאלה, לדעתי אתה לא ראוי להיות מנהל פורום הפועל ת"א, תתבגר כבר!!

למעלה