• פותח הנושא FOXM
  • פורסם בתאריך

FOXM

New member
חבר'ה אתם חייבים לעזור לי

ישנו שיר בגלגלצ שבו יש משפט אחד שחוזר על עצמו כל השיר והוא מתחיל בdont you know את השאר אני לא מבין אבל זה משהו בסגנון: you got it right the first time... זה פחות או יותר מה שהוא אומר כל השיר, השיר סגנון קנטרי ישן משהו בבקשה עזרו לי למצוא את שמו ! תודה Foxm

אתם חייבים לדעת את זה!!!!!!!!!!!!!!

ביום רביעי האחרון היה השידור האחרון של שתיקת הכבישים בהנחיית נעמה חן המקסימה, למישהו יש מושג איך אני אוכל לשים את היד על רשימת השירים שהתנגנו באותו שידור ?!?

a v i 2 4 2

New member
מחפש קאוור

יש זמרת שקוראים לה סיוון והיא עושה קאבר ממש יפה לבוב מארלי מישהו יודע איך קוראים לו?

limors2

Well-known member
מייל לתוכנית.

[ואין צורך לשאול פעמיים, פעם אחת מספיקה] הכתובת נמצאת בקישורי הפורום.

גיל231

New member
הדר מרקס

הי כולם מה קורה?למדה הדר מרקס כבר לא מנחה את סינגלס ?ומתי בדיוק היא משדרת ?לפעמים נדמה שהיא ישנה שם....

הי

אין לי מושג מה הסיבה שהיא עזבה את "סינגלס 09'" אחרי 4 שנים (אולי כמו שמישהו אמר פה פעם-בגלל הלימודים) אבל היא משדרת החל מהבוקר, בכל בוקר, א'-ה', 08:00-10:00 תכנית שנקראת "לא בוער" בעריכת דן דן מטיוק.

MENIMEN M

New member
בבקשה המעד העברי השנתי

האם בבקשה מישהו יכל להביא לי את רשימת השירים שהיו מעומדים במצעד הישראלי השנתי של גלגלצ לא היתי בארץ עד לא מזמן ותמיד אני אוהב לראות את המעומדים למצעד כדאי להתעדכן בצורה מסודרת בכל מה שיצא אז בבקשה אשמח לקבל את הרשימה תודה

durdur1

New member
מצעד העשור

מה קורה עם מצעד העשור? מישהו יודע אם מתכננים להתחיל אותו בקרוב? אני זוכר שלפני עשר שנים בשנת 99, התחילה בחודש אוקטובר, תוכנית בגלגל"צ ששידרה כל יום כמה שירים שמועמדים למצעד העשור. מתוכנן משהו בסגנון גם עכשיו? תודה לעונים

limors2

Well-known member
עומרי הזכיר אותו כמה פעמים במצעד השבועי, אבל

עוד לא פורסמו רשימות/דיברו על זה באופן רשמתי בפרסומות ברדיו. ככל הידוע לי

BIG BIRDI

New member
מתי כספי

שלום מאזינים אדוקים. אני זוכרת ששמעתי שיש איזה מבצע של גלגל"צ שאפשר לשלוח סמס לאיזה מספר ולזכות אולי בכרטיסים להופעה של מתי כספי. מישהו פה אולי זוכר לאיזה מספר ואם עדיין דיווחו על זה היום? ממש תעזרו לי אם כן! אה ואם מישהו יודע על מישהו שמעוניין למכור 2 כרטיסים להופעה של מתי כספי ב24.10 בבקשה תגיבו כי אני מחפשת מאוד! תודה

limors2

Well-known member
המספר הוא 3090.

אבל שמעתי לאחרונה (בצורה מעורפלת) שכששולחים סמסים בשביל הגרלות של משהו צריך לכתוב משהו בהודעה, ואין לי מושג מה צריך לכתוב בשביל החלוקה שלו. או אם עדיין מחלקים. הסמסים האלה נורא בעיתיים. זה מצריך ממנו ממש להקשיב לרדיו כמו שצריך

חיפאי8

New member
שאלה בקשר למצעד השנתי

האם השנה המצעד השנתי הבינלאומי ייתקם כמו בכל שנה? או שבגלל מצעד העשור הוא ייתבטל? או שיהיה מצעד שכלולים של כל המצעדים? זה לא כ"כ מובן לי.. זה יהיה מאוד מעצבן אם לא יהיה מצעד שנתי..

limors2

Well-known member
אנחנו איתך.

ממה שאמר TheRasmus, אם אני זוכרת נכון, מתקיים מצעד עשור ולא מצעד שנתי רגיל אבל בכלזאת יש התייחסות למוזיקה מהשנה החולפת. אני אשמח באמת לדעת איך זה הולך. לא שמעתי רדיו בצורה כבדה לפני 10 שנים, א\ אין לי שמץ של מושג למה לצפות.

emptyBox

New member
אלוהים איזה שיר היה עכשיו?

עם קטע ארוך של פסנתר, שהשדרן עשה אחריו את דיווחי תנועה :| אוף הם לא יודעים לדבר אנגלית!!11 לא הבנתי את השם. מישהו?];

למעלה