nra4ever

New member
שיר הנושא של "הבחירות"

מישהו יודע מאיפה לקוחה הנעימה של תוכנית "הבחירות" עם עומרי רונן? נעימת מערבון כזו.. תודה!!

ronbub

New member
מה שם השיר

שלום מה שם השיר של צמד הזמרים הנורבגי שמושמע לאחרונה ? משהוא עם baby ho hoo רון

קיץ2006

New member
עזרה במציאת שירים - פליז !!!!

הי !! שמעתי 2 שירים שניגנו ביום חמישי ואני לא יודע איך קוראים להם ! השיר הראשון היה במצעד עם עמרי רונן, והוא שיר ישן שעמרי אמר שהוא זכה במקום מאוד גבוה במצעד לפני איזה 30 שנה... את השיר שרה זמרת עם קול גבוה באנגלית. השיר השני הושמע בתוכנית אוטונומי עם נעמי רביע, זה שיר שהיא שמה בתחילת התוכנית שיר בעברית, ששרה אותו להקה בקצב קצת סיקסטיס... אני זוכר מהשיר את המילים "לעבוד בחווה... ללכת לים בבוקר..." משהו כזה. - שיר מתוק ושמח ! נעמי אמרה שהשיר הזה היה הרינגטון שלה הרבה זמן עד שביקשו ממנה להחליף אותו... אנא עיזרו לי תודה רבה !!!

baroka

New member
עזרה בחיפוש שיר :) היסטוריה ...1992-4

מתנגן לי שיר בראש ואני רואה גם בדימיון את הווידאו קליפ ...מmtv שיר שצמד זמרים שר כהה עור שניהם אחד מהם עם ראסטות והשני קרחת , מצולם בשחור לבן ברחובות עם המון המון בחורות מסביב ... in this herat of mine חלק ממילות השיר ניסיתי ב y toub ובסוג של שירונט בלועזי ולא הצלחתי ! אני יודע שזה ממש "היסטוריה" אבל אני מנסה את מזלי :) ואם לא פה איפה אני יכולה לקבל עזרה ? תודה רבה רבה

Crusader

New member
חייבים את עזרתכם הדחופה מאזייני גלגלצ

ביום שלישי בשעה אחד עשרה בלילה בקירוב האזנתי לתוכנית כאשר שמעתי שיר מדהים שמאוד אהבתי אותו אני מנסה לאתר. השיר היה בסגנון דיפ טראנס (או משהו כזה) ובחורה שרה בו. השדרן אמר שהשיר הינו שיתוף של מישהו עם מישהו (לא שמתי לב) ולשיר קוראים AS THE RAIN STOP. הבעיה שאני לא מצליח לאתר שום שיר בשם הזה. ותסמכו עלי שאני יודע לחפש טוב טוב, כנראה שלא הבנתי נכון את השם או שהשם האמיתי של השיר הוא שונה. בבקשה בבקשה עיזרו לי! תודה!

רשימת השירים בגלגלצ היום בשעות 14:00 עד 15:00

מישהו יודע איפה אני יכולה להשיג את זה? כי את כל השירים שם אהבתי ואת רבם אני לא מכירה בכלל... תודה :)

limors2

Well-known member
נסי לשלוח לתחנה מייל, אולי הם יעזרו לך.

הכתובת נמצאת בקישורים, תחת "מייל כללי"!

בטט

New member
אם אפשר בבקשה יום שישי בסביבות 10:00 היה שיר

cant take my eyes off you ולא מצליחה לאתר השיר הנל (זמר עם קול צרוד/נהדר) ביו-טיוב

למעלה