אני נגד../images/Emo31.gif

א. אם שלמה היה רוצה להיפגש עם מעריצים, הוא היה דואג לארגן מפגש מסודר כזה. ב. נניח שיגיעו, כמה אנשים כבר יהיו? 10 אנשים גג? בשביל זה הוא לא יגיד לנו שלום אפילו בטלפון. ג. הוא בנאדם וזכותו שלא יטרידו אותו (אוי, מי אומרת את זה...
), ומפגש מעריצים זה די מטרד. אי לכך ובהתאם לזאת, אני נגד הרעיון לגמרי. מה גם, שגם אם הייתי בעד, הוא היה פוסל את זה על הסף, אז למה לתלות תקוות שווא שנפגוש בו?

קשרים?

מה? דוד שלך הוא חבר של מישו שפעם עשה לשלמה תאורה? גם אם היית הבן שלו, אני בספק אם הוא היה מסכים לבוא למפגש כזה. אבל זאת דעתי. אם מישו פה חושב שזה רעיון שניתן לבצע אותו, בבקשה.

שני דברים:

א. הברית לא היתה אצל הבן שלו, אלא אצל הבת שלו, שירי. מוזר שאתה לא יודע של מי היתה הברית. ב. לא שיכנעת. לא מאמינה לרגע שאתה יכול להביא אותו למפגש. מצטערת.

R o M

New member
טוב, זה באמת לא משכנע...

(איזה אייקון מחריד
) אבל אם אתה מצליח, אז תחשיב אותי בפנים...

רומריו11

New member
אוקיי

כרגע אני מבין שרק 3 מעונינים ROM ועוד שתיים באימל ועוד כמה אנשים שאני מכיר סבבה סוליקו אני אדבר אתכם במסרים תפוז נארגן איזה משהו סולידי ערב כזה בסבבבה ושלמה יקפוץ לאיזה ביקור קטן אז כבר דיברתי איתו ואני האדכן אותכם באימל

למברטה

New member
הי רומריו לגבי המפגש../images/Emo124.gif

נפתח בנעים מאוד לגבי המפגש קצת קשה להאמין בכשרונותייך ובקשרייך לאור מה שכתבת עד כה שלמה הוא טיפוס קשה ומעולם לא ערך מפגש מעריצים אז למה דווקא היום ובמיוחד אם כל הקשר שלך אליו הוא דרך המוהל של הנכד בנוסף אם כן תצליח אז כדאי שתעדכן ותחדל מלהרוות את תקותם של אנשי הפורום בטרם עת. מבטיחה לך שאם רק תגיד לזמר כי במידה ויהות למפגש מעריצים (משהו שאני מאוד סקפטית לגביו) יגיעו למעלה מ 20 ואז תפרסם את הסכמתו למפגש יגיעו כל חברי הפורום. בכל מקרה עד אז ועד שבאמת תכיר את האקזמפלאר כדאי שתפסיק לחלום כי רובנו פה כבר מכירים אותו מספיק טוב. אז חבל על החלומות בהקיץ ועל תקוות השווא שאתה מפתח ואולי כדאי יותר שתתרכז בדברים קצת יותר הגיונים כגון הופעות שירים וביצועים. אז ערב טוב לך ואם תצליח במשימתך כלול אותי גם רק אני מקווה שהוא לא יבריז לך) בי בי

רומריו11

New member
אני

לא מבין למה אתה סקפטי ואם זה יוצא לפועל מה איכפת לך? מה שבטוח תגובות כאלה באמת גורמים ליוזמה שכזו ליפול ומקטינים את הסיכווים ליוזמה שתצליח

רגע רומריו

גם אם תצליח, אני לא בטוחה שאני רוצה באמת להכיר את שלמה ארצי. אני מעריצה את הזמר והבנאדם שאני מכירה, ובשבילי הוא מיתוס ונושא רגיש , אני פוחדת להרוס את זה. כל עוד בנאדם אומר שמועות לא אכפת לי, או אפילו שאני אשמע אותו בטלוויזיה. אני אוהבת את שלמה ארצי הזמר (קושקוש שלנו) והבנאדם שאני חושבת שהוא וחבל לי להרוס את זה.

רומריו11

New member
אוקיי

צודקת ליגטימי אני רק מקווה שאת לא היית מאלו שקודם דיברו שהם רוצים מפגש כזה

רציני20

New member
האמת אני ממש בספק...

כוונותייך טובות אבל שלמה ארצי זה לא "הספייס גירלז" (פעם הייתה להקה כזו באנגליה...מכרו מיליוני תקליטים ברחבי העולם),אם תצליח לארגן מפגש כזה בוודאות שאתה יודע ששלמה יבוא אליו אז סבבה בכייף אני מקווה שתצליח בזה וכן תכלול גם אותי.

רומריו11

New member
O.K

עקב חוסר הענות אני מבטל את המפגש ושתדעו שמחר כשאני אראה את שלמה אני ימסור לו דש ממכם

למעלה