וולפהרט

New member
וברנו משחק אותה שוב!

אז מה? תיתן עוד ציטוט? רק תקשר אותו להודעה הראשית "טורניר הציטוטים נמשך"

barnomeye

New member
ולציטוט השלושה עשר:

יא, זה אני?! יש לי אוזניים חמודות, יפות וזקופות. לא ידעתי שאני נראה כל כך טוב. יש לי גוף עגלגל, בלי זוויות מטופשות. וכל המידות שלי נכונות, חוץ מהרגליים-שהן אולי קצת קצרות. אבל אני בטוח שאם ארוץ הרבה, ואחליק על הקרח הן ייתארכו!

VIK האחד

New member
זה מהפרק שמומין אבא היה בבית יתומים ההוא...

אני חושב קראו לזה מזכרונות מומין אבא

וולפהרט

New member
עוד נקודה לויק

למרות שזה הורג אותי איך כולם תמיד משיגים אותי?! אז מה ויק? תורך לתת ציטוט, לא? היי! יש לי רעיון! מי שמנחש נכון נותן את הציטוט הבא! מה דעתכם?

וולפהרט

New member
ולציטוט הארבעה עשר

"השיער שלי! השיער היפה שלי!" מי אמר באיזה פרק באיזה הקשר מי שמנחש מתבקש לתת את הציטוט הבא!

barnomeye

New member
ולציטוט החמישה עשר:

"אני יודע מה לעשות. דיגדוג קל בכפות הרגליים והוא יזנק מן המיטה."

וולפהרט

New member
סניף בפרק "תרדמת כשפים"

חשב שהדגדוג יעיר את מומין וסנורקה מהתרדמה שהטילה עליהם המכשפה, אבל זה לא ממש הזיז להם

porky169

New member
מומין אבא בפרק עם השד מהמנורה../images/Emo134.gif

זה ציטוט מתוך אחד השירים שלו.

וולפהרט

New member
יפה יפה ניר

וברוך השב לפורום הזה יש לך נקודה בא לך לתת את הציטוט הבא?

porky169

New member
ממש לא../images/Emo134.gif

פשוט אף פעם אני לא יכול לחשוב על ציטוט מקורי.

barnomeye

New member
רמז-ציטוט מאותו הפרק:

"שתוק שקרן שכמוך, אני בטוחה שאתה לא יודע מה זה גלשן."

וולפהרט

New member
הגלשן הוא של מאי

בפרקים של השלג... מממ... אבל הציטוט לא מוכר לי אולי את זה מאי אמרה למרלין? אלו באמת ציטוטים קשים אם לא צדקתי... עוד רמז!:)

barnomeye

New member
עוד רמז-

-"אבל אין לנו כאן קני קש." -"אז לכו ותחפשו טיפשים! כלומר, אולי תמצאו קני קש בסביבה." דרך אגב, הגלן לא שייך למאי, ולא מדובר על הפרקים של השלג.

וולפהרט

New member
אז אין לי שמץ של מושג

זה אפילו לא מצלצל לי מוכר זה בטח מאחד הפרקים שאחרי ה- 78 לא טרחתי לראות אותם

barnomeye

New member
תשובה: הפרק "השד הנורא"

עם השד שהיה כלוא בתוך העץ, הוא ביקש ממומין וחבריו שישחררו אותו, כי הוא מת לעשות מעשים טובים, וכדי לשחרר אותו הוא ביקש שיתקעו קנה קש בחור שבעץ, ואז סניף אמר לו: "אבל אין לנו כאן קני קש", אז השד ענה"אז לכו ותחפשו טיפשים". בסוף הם נתנו לו לצאת, וסנופקין עבד עליו,והוא נלכד שוב בתוך העץ, ואז הוא אמר:"לעזאזל... למה שוב נפלתי בפח..." בסוף הפרק הוא הבטיח למאי שאם היא תציל אותו (מהשלכה למים) הוא יתן לה גלשן, והיא אמרה: "שתוק שקרן שכמוך, אני בטוחה שאתה לא יודע מה זה גלשן."

למעלה