וולפהרט

New member
ולציטוט השבעה עשר...

"מצד שלישי, מה הטעם לאכול כשאתה רדום?" מי אמר? באיזה פרק?

barnomeye

New member
ולציטוט השמונה עשר-

"אז אתה רוצה לומר לי שקמת מהמיטה, כדי לסכל אבנים ולעקור שיחים? אני לא מאמינה לך אדוני !"

וולפהרט

New member
מאי למומין

כשמומין וסנורקה סיפרו לה תירוצים, שהם הולכים לסדנה של סנורק כדי לעזור לו באיזו עבודת אדמה משעממת (כדי שלא תרצה לבוא איתם) כשבעצם סנורקה לקחה את מומין להעיף מבט בספינה המעופפת של סנורק (היא שכנעה את סנורק להראות לו אותה בכך שאמרה לו שמומין חולה) בפרק "סנופקין יוצא לדרך" אם אני לא טועה

וולפהרט

New member
ולציטוט התשעה עשר...

"הים גדול מידי, הוא גדול מידי..." (וזה ציטוט קל מידי...)

barnomeye

New member
ניני בפרק "ניני צוחקת"

כשניני באה בפעם הראשונה לים הוא נראה לה גדול מדי.

barnomeye

New member
ולציטוט העשרים-

רציתי להגיע לעננים, אבל עכשיו אני אגיע לכוכבים...

וולפהרט

New member
מר נוח (המכונה המוח)

כשהתגנב לספינה המעופפת של סנורק עם סרח וחשב שהוא יוכל להפעיל אותה לבד, רק שכח שהספינה נמצאת בתוך מבנה ו... בום! הכל התפוצץ

וולפהרט

New member
ולציטוט העשרים ואחד...

(וואוו, אנחנו ממש מתקדמים!) אל תדאגי יסמין, בקרוב נפתח שירשור חדש ואז אני אעשה גם סיכום נקודות פשוט עכשיו אני עסוקה עם פסח... אז ככה: "כל בוקר אני קם, מתרחץ, מתלבש, אוכל ארוחת בוקר, אוכל ארוחת צהריים..."

וולפהרט

New member
כן ולא

זה אכן מומינאבא אבל לא בפרק הזה... זה מהפרק "מזכרונות מומינאבא" הפרק שבו מומינאבא השתגע והחליט שהוא ער בלילה במקום ביום כדי להיות יותר בכושר אז מה? חצי נקודה?!

וולפהרט

New member
ולציטוט העשרים ושניים

אבל זה יותר מידי קל, באמת... (פשוט אין לי כוח לשבור ת'ראש כרגע) "עוד אחזור לכאן... עוד אחזור לכאן..."

monolith98

New member
ולציטוט העשרים ושלוש.

לא בקיא בפרקים המאוחרים של הסדרה, בגלל זה אני לא לוקח חלק במשחק הזה. אבל זה צריך להיות גם קל... "להתראות זחלנים." P:

monolith98

New member
אם אפשר להעביר את ההדועה הזו לסדר...

לא שמתי לב שכרגע הרסתי את סדר הציטוטים בקו ישר. מצטער :\

Witchcrafts

New member
לא נורא, קורה.

אם זה היה בשרשור חדש, הייתי משרשרת. תגובה להודעה אני לא יכולה להעביר. אבל באמת שלא קרה כלום. ^_____^

וולפהרט

New member
טוב, זה מן הסתם סרח

אבל אין לי מושג באיזה פרק... אז אני אנחש: סנורק ממריא (כשהוא גנב את הכנפיים וברח איתם)

למעלה