SaintJohn

New member
../images/Emo220.gif"אוסף-לייב" משלכם

יכול להיות שכבר היה לנו את הרעיון הזה פעם בפורום, אבל לדעתי זה לא היה עדיין: אם הייתם יכולים ליצור אלבום לייב אירוסמית'י משלכם, איך הוא היה נראה? כמה הגבלות קטנות:
אוסף הלייב הזה צריך להיות מורכב מביצועים שנמצאים באלבומי הלייב הרשמיים של אירוסמית';
חובה לקחת שירים מכל אחד מאלבומי הלייב, ולצורך העניין הזה נחשיב כמובן את Classics Live ואת Classics Live II כשני אלבומים נפרדים, ככה שחובה לקחת לפחות שיר אחד מכל אחד מהם. בשביל האתגר נגדיר באותו אופן גם את 2 הדיסקים של A Little South Of Sanity, למרות שמדובר באלבום לייב אחד;
דיסק הבונוס של You Gotta Move לא נחשב אלבום לייב, לכן אי אפשר להשתמש בו;
באוסף הלייב שלכם לא יכולים להיות שני ביצועים שונים לאותו השיר;
המיקום של שיר שאתם בוחרים מאלבומי הלייב האמיתיים לא חייב להיות המיקום שלו באוסף האישי שאתם יוצרים;
נקבע שיהיו 11 שירים, כמו בג'וינט ובכל אחד מהדיסקים של Sanity. גם בלייב בוטלג יש טיפה יותר ובקלאסיקס יש טיפה פחות, אז זה מסתדר. הכל מובן? אם לא אז תשאלו. אז איך ייראה אוסף הלייב האישי שלכם?

AeroTom

New member
השקעתי קצת...

שם ההוצאה שלי: Aerosmith - Live...From The Attic יש גם את העטיפה מצורפת והנה כל הפרטים (ליד זה כמובן מאיפה הם לקוחים)

Aerosmith - Live...From The Attic (A Collection From The Stage 1977-2002) 1. Back In The Saddle - A Little South of Sanity cd-2 2. S.O.S - Live Bootleg 3. Same Old Song & Dance - A Little South of Sanity cd-1 4. No More No More - Rockin' The Joint 5. Let The Music Do The Talking - Classics Live 2 6. Rattlesnake Shake - Rockin' The Joint 7. Kings & Queens - Classics Live 8. Sick As a Dog - Live Bootleg 9. Draw The Line - Rockin' The Joint 10. Movin' Out - Classics Live 2 11. Train Kept A Rollin' - Rockin' The Joint​

SaintJohn

New member
גם אני השקעתי

אבל לא כמו תומר

1. Eat the Rich - From a Little South of Sanity, disc 1 2. Rag Doll - From a Little South of Sanity, disc 1 3. Three Mile Smile/Reefer Head Woman - From Classics Live! 4. Lord of the Thighs - From Live! Bootleg 5. Draw the Line - From Rockin' the Joint 6. Last Child - From a Little South of Sanity, disc 2 7. Rattlesnake Shake - From Rockin' the Joint 8. Movin' Out - From Classics Live! II 9. Sight For Sore Eyes - From Live! Bootleg 10. Let the Music Do the Talking - From Classics Live! II 11. Train Kept a Rollin' - From Rockin' the Joint​
כמעט נכנסו: Same Old Song מתוך Sanity Mama Kin מתוך Sanity Seasons מתוך הג'וינט

AeroTom

New member
גם אצלי Seasons ירד ברגע האחרון, ביחד עם

Thighs מ-Live Bootleg, שתמיד היה מבחינתי מרצועות הלייב הכי טובות של הלהקה שיצאו רשמית. לקחתי כמובן את מה שהכי מדבר אלי בתקופה זו. יש לך שם סיום מפוצץ של רוקנ'רול In-Your-Face עם ה-2 שירים האחרונים! 4 מההוצאה שלך גם מופיעים אצלי.

SaintJohn

New member
בכלל כל האוסף שלי נטול בלדות.

השיר הכי "שקט" שם הוא Last Child. אבל ככה יצא, אלה באמת הביצועים המועדפים עליי נכון לעכשיו.

AeroFan

New member
הנה שלי

1 Mama Kin Sanity 2 Movin' Out- Classic Live 3 No More No More- Rockin' The Joint 4 Three Mile Smile/Reefer Head Woman - Classic Live 5 Dream On- Sanity (לדעתי הביצוע הכי טוב של השיר הזה!!) 6 S.O.S- Live Bootleg 7 Lord Of The Thights- Live Bootleg 8 Cryin'- Sanity 9 Same Old Song And Dance- Rockin' The Joint 10 Sick As A Dog- Live Bootleg 11 Train Kept A Rollin'- Rockin' The Joint היתה לי התלבטות גדולה ברצועה העשירית, רציתי להכניס את Rattlesnake Shake מ Joint.

SaintJohn

New member
גם אני חשבתי על Dream On

אבל אם הייתי מכניס אותו, הייתי מכניס את הביצוע הלייב בוטלג, שמועדף אצלי ע"פ הביצועים האחרים.

ErezLahat7

New member
באמת העדפת את הביצוע של DO

ב-LIVE BOOTLEG ?? בוא נגיד שזה היה קצת... שונה

SaintJohn

New member
הוא לא כזה שונה מהאחרים לדעתי

ודווקא הוא מועדף עליי מהביצועים האחרים.

ErezLahat7

New member
תשמע,

לא חושב שאת הביצוע הזה הם ניגנו עם הרבה רגש. הוא היה די פושר לטעמי, ובטח שלא היתה בו את העוצמה שב- .SANITY דעתי על הביצוע ספציפית ב- LB לא השתנתה מאז בביקורת שלי על האוסף הזה אתה מוזמן לראות מה כתבתי בזמנו במאמר, אבל זו דעתי ודעתי בלבד ובכלל- כל אחד וטעמו.
ולמרות זאת, די מסקרן אותי, בטח יש משהו ספיציפי בגרסה הזאת שגורם לך להעדיף אותה יותר אם זה התופים , הסאונד או אולי איזשהו ניואנס שסטיבן עושה , אשמח לדעת

SaintJohn

New member
קשה משום מה לשים את האצבע.

אולי ה-Mothafucka שסטיבן מכניס שם, שנותן אקסטרה עוצמה באותו משפט ספציפי.

AeroTom

New member
או, זה אחד הקטעים הקטנים הקסומים האלה...

דברים שאני מאוד אוהב במוזיקה, שדיברו על זה כ"כ נכון בסרט האהוב עלי:
"That's what you remember. The silly things, the little things...There's only one, and it makes the song. It's what you leave out. That's rock n roll".​
תמיד אהבתי את התוספת של "Motherfucka" הקטן הזה אחרי השורה של "All the things you do" בגרסה שם. זה משהו כ"כ קטן ושולי בעיקרון בשיר, אבל הדברים הקטנים האלה לפעמים פשוט עושים את השיר. יש לי כ"כ הרבה כאלה...תמיד חיבבתי את ההכנסה הקטנה הזאת של סטיבן בגרסה של Live Bootleg. מבין את זה לגמרי

SaintJohn

New member
הגרסה מ-Sanity מצוינת, לא אמרתי שלא.

אין לי הסבר ממש טוב ומשכנע למה היא לא זאת שמועדפת עליי מבין ה-3. באופן כללי אני בכלל מעדיף את זאת של ה-MTV 10th Anniversary (אל תשימו לב לטעויות כתיב
), אבל כאמור היא לא נחשבת פה.

ErezLahat7

New member
אהבתי

ובכלל אני שם לב מהודעות פה שאני לא היחידי שהתלהב מ- Three Mile Smile/Reefer Head Woman גם אני גם אתה וגם נועם העדפנו את הרצועה הזאת
חבל שזה לא חוזר לסט היום

AeroTom

New member
כמעט נכנס גם אצלי

התלבטתי בין זה לבין K&Q כנציג של CL הראשון... הלוואי אמן יחזירו את 2 השירים האלה, אבל קשה להאמין. למרות ש-Reefer די מתאים להם לדעתי כיום לבצע. הוא לא דורש יותר מדי קפיצות ואנרגיה, ואפשר לבצע אותו בסגנון הבלוזי הרגוע יותר. היה ממש מגניב שב-2003 הוא פתאום קפץ להופעה אחת...אחרי שלפני זה הוא רק בוצע ביפן ב-94 וב-88 (ובארה"ב לפני זה רק ב-95 בהופעה הממש מיוחדת של Mama Kin's ב-2 ערבים שם בדצמבר במועדנים).

ErezLahat7

New member
מסכים גם לגבי K&Q

אם היה מקום נוסף אז וגם הוא וגם SOS&D (גרסאת -SANITY או גרסאת JOINT ) היו נכנסות, טוב נו.. אולי נצרף אותם לגרסאת האוסף היפנית שלי

למעלה