SaintJohn

New member
דרושות תגובות נוספות, אנשים.

זה יוכל להיות שרשור יפה, אם מי שנמצא פה יתן את ה"אוסף לייב" האישי שלו. מי שחסר לו אלבום לייב מסויים, לא צריך לכלול אותו באוסף שלו.

AeroTom

New member
אני בינתיים אעלה את התוספת שלי...

כפי שאפשר לראות לפי העטיפה השונה... הגרסה היפנית של ההוצאה שלי:
Aerosmith - Live...From The Attic - Japan Bonus Tracks Edition (A Collection From The Stage 1977-2002) 1. Back In The Saddle - A Little South of Sanity cd-2 2. S.O.S - Live Bootleg 3. Same Old Song & Dance - A Little South of Sanity cd-1 4. No More No More - Rockin' The Joint 5. Let The Music Do The Talking - Classics Live 2 6. Rattlesnake Shake - Rockin' The Joint 7. Kings & Queens - Classics Live 8. Sick As a Dog - Live Bootleg 9. Draw The Line - Rockin' The Joint 10. Movin' Out - Classics Live 2 11. Train Kept A Rollin' - Rockin' The Joint Japan Only Bonus Tracks: 12. I Don't Want To Miss A Thing - Rockin' The Joint 13. Walk This Way - Live Bootleg 14. Walk This Way - Classics Live 2 15. Walk This Way - A Little South of Sanity cd-2 16. Walk This Way - Rockin' The Joint 17. I Don't Want To Miss A Thing - Rockin' The Joint Radio Remix Edit​

ErezLahat7

New member
אווף רק הגבלה של 11 שירים ../images/Emo4.gif

1- Eat the Rich (Sanity 1) 2- Love in an Elevator (Sanitiy 1) 3- Sweet Emotion (Classic Live 1) 4- Toys In the Attic (Classic Live 2) 5- Dream On (Sanity 2) 6- Three Mile Smile / Reefer Head Woman (Classic Live 1) 7- Seasons of Wither (Joint) 8- Lord of The Thighs (Classic Live 1) 9- Draw The Line (Joint) 10- What it Takes (Sanity 2) 11- Train Kept a Rollin' (Live Bootleg)

SaintJohn

New member
עכשיו תורי לשאול../images/Emo8.gif

באמת העדפת את הגרסה של Sweet-E בקלאסיקס על הביצועים האחרים? אצלי הוא הפחות אהוב מבין השלושה, והמועדף הוא הביצוע מ-Sanity. בעקרון יש גם את הגרסאות שנמצאות בדואל דיסק של הג'וינט וב-You Gotta Move והן מועדפות עליי אפילו יותר, אבל זה לא נחשב.

ErezLahat7

New member
מה שאהבתי בגרסה הזאת

זה הסאונד של הגיטרה של ג'ימי אני יודע שזה לא 100% אירוסמתי טהור אבל הלהקה נגנה את זה עם כל כך הרבה אנרגיה. השילוב בין האנרגיה של סטיבן ל- LEAD GUITAR בשלב שהוא שר את הבתים הוא זה עושה בו את הקסם בשבילי. ולמרות שלגבי הסאונד המטאלי - הרבה פה מהפורום יאמרו שזה לא מאפיין את אירוסמית אבל די התחברתי לסגנון למען האמת. ובביצוע הזה ה-SWEET הזה נשמע כל כך מלוכלך שהייתי רוצה שלפחות בשיר SWEET בהופעות ג'ו יחליף באופן זמני לגיטרת פנדר.

SaintJohn

New member
הסאונד של הגיטרות בהחלט שונה

ואני מסכים שזה אחד הדברים שמייחדים את הגרסה הזאת לעומת האחרות, עם סאונד קצת יותר "מלוכלך", כמו שהגדרת. אבל את הגרסה הזאת, עם איך שהכל נשמע בה בסופו של דבר אני אישית מעדיף פחות. לגבי הסאונד המטאלי - זה אחד המאפיינים של אירוסמית'. אחד הדברים היפים אצל אירוסמית' הוא שאין משהו ספציפי שמאפיין אותה. יש לה כל כך הרבה צדדים וגוונים שהיא הציגה לאורך כל השנים, אם זה הרוק, המטאל, הבלאדות, הבלוז או הפופ, שלהגיד שהסאונד המטאלי לא מאפיין את אירוסמית' זה לדעתי לא נכון. זה לא האפיון, זה פשוט חלק מהשאר.

ErezLahat7

New member
אירוסמית מנגנים מוזיקה מגוונת

אין מה להתווכח לגבי זה אני גם איתך בדעה הזאת אבל לא כולם חושבים כמונו בגלל שאירו כמעט ולא מנגנים בגיטרת פנדר. זה לא הצליל של ג'ו אלא של ג'ימי ומהתקופה שלו באופן כללי

Aeroguy

New member
עדיף מאוחר מאשר לעולם לא

יש מצב להקפיץ את זה איכשהו? All Night Long - Aerosmith Live Anthology 1. Toys in the Attic - classic live 2 2. Draw the Live - rockin' the joint 3. Lord of the Thighs - live bootleg 4. No More No More - rockin the joint 5. Movin' Out - classic live 2 6. Kings and Queens - classics live 7. Seasons of Wither - rockin the joint 8. Let the Music Do the Talkin' - classic live 2 9. Same Old Song and Dance - sanity 10. What it Takes - sanity 11. Train Kept A Rollin' -> Strangers in the Night - live bootleg

SaintJohn

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo208.gif../images/Emo105.gif

לאור הביקוש. מי שרוצה, יכול כמובן להוסיף את אוסף הלייב שלו.

למעלה