שמתם לב ש...

Titush Black

New member
היא אמרה אבא../images/Emo35.gif

תראו זה ממש לא הגיוני- ואני לא חושבת שצריך להתעמק בדברים האלה... היא רקק ניסתה להעביר את ההרגשה שהגילוי הזה ממש מזעזע עבורה. הבןאדם בן 50 כלוי בגוף של בן 30
אני חושבת... זה הכל

Cindy Campbell

New member
לא שמתי לב

שהיא אמרה סבא... אל תהרגו אותי
וסתם רציתי למצוא בלופרים

שאדם ניתק את הטלפון

הוא ניתק רק את הטלפון עצמו לא את כל הטלפונים בבית אז גם אחרי שהוא ניתק היו אמורים להמשיך לצלצל

אבל אולי האחרים בחדרים?? ../images/Emo185.gif

ואז לא ממש שומעים..חוץ מזה מאיפה לכתבים יהיה ת'מספר של החדר של הבת של אבנר..??

היה אחד וכדי להשיג..

במפגש הקודם היית חייב לזכות בכרטיס או שפשוט יש לך פרוטקציה (הדרך הכי קלה..חחח..). אם יהיה מפגש נראה לי שזה יהיה אותו סגנון ,לא?

Stinki Winki

New member
יש עוד מלא כאלה

(כן, אני הולכת וחוזרת
) איך, למשל, אנשים לא מזהים את דדי בתור עמוס-קטן? איזו סיבה יש, שדדי יראה שונה מאשר איך שעמוס היה בגיל 20? ועוד דבר- איך המכשיר של ניני מדד לרוני גלים, אם כל מכשיר מותאם לכל ילד? (או שהם לא מותאמים?
)

baril

New member
../images/Emo80.gifנ=כ=ו=ן

וזה לא רק שלילי לא מזהה אותוו.. כי הרי הם הכירו הרבה לפניי.. גם איה וניני אמורים לזהות את אבא שלהם שהיה צעירר.. בטוח הם ראו תמונות או משו.. מוזרר.. אבל יש מצב אחרר.. שדדי שינה את עצמו בכוונה למראה אחר כי הוא לא רוצה שהילדים שלו יזהוו אותוו..שמעוו.. עמוס חכםםם..

hilasapir

New member
אז מה???

מה זה משנה היא לא חשבה וחישבה כמה שנים זה היא רק אמרה שהוא זקן....מממש סבא!

בקשר למה שהשנייה מעלי אמרה

הם לא בטוח יכלו לזהות אותו לפי תמונות כי אמרו שהוא לא אהב להצטלם ושאין להם תמונות כמעט חוץ מאלה שבהם הוא כבר בוגר..

baril

New member
../images/Emo80.gifאבל אמרתי עוד משו

אמרתי שעמוס מאוד חכם אז יכול להיות שהוא בכוונה שינה את עצמו כדי שלא יוכלו לזהות אותוו.. הבנת?!

אולי... ../images/Emo121.gif../images/Emo28.gif../images/Emo115.gif+../images/Emo76.gif

הכותבים של השמינייה (רובם) הם הכותבים של הפיג'מות.. הם תשימו לב הסדרה הפיג'מות היא סדרה הזויה ולא מציאותית אולי הכותבים הושפעו מהסדרה או משהו כזה.. לא, אה?! טוב ניסיתי
*מי ששואל את עצמו למה הוספתי את ה
לזיהוי שלי אז זה בשביל ראש השנה.. ולמי שלא שאל לא צריך

למעלה