שמתם לב ש...

Cindy Campbell

New member
../images/Emo105.gifשמתם לב ש...../images/Emo129.gif

נראה לי שעשו כאן את הפינה הזו לא מזמן אבל היא עברה עמוד, אז אני עושה את הפינה שוב. שמתם לב שבפרק 31 דגנית אמרה לדדי שהוא מבוגר יותר מסבא שלה, אבל דדי אמר שהוא בן 50 או משהו כזה? כי תחשבו שאפילו אם אמא של דגנית הייתה יולדת אותה בגיל 20, ונניח שעכשיו דגנית בת 30 ואמא של דגנית נולדה כשסבא של דגנית היה בן 30, למשל, אז סבא של דגנית צריך להיות בן 80, שזה הרבה יותר מבוגר מעמוס (או דדי)
.

Cindy Campbell

New member
ועוד אחד

שמתם לב שלפעמים השמינייה פותרת חידות פשוט בלתי אפשריות? למשל, בפרק שבו אנבר החזיר את ניני לפרוייקט (או פרק לפני זה) הוא נתן לרוני את מכשיר הלמדא של ניני והיא פתרה תוך דקה תרגיל שצריך לשבת עליו כמה שעות... וזה לא הגיוני! אפילו שרוני היא גאונה במתמטיקה, ושהיה לה את המכשיר של ניני שהוא גם חכם, ושכל השמינייה מורכבת מתלמידים חכמים, זה עדיין בלתי אפשרי שהיא תפתור את זה תוך דקה... ובכלל, לא נראה לי שמכשירי הלמדא עווזרים למוחות שלהם לפעול. אני חושבת שהם רק מראים אם המוח שלהם פועל
.

למה החידה היתה דיי קלה

כאילו בכלל זה לוקח איזה עשר דקות מה פתאום כמה שעות... זאת היתה חידה עם איזה שלוש מספרים וצריך לשים ביניהם משוואות ולהגיע לתוצאה זה לא בעיה נותנים לי כאלה בבצפר

Cindy Campbell

New member
ממה שזכור לי

זו הייתה משוואה, או כמה משוואות, שצריך להציב ביניהן מספרים ככה שזה ייצא נכון... ואולי הגזמתי, אולי זה לא ייקח כמה שעות לפתור את זה, אבל רוני פתרה את זה תוך דקה וזה ממש לא הגיוני.

uvxox

New member
חעעעחחחחח../images/Emo6.gif

אוייש נו באמת, זאת תוכנית, ל התכוונו שתיקחי את הדברים הקטנים האלה ברצינות.... הרי זאת תוכנית... לא
..

orush15y

New member
המכשיר באמת לא עוזר להם לפתור!

המכשיר הוא רק בשביל ללמוד ולשאוב את גלי הלמדא.. ויש להם מלא פאשלות בהפקה.. כמו המבחן של המתמטיקה... הם התקוננו על כל החומר מכיתה ז' עד כיתה יב'!! ולא מ ה' עד ט'!! וגם הסדר עבודה של איה.. משוואות עם נעלמים הם הבסיס!! והם מתחילים לי עם בעיות דרך!

orush15y

New member
ובכלל

היא רצתה להתחיל עם טריגונומטריה! שאת זה אני לומדת רק שנה הבאה ביא' שלא לדבר על דיפרצינלי הזה שאותו אני ילמד רק בסוף יא' תחילת יב'... זאת הייתה הפאשלה הכי ענקית שלהם!

Titush Black

New member
זה כל העיניין

להראות כמה חומר הם צריכים ללמוד, ועוד חומר של כיתות יותר גבוהות- לה
כדי שאחר כך כשדדי יספר לדגנית על זה שכשרוצים לשוב את גלי הלמדא צריכים לעשות תרגילים בחשהבון שהם הכי מפעילים את גלי הלמדא- יבינו עד כמה העיניין הזה חשוב. אני לא חושבת שהם מכינים תוכנית לימודים הם פשוט מראים לקהל הבוגר יותר (והקטן שלא מבין מילה ממה שהם אומרים) עד כמה הם מקצינים את העיניין. כבר אמרתי את זה פעם: כל הסדרה הזאת קיצונית לגמרי- כמו סיפורים עממים *
תאשימו את המורה שלי לספרות
* כדי להבליט את חשיבות העיניין. הרי הם לא יראו לנו סתם מבחן- הם יקצינו את העיניין כדי שנראה כמה השפעות יהיה לזה.

Cindy Campbell

New member
נכון!../images/Emo105.gif../images/Emo129.gif

אולי הם רצו בהפקה לגרום למבחן להיראות רציני ומפחיד, אבל הגזימו. כן, ממש לומדים מכיתה ה' עד ח' טריגונומטריה וחשבון דיפרנציאלי ואינטגרלי... וואו, מילים ארוכות
ילדים מחוננים, אבל ללמוד טריגונומטריה בכיתה ח'?
אולי פשוט תגידו שהם יודעים לעוף וזהו

היי, גמני יכולה לעוף בלי לדעת לעוף!

זה עושה לי בגוף הרגשה של קסמים נעימים נעימים כמו ציפור בשמיים.. או משה כזה

hilasapir

New member
בבר-אילן לומדים את זה....

והם אמורים להיות 8 הנבחרים מכול הארץ ובארץ יש אלפים בבר-אילן....

המכשיר לא עוזר לפתור...

הוא מודד, ומאחסן את גלי הלמדא, ואח"F שואבים ממנו, ואז מתעלפים

למעלה