פשוט לשבת

THE gray

New member
../images/Emo105.gifפשוט לשבת

נגיד שהיום אני החלטתי לבצע אקט מאגי, כישוף בשביל לקבל X. אז אני עושה כמה טקסי הכנה שבשבילם אני צריך ללכת במעגלים להזיז את הידיים ולהגיד כל מיני דברים ואז אני מתיישב אומר כל מיני דברים מזיז את המטה שלי מפה לפה ואז אנרגיות מפה לפה, סוגר מעגל והלך לישון. אחרי חודש קיבלתי את X בדיוק כמה וכמו שרציתי וסבבה לי. עכשיו נגיד שבמקום להזיז את המטה לפתוח מעגל עם נרות ופגיונים ומטות וכו'... הייתי "פשוט" יושב מדמיין את הכל בצורה מושלמת בריכוז מושלם עד רמה שאני ממש ארגיש שאני באמת עושה את כל הדברים האלה ובסוף אשלח את האנרגיה למטרה שלה. עדיין הייתי מקבל X? זה אפשרי לוותר על כל החפצים ולהעביר תסריט מושלם בראש? אם כן, מישהו ניסה,שמע על טקסים כאלה? אם לא, למה אי-אפשר? (דיון נחמד..ואולי זה יעלה אפילו את הרמה של הפורום...)

Swicca

New member
תראה זה ממש תלוי בבנאדם ...

.. כי למשל אני עושה הכל בלי הרבה חפצים וכ'ו כי הם שם בשביל לעזור לך להתרכז במטרה שלך ובמה שאתה רוצה להשיג\לעשות ולא ישנה הרבה (טוב לכמה אנשים) עם לא יהיו הרבה דברים פיזיים והרוב יעשה פשוט עם כוח הרצון ! :) אמממ... מצטער שזה קצר אין לי ממש כוח להסביר ... סורי !

NacroMittler

New member
לדעי

תראה לדעתי החפצים הם לא חיוניים, הם כלים להגיע לתת מודע שלך... אם לא צריך אותם, אתה לא חייב להשתמש בהם...

jbu

New member
כן דיברנו על זה פעם

אפשר ואפילו עשיתי את זה אבל רוב הפעמים היו בתוך מעגל (בשביל הגנה ואיסוף אנרגיות) אני בכלל לא אוהב מלים אני אוהב את הדימוי שבשקט הכוח בה מפנים, עשיתי גם דברים עם הרבה פחות ואני מנסה עוד כישוף דומה (יש לך אותו ב-MODERN MAGICK) עכשיו. בכלל אפשר לעשות כישוף גם בלי המון דברים ואני אישית מעדיף את זה כך ובטקסים שלי אני בדר"כ אומר רק את ה"נסחאות" ולפעמים אני מאלתר משהוא אבל זה רק שיש רעש בבית ואני צריך עוד קצת מאמץ כדי להתרכז.

למעלה