חרקים

beauty3

New member
../images/Emo105.gifחרקים

אולי תראו את השאלה הזאת כקצת מוזרה... ואולי יש פה מישהו שהשאלה לא תהיה לו מוזרה והוא יוכל לענות לי מה מסמלים חרקים בכל מה שקשור למאגיה(או גם בקשר לתחומים אחרים)? אם מישהו צריך פרוט אני יכולה לענות תודה מראש

P o M i K i

New member
מה?

{לא לקטול לא לקטול...} אם תוכלי להסביר את עצמך קצת יותר כי לא ממש הבנתי... {לא לקטול לא לקטול...} חוץ מזה, את תמיד יכולה להשתממש בk-500 אם הם מפריעים לך

האפור

New member
אני מניח...

שזה תלוי בתרבויות..כאילו לסינים חרקים הביאו מזל טוב.. תאל אל דת מסויימת וננסה לכוון אותך... אגב רעל עכברים.. הרבה יותר מגניב...

beauty3

New member
תודה על התגובות!

אממ אוקיי אני אנסה להסביר את עצמי רציתי לראות אם יש מצב שחרקים קשורים איך שהוא לסימן לזה שהולך לקרות לך משהו טוב... משהו שקשור באהבה אפילו אולי כי... אני מנסה להוכית לעצמי איזה משהו קשה להסביר זה כאילו כל פעם שקורה לי משהו טוב שקשור באהבה... קודם מופיעים לי בחיים הרבה חרקים כמו עכבישים וחרקים קטנים כאלה שעפים... אולי עוד סוגיפ אני לא זוכרת טוב שאני לא נשמעת מטורפת לגמרי אבל בסדר

Swicca

New member
למצרים למשל ...

... החיפושיות היו קדושות אני לא בטוח למה אבל זה פחות או יותר מה שאני זוכר...

Envenom

New member
חיפושיות זבל, ליתר דיוק

מסיבה מוזרה להחריד הן סמלו את רא (אני פשוט מתנגד לתרגם Ra ל-רע או רה) ואת השמש.. ולרוב קישטו מקדשים וארמונות, ובגדים של אצולה. לכו תבינו.

Nizzan Cohen

New member
זה דווקא ממש פשוט והגיוני ! ../images/Emo13.gif

"זיבלית פרעה" חיפושית זבל מצחיקה... סימלה את רע המגלגל את השמש בשמיים במסעה היומי. איך ?! פשוט מאוד.. כמו שרע מגלגל כדור גדול... ככה החיפושית מגלגלת כדור גדול מגודלה... של צואת בקר
. משום תנועת הגלגול של כדור זבל-הפרות שלה - אותו היא אכלה ועליו הטילה ביצים (ועדיין עושה זאת למעשה...) היא סימלה את רע
.

Swicca

New member
אני חושב שזה קורה כי ...

.. יש חרקים בכל מקום!!! ולכן גם אני רואה חרקים כל יום ונראה לי שבמקרה שמת לב אליהם באותה תקופה או שהיו קצת יותר מבדרך כלל ולכן זה נראה לך כאילו "רק עכשיו" הם הופיעו להם פתאום ....

האפור

New member
תאוריה..

ואת האמת אין סיבה לקטול אותו זה קרה לאנשים החכמים שבעולם.. תאוריה אחת אומרת שכל העולם הוא סתם, הכל מקריות, חרגול עבר מולך בדיוק בשניה שהתאהבתה וזה לא בגללו התאהבתה הוא סתם היה שמה במקרה.. אבל ... המוח שלך שם לב ואי שם בתוך התת-מודע ואולי בעזרת העל מודע שלך קישרתה את העובדה שהחרגול עבר לעובדה שהתאבתה (מין פעולה שהמוח עושה) ומעכשיו אולי אפילו בלי לשים לב כל פעם שיצוצו לך רגשות דומים אתה תחפש חרגול כדי שיאשר לך את זה, וכמו שמישהו דאג להדגיש חרקים יש בכל מקום, אז יצא לך כמה פעמים לראות. וככה בעצם נוצרות אמנות תפלות.. זה לא שפרווה של חתול תגרום לך מזל רע- זה הראש (או אפילו יותר האלוה או השדונים או הסופר- אגר), זה לא שהדיו שעל הקלף אומר לך את עתיד- זה המוח (או אפילו יותר האלה, אלוהים, אינטואיציה, ישו וכו'..) הבנת?

Swicca

New member
זה לא מה שכתבתי לפניך ?! ../images/Emo4.gif

.. ולא קטלתי אותו ... רק הסברתי ... כי לא יודע לי זה נראה רק הגיוני ...

beauty3

New member
הבנתי אותך

זה נשמע מאוד הגיוני וגם מאוד מעניין דרך אגב טוב זאת התאוריה שאתה מאמין בה... יש גם את התאוריה הפונקציונלית שאומרת שכל דבר קורה מסיבה ולכל דבר יש מטרה בכל אופן... אולי עדיף להשאיר את עניין החרקים כחידה

Tatu4Taty

New member
דווקא הסיבה שהם סימלו את רא

לא עד כדי כך מוזרה, אם מסתכלים על זה בצורה אובייקטיבית. צאצאיהם של חיפושיות הזבל הם בעצם מעיין גלמים שמגולגלים בצורת כדור והחיפושיות נושאות אותן למקום מבטחים, כשהן עפות הדבר הדמה לכך שהן מחזיקות את השמש הלא היא רא.

Envenom

New member
יש בזה משהו..

אף פעם לא התעמקתי יותר מדי במיתולוגיה מצרית, למרות שזה נורא מענין אותי..

P o M i K i

New member
אתמול הייתי בסדנה על חיות טוטם

והמדריכה אמרה שיכול להיות שאם אתה רואה חיה מסויימת הרבה פעמים היא מנסה להעביר לך מסר כלשהו.

למעלה