ועוד

P o o f i

New member
אגב, את יודעת שאת תמיד מוזמנת לעבור צד

ולהצטרף אלינו, נכון?
למרות שפגשתי אנשים מהגילדה שלהם, והם מקסימים.

P o o f i

New member
כן אני מסקניה. ../images/Emo9.gif

לגילדה שלנו יש הגבלת דרגה, אנחנו מוסיפים אנשים שהרמה שלהם היא 100+ (את מוזמנת גם לבדוק את הפורום שלנו Www.BuckCherry.net.tc).
במידה ואת/ה עומד/ת בדרישות, את/ה יותר ממוזמנ/ת לדבר איתי במשחק- RoziPoof. ואת/ה מוזמנ/ת לדבר איתי גם בלי קשר.

ווינגז

New member
זה מדהים בעיניי...

ואפשר לחבר את זה גם לפורום ולאינטרנט בכלל - למה לדעתכם קל יותר לאנשים לדבר ולספר על עצמם כשמדובר במסגרת כזו? (לא בהכרח, כמובן, אבל כמו שאמרת - הרבה אנשים שמחוץ למסגרת הזו נחשבים "שונים".)

כי אתה אחרי מסך....

אתה לא פנים מול פנים לאדם השני אז קל יותר להיפתח.... לפחות יככולה להעיד את זה על עצמי...

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gifזה קורה לי הרבה.

שפתאום אני מספרת למישהו שרק עכשיו הכרתי באינטרנט משהו על עצמי שלא הייתי מספרת למישהו שהייתי פוגשת ברחוב למשל. העובדה שיש מסך מפריד בין שני הצדדים פותחת דלת לשיחה ולפתיחת לב כי אתה לא חייב לראות את התגובה של הצד השני, ואין לך הכירות אישית איתו... והרבה יותר קל לספר משהו כשלא נועצים בך מבט של WTF?!" וגם יש אנשים כמו האנשים שרוזי תיארה בהודעה שלה שזהנותן להם נקודת התחלה גבוהה יותר מנקודת ההתחלה שהם היו מקבלים אם היו נפגשים עם אותם אנשים פנים אל פנים. הם יודעים שאנשים היו מרחמים/נבהלים/מרגישים שלא בנוח לדבר איתם פנים אל פנים אז יש להם נקודת התחלה של קודם להכיר ומאוחר יותר אם הם ירגישו בנוח לספר על איך הם נראים=][מה שבכלל לא החרכי במשחקים כמו מייפל]

לבנדר א

New member
זו כבר נקודה שאני יותר מתחברת אליה.

במייפל בכלל לא יוצא לי להיות במצבים שרוזי תיארה, כי האנגלית היא מכשול גדול מדי בשבילי כרגע. אני פשוט לא מפתחת שיחות יותר עמוקות מדברים שקשורים למשחק. אבל באינטרנט, בהחלט, יצא לי להיות גם בצד הנותן וגם בצד המקבל של ההשתפכויות האלו. אני אפילו אעז לומר שהרבההה יותר קל וזורם לי לדבר ככה דרך המקלדת מאשר בקול.

spongbob

New member
../images/Emo110.gifבידיוק באתי לפרסם

הם עוד פעם עשו פאדיחה, רשמו בלשון זכר במקום נקבה F3

למעלה