הקפצה

pokegirl

New member
כמובן!!! ואני גם רוצה לשאול

מי ממשתתפי הפורום הזה משתתף\השתתף\מכיר את קהילת סאנידייל בישראל?

shlomihagu

New member
כן

ש.ח. אחד יום לאחר מכן בסביבות 5 אחה"צ ועוד שידור חוזר במרתון באפי ביום שישי (החל מיום שישי הבא ולא היום)

אז ככה....

העשק איתו היה נשמה תמורת אישיות,מאבד נשמה, מקבל אישיות, נשאר עם נשמה, אישיות של חנון בתרדמת.

ולמרבה האירוניה....

התפקיד היה מיועד במקור לברוס קמפבל, השחקן האהוב עלי, אבל זה כבר מקומו בפורום אחר.... תודה אל ההתרעה סוזן

hospital_food

New member
חשוב חשוב(בקשה לא למחוק)

יום הזדהות בינלאומי עם בעלי החיים במעבדות היום( יום א´),בין 18:00-21:00 במוזיאון תל-אביב --------------------------- השתתפותכם חשובה, גם בזמנים קשים אלו. אל תגידו - "למי יש ראש לזה, בימים אלו" - בואו והביעו תמיכה בחיות שבמעבדות הניסויים למען ביטול הניסויים הלא הכרחיים, למען שיפור תנאי החיות, למען שיקומם לאחר הניסויים.... בשביל חיות אלו "כל יום הוא טרבלינקה". הפעם אין תרוצים - ארוע בינלאומי, אבטחה של משטרת ישראל, מיטב הפוליטיקאים ומיטב אומני ישראל. בואו והביאו את חבריכם. אל תקלו ראש, אל תוותרו לעצמכם - בואו נשמיע את קולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! --- http://m.ep.walla.co.il/community/2002/4/15/6652000/empathy_day-animals_rights.jpg

תגידו

כשספייק ובאפי אתם יודעים מה , בעונות הבאות אז אנגל מגלה את זה או משהו ואז מה ?

shlomihagu

New member
תגובה + זה ספויילר לעונות 5+6

אנג´ל רק ידע על ריילי ובאפי, אך אף פעם לא הוזכר שאנג´ל מגלה על הקשר בין באפי לספייק... לא ראיתי מספיק מעונה 3 של אנג´ל אז תקנו אותי אם אני טועה...

ליטל15

New member
למי שלא יודע

למי שלא יודע העונה החדשה של באפי תשודר החל מה2.5 (נראה לי) בערוץ starworld. רק חבל על צופי יס (שאני ביניהם) שאין להם את הערוץ הזה...

Gloria_Nathan

New member
פורום חדש-פורום פאנפיקים! ../images/Emo43.gif

צופים וקוטלות, ערפדות ואנשי זאב! הנה זה בא: פורום פאנפיקים! אז אם בא לכם לתת גרסה משלכם לאיך פיית´ ואוז חוזרים, או שבא לכם לקרוא איך אנג´ל מת (סתם דוגמאות...) בואו והצטרפו אלינו! מחכה לכם! ג´ן.

shlomihagu

New member
באיזהשהו פורום טלוויזיה אמרו

שאולי "יס" יקנו את ביפ אבל זה לא בטוח...

blackwolf

New member
יש איזה ערוץ ערבי שמשדר באפי.

קוראים לו MBC או משהו בסגנון. אני חושבת שיום שלישי באיזו שעה , בעיתון הם קוראים לזה ´דרמה´. אני אישית לא רואה את זה , אבל ככה שמעתי.

taz512

New member
איך עושים סימן של ספויילר.

אני לא יודע אז אני רק אומר ספויילר ספויילר ספויילר. ועכשיו אפשר להמשיך. יש שני פרומאוים בסטאר וורלד. אחד של כל התוכניות החדשות ואחד רק של באפי. ושם אפשר לראות פלוס דברים אחרים שאני יודע. שכן ספייק ובאפי מתקרבים במין מחול שדים. יש בלאגן שלם עם ווילו וטארה ובקיצור הולך להיות מעניין. ספויילר לעונה שש. בעונה שש עם כבר נכנסים למיטה ואז מתחיל הבלאגן לחגוג. וזה אחרי הפרק המוזיקלי שאני ממליץ לכולם להוריד את השירים ממנו. פשוט שירים פפצה אחד אחד. ולדעתי הם אדירים ביחד
ולתשובה האחרונה. עכשיו ביפ משדרים את כל העונות מההתחלה. ורק אחרי זה את עונה חמש. אז תעשה חשבון כמה זמן לוקח לשדר 80 פרקים בערך. לפי החשבון שלי זה יוצא בערך חמישה חודשים, חצי שנה בערך. טאז השד והמידע

זאת הבעיה בשידורים האלה

שמשדרים את באפי אבל לא שידרו את אנג´ל- העונה הראשונה הפרק עם פיית´ המשיך אחר כך בעונה של אנג´ל, והפרק שאנג´ל בא לסאנידייל גם כן קשור לאותו הפרק, חבל שביפ לא משדרים את הפרקים במקביל כי זה מאוד חשוב לקרוסאוברים. ואל.

אשמה

New member
אני ממש מסכימה

הרבה חברים שלי התחילו לראות את הסידרה בגל שהיא הגיעה לביפ והיא פשוט בכל מקום וכולם באים אליי עם השאלות על מה לכל הרוחות קורה עם הדברים שקרו באנג´ל. לפי דעתי צריך לשדר אותם ביחד, חוצמזה אנג´ל הולך ומשתפר וכדאי לראות גם את ההתחלה של הכל.

lovebuffysumers

New member
אף אחד לא אוהב פה את ריילי../images/Emo35.gif

אני יודעת שזה קצת מוזר שאני מגיבה להודעה שאני עצמי כתבתי, אבל הייתי חייבת לברר: נכנסתי לסקר שעשיתי לגולשי הפורום, כדי לבדוק איך הצבעתם (אם בכלל..), ואני רואה שהרוב הצביעו לאנג´ל, אחר כך לספייק, ובסוף לריילי (שולט!!). רק רציתי לשאול אם יש פה מישהו- לפחות אחד- שרוצה שבאפי תהיה עם ריילי. אם המישהו הזה רואה את ההודעה הזאת- שיוסיף
תגובה להודעה. תודה מראש!!!

five by five

New member
הפרק הראשון...

הפרק הראשון לפי דעתי הוא ממש מדהים שאר העונה הראשונה היא נחמדה אבל כל הדברים המענינים באמת מתחילים מהעונה השניה

אשמה

New member
דברים זזים

אני חושבת שזה ממש כיף לראות איך דברים זזים בסידרה הזאת - איך כל דבר חשוב. אני אוהבת את זה שאנחנו יכולים לראות דברים מהעונה השלישית למשל שקשורים לדברים בעונה הראשונה וזה יפה, אני אוהבת את זה. חוצמזה זה ממש נכון שככל שמתקדמים בעונות הדברים נעשים יותר ויותר מעניינים:)

hospital_food

New member
אז ככה

בעונה יש 22 פרקים נשארו רק 3 פרקים עד סוף העונה. בשבוע הבא יום הזכרון ויום העצמאות כך שישודרו רק 2 פרקים, אז הפרק האחרון בעונה שהוא גם הפרק הכי טוב העונה (כן,יותר מהאש לדעתי) ישודר ביום ראשון הבא.

למעלה