הקפצה

pokegirl

New member
once more, with feeling!

מישהו ראה????? כי אם לא, אז הדבר היחיד שאני יכולה לומר זה- איזה פרק אדיר!!!!!! מעולה ביותר!!!!! ואם כן, אז אפשר לפתוח על זה דיון שלם!!! ואם כבר דיברתם על הפרק האדיר הזה, אז אני מצטערת שפתחתי נושא חדש סתם ככה :) פרק שולט עם שירים אדירים!!!!

../images/Emo61.gif איך לשפר את האופנוע

בדקות הקרובות יצטרף לפורום אופנועים אלון אודלסמן מסדנת השיפורים Fine Tuning. הגולשים מוזמנים להגיע אל הפורום (לא חייבים לרכב על אפנוע), לשאול, להתעניין, ולהכיר מעט מקרוב יותר את השיגעון הזה, שנקרא רכיבה על דו גלגלי. לפורום אופנועים צוות תפוז מזמין את הגולשים לדיון, וקורא לכולם לשמור על רמת דיון נאותה. רכיבה מהנה, וגלישה נעימה

okok4

New member
תודה על התשובות../images/Emo67.gif

ידיעתי שאוכל לסמוך עליכם.

taz512

New member
תשובה

אחרי שתסתיים העונה הרבעית (יום ראשון) מתחילה כל הסידרה מהתחלה ייהנו מהעונה הראשונה. ואז יש הרבה פרקים שאני צריך להשלים. למשל עד היום עוד לא הצלחתי לראות את הפרק הראשון שהתחיל את הכל. כשאני חושב על זה יש המון פרקים בעונה הראשונה שפיספסתי. טאז השד שישלים פארים

lovebuffysumers

New member
אופס, לא התכוונתי לפורום, התכונתי..

לסקר!!!!! רוצים להצביע פשוט דרך פה?!

קטריין

New member
נכון שזה מצחיק../images/Emo29.gif

כל מה שקורה בין ספיק ווילו הוא כל הזמן מנסה לעשות לה משהו אבל בסוף יוצא, שהוא נכנס לשיכה מעמיכה איתה על משהו כמו בפעם היא, שהוא חטף אותה ואת זנדר בשביל, שתתיל כישוף אהבה על דרוהילדה שתחזור עליו ובסוף הוא התחיל לדבר איתה על כמה שהוא מתגעגה לדרו הוא יכול להיות כזה מתוק לפעמים נכון שלך לילך

sour girl

New member
יש עוד שני פרקים....

ואז נראה לי שהכל מתחיל מההתחלה... אני מתה לראות שוב את העונה ה2 וה 3 .... **********************************************************************"Who says it has to? Love never makes sense B. It´s a shitty emotion that was created by some sick individual in order to screw with the human mind. What other feeling wreaks havoc with both mental and physical facets? It´s the greatest torture of the modern world". swayslayer- questions

crusher

New member
../images/Emo58.gifראיתם את הפרומו הזה?

בין כל התוכניות, שמראים את באפי אז היא כאילו נלחמת עם ספייק כזה ואחרי שנייה רואים אותו חצי עירום, אותה עם גופיה כזו לבנה ושניהם מתנשקים זה איזשהו רמז לעונות הבאות??? דרך אגב מתי יגיעו העונות החדשות לביפ?

ציניכאן

New member
בקצרה: שידור חוזר של הפרק HUSH

פרק השקט. שני הפרקים האחרונים בעונה ה-4 , ישודרו בשבוע הבא.

taz512

New member
בשורות איוב בפי

אני מצטער מאוד להודיע לך אבל כן יש עוד ערוץ. אבל לפני שאתה רופץ משמחה צר לי לבשר לך שמדובר בערוץ ביפ (שלשמחתי יש לי) שמשודר רק בכבלים הדיגטאלים. אז הפתרון עוברים לכבלים ומיד
טאז שד עם בשורות רעות

למעריצי/ות ג´יימס מאסטרס (ספייק)

השבוע, בעוד אני מכינה לשידור את פרקי אנדרומדה, העונה השניה, רשמתי לפניי להודיע מראש: פרק שביעי (נראה לי), ג´יימס מאסטרס בתפקיד אורח. הוא משחק ניטשאני ציני, שלמרות ציניותו, מצטרף לקהיליה של דילן. צפויה גם סצינה ללא חולצה... :) אל תגידו שלא אמרתי... סוזן

sour girl

New member
נחנח? חחחח....../images/Emo58.gif

ראיתם אותו? זה היה כזה מצחיק ... הוא לובש קטיפה!!! פשוט ישבתי שם וצחקתי... וגם שמתי לב לדרלה...מתי הוא הורג אותה ומה היא עושה שם? אני לגמרי לא זוכרת....היא כל כך שונה ממה שהיא באנג´ל זה פשוט מדהים.. אהבתי אותה יותר בעונה ה2 של אנג´ל...עונה ממש טובה.. ********************************************************************** "Who says it has to? Love never makes sense B. It´s a shitty emotion that was created by some sick individual in order to screw with the human mind. What other feeling wreaks havoc with both mental and physical facets? It´s the greatest torture of the modern world". Questions- Swayslayer

blackwolf

New member
ממש לא מומלץ!

אמנם כבר עשית את זה, אבל זה לא מומלץ. ויש לזה דוגמא טובה בפרק "אויבים" בבאפי. פרק שלא כדאי לקרוא את התקצירים שלו. אמנם זה קשה ומעצבן, אני יודעת, אבל שווה להתאפק ולראות במו עיניך.

יש לי את כל העונה השלישיתבDVD

אם יש לכם לפעמים מפגשי פורום אני יכולה להביא אם תרצו

למעלה