הקפצה

okok4

New member
בקשונת קטנטנה../images/Emo140.gif

ממש ברגעים אלה מקליטים לי את העונה הרביעית מ"ביפ", ולכן אני ממש מפחד להיכנס לפורום זה פן פרטים חשובים וספויילרים יקפצו לעברי מכל כיוון ויהרסו לי את הצפייה העתידית. אז.... כמה פרקים בעונה הנוכחית ומתי ביפ יסיים לשדרה? |מתאפק קשות| תודה

five by five

New member
שאלה....

שמעתי שאחרי העונה הרביעית בביפ יש את שלושת העונות הראשונות זה נכון? אם כן זה יהיה נהדר כי חסרים לי כמה פרקים חשובים בעונה השלישית

lovebuffysumers

New member
פורום חדש../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif שווה כניסה..

רוצים להצביע בפורום לגבי מי צריך להיות החבר של באפי
כנסו לפורום שבקישורית למטה, והצביעו. אני באופן אישי בעד ריילי (אולי בגלל שהתחלתי לראות את הסדרה רק מתחילת העונה הרביעית ואני לא יודעת מי זה אנג´ל- פספסתי את הפרק שהוא בא לביקור..). בעד מי אתם
...

פיית

New member
יש לי משהו לומר..../images/Emo3.gif

יש לי יום הולדת עוד שבועיים סתם רק רציתי לומר.

זוכרים את הנופלים ../images/Emo165.gif ../images/Emo16.gif

אתר תפוז מעוניין להדליק בעזרתכם, הגולשים, נר זכרון לנופלים במלחמות ישראל ובפיגועי הטרור. באמצעות הקישור תוכלו להדליק נר לזכרם ולכתוב מספר מילים. ניתן גם לדבר על כך בפורום "לזכרם".

WhiteWolf

New member
תגידו... (tink)

מה קרה??? פספסתי פרק?? אני??? הפרק שהיה בסוף שבוע שעבר היה הפרק שאוז חוזר נכון?? ואתמול והיום היה את הפרק שאנגל בא לבקר ורב עם ריילי, אז מה קרה בין לבין??? (בתחילת התוכנית היה קטע עם אנגל באפי ופיית´ בייחד שלא ראיתי...) מישהו מוכן לספר לי מה היה בפרק שפספסתי ואיך זה קרה??? אה ודרך אגב עוד כמה פרקים נשארו עד סוף העונה?? וביפ תשדר גם את העונה הבאה??? תודה...

taz512

New member
חג שמח לכולם

חג שמח שיהיה לכם אנשים לילה אחד בלי ערפדים שדים ומפלצות שונות. יש רק מחבלים רוצחים וגנבים. אבל איתם זה לא בעיה להסתדר
אז תהנו בחג ותעשו הרבה שמח. ובקיצור חג עצמאות שמח לכולכם. טאז שד שמאחל חג שמח לכולם

t i n k

New member
ספייק אין מילים...

אין ספק שספייק הוא הכי מדהים ביקום (ובנוסף על כך בו אדם מדהים במציאות...) אבל אני פשוט מתה על הדמות שלו!!!! הוא ציני בלי סוף ומלא הערות עוקצניות אבל שנון ורגיש!!! (כמו בפרק שווילו נפרדה מעוז והוא היחיד ששם לב שהיא עדיין על הפנים). הקטעים האהובים שלי איתו זה בפרק הזה שהוא ובאפי הולכים להתחתן זה מצחיק עד דמעות.... או בפרק שהוא בא לבקש עזרה בחג ההודיה והאינדיאנים באים (ילידים אמריקאים בשביל ווילו...) והוא אומר לבאפי:"u mad a bear, un do it" הוא כזה חמוד!!! או בפרק עם פיית´ שהיא פוגשת אותו בברונז, ומתגרה בו. אבל השיא היה בפרק שהוא בורח מהיוזמה ומנסה לנשוך את ווילו, הדיאלוג בניהם פשוט מצחיק!!!

crusher

New member
מה יהיה שבוע הבא../images/Emo35.gif

היום כנראה תיגמר העונה הרביעית בביפ... מישהו יודע מה יהיה בשבוע הבא? עונה חמישית? או הכל מהתחלה?

cuttooth

New member
לכל בעלי אינטרנט הצב...

שלא הורידו את העונה החמישית, בשורה טובה: עונות חדשות של באפי ואנג´ל בסטאר וורלד, יתחילו במאי. (ולמי שיש ספוילרים, אני אשמח לשמוע:))

EXTENSION

New member
שאלה לכל חברי הפורום

קודם כל שלום לכולכם , אני רק רציתי לשאול האם חוץ מסטאר-וורלד יש עוד ערוץ שמקרין באפי כיוון שאני מחובר לYES ואין אצלי את הערוץ . אני מקווה לבשורות טובות אף על פי שכנראה אין כאלה .

ofer15

New member
זה מצחיק...

שבספריה בבית ספר יש 40,000 ספרים על ערפדים ומפלצות ובערך 2 ספרים בהיסטוריה ו-2 במתימטיקה.

ליטל15

New member
היי מה המצב?

לי קוראים ליטל ואני חדשה פה אבל אני חולה על באפי...

אהבתי את הקטע הזה

ערפד- את שוכחת מתכת לא יכולה לפגוע בי באפי- אתה גם שוכח הזריחה ערפד -ואואואוווווווו באפי- בערך בעוד 9 שעות אהבל

רק עכשיו שמתי לב

שאנג´ל בפרקים הראשונים נחנח!!!! מה זה צריך להיות ???? איפה המניאק המגודל שמחטיף לכולם מכות רצח ??? לא רגיל לראות אותו ככה .... כל הפרצופים האלה שלו .... אבל באפי נראת חבל על הזמן ( אני יודע שאני כבר אמרתי את זה ) אבל תשוו לעונה הרביעית זה כאילו שהיא שיפדה את מעצב השיער שלה !

למעלה