המשחק

בורן

New member
בסדר לדמות שלי

קוראים "גיש לואז" נ.ב. איך אפשר לכתוב בדף דמות שהבאת?
 

DIDGIN

New member
עוד דבר

מי שהיה אמור לבחור סמל שישים את הבחירה בהודעה שלו. כדאי, אך לא הכרחי, להשתמש בשם של הסמל כשם משפחה (לדוגמה, לmishmishi יש את הסמל של משפחת ריד, ולדמות שלה היא קראה לאורה אם אני זוכר נכון, ולכן השם המלא של הדמות הוא לאורה ריד).
 

DIDGIN

New member
עם הסמל

אני נורא מצטער שאני מבלבל אותך ככה. הדבר היחיד שזה אומר הוא שהדמות ממשפחת אצולה (Burley, ששלולטת באחד משבטי הגמדים) וזה הסמל שלה.
 

DIDGIN

New member
ציוד...

דמויות בדרגה 4 מתחילות עם ציוד בשווי 5,400 פ"ז. אתם יכולים מצידי גם להתחיל עם שיקויים או wondorous items אבל בלי חפצים ששווים מעל 3,000 פ"ז לחפץ בודד. אני ממליץ בחום לקנות סוסים, אולי אפילו סוס קרבות אם אתה לוחם או סייר. אל תקחו נשק או שיריון קסומים בלי אישור ממני (נשקים ושריונות קסומים פחות נפוצים מבדרך כלל). הקוסמת והדרואיד יכולים לבחור גם wand או מגילות. אם למישהו יש מימנות או כישרון ליצירת חפץ קסום או לא קסום הוא יכול "לרכוש" אותו ב50% מהמחיר לחפף רגיל ו70% לקסום.
 
למעלה