המשחק

mishmishi

New member
../images/Emo105.gifהמשחק../images/Emo105.gif

מה דעתכם שככה נזהה את המשחק שלנו? כבר נשבר לי מכל הכוכבים האלה..... וזאת הרשימה הסופית!! (בינתיים): בורן: אשפית בת אדם mishmishi: נוכלת בת מחצית הקוסם הנוקם: גמד לוחם g tamir: נוכל בן אדם naring: דרואיד בן אדם dragon zlotnik: טרובדור אלף עוד בן אדם: לוחם בן אדם Mדליק: סייר אלף white warrior: לוחם בן אדם טוב אז מה נקסט? אם תשאלו אותי- נשלח לדידג'ן דפי דמות מאולתרים (כי מהבוקר אני מחפשת דפי דמות נורמאליים באינטרנט ואני פשוט לא מוצאת!!) וגם צירפתי אתר שיש בו מגלגל קוביות- בשביל הדמויות ככה שאני מקווה שלא תרמו בקטע הזה- בואו נהיה הוגנים.... מה דעתכם? ואגב- אם אתם מוצאים דף דמות טוב באינטרנט למבוכים ודרקונים מהדורה 3 אז תשרשרו את זה פה..... פסדר?

mishmishi

New member
ואולי אפילו נוסיף לו שם?

למשחק הכוונה שלי ככה שגם אם לא נשתמש בצפרדעים נוכל לזהות אותו...?

mishmishi

New member
אחלה!

ריקוד הדרקונים איט איז! יש סיבה לדרקונים? טוב בכל אופן- איך אנחנו שולחים את זה לך? בפורום? זה בסדר ששאר השחקנים ידעו?

בורן

New member
או בעצם... מה אתם אומרים על...

שבלולים?
זה מגניב... יותר טוב מצפרדעים...

DDN

New member
ומה עם טבלולים?

טבלול אפילו יותר טוב משבלול.

DDN

New member
הנה קישורון

הקטע להורדה, מהאתר של האקדמיה לצחוק

mishmishi

New member
ובכל אופן

אני בעד שכולם יכתבו את השמות של הדמויות שלהם? לגנבת שלי קוראים לאורה

DIDGIN

New member
אני שמח לבשר לך

שגם הדמות שלך תבוא ממשפחה עם סמל אני אסביר עליה בפרטי, אבל בינתיים, הנה הסמל (לך אין בחירה, מצטער).

DIDGIN

New member
אני קיוויתי להסתמך פחות על קוביות

ויותר על רולפליי. אחרי המגן שלי ביום שישי יהיה לי שבוע פנוי ובמהלכו נעבוד קצת על ההסטוריה של הדמויות. ואל תגלגלו לערכי תכונה, פשוט קחו את ששת המספרים הבאים, סדרו אותם ותוסיפו איפשהו את נקודת הבונוס של דרגה 4: 15, 14, 13, 12, 10, 8. אני מקווה אבל שנוכל להתבסס כמה שפחות על מספרים, כי זה מסורבל דרך הפורום. אני גם רוצה הכרות קצת יותר מעמיקה עם הצ'ט דרכו יתנהלו קרבות. באיזה הולכים להשתמש?

naring

New member
אני! אני!

דף דמות מאתר כוכבי כסף. לדמות שלי קוראים שווארד פגסון (Shaward Pegason). ועוד משהו לכולם, כדאי שיקראו לכם גם בשם משפחה, לא רק בשם פרטי.

למעלה