בואו נשלים.

Dancing Apple

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo4.gifארר..

תקשיבי, אני בחלט בעד להביע דעה והכל, אבל את די מגזימה (כנ"ל לתגובה שלך בשדחם שבה בכלל לא עזרת בכלום, ואני בטוחה שזה היה מאדדד מעליב, חוץ מזה שאני מאד אוהבת את השילוב שלה!) קודם כל יצא ממש יפה, הבנות השקיעו ועשו, ואחרי שמישהו משקיע את פשוט לא יכולה להגיד ש"יצא זוועתי". באמת שאין לי משו נגדך, אם זה לא מוצא חן בעינייך עדיף שלא תגיבי/לפחות תעזרי לשפר. וגם תהיי יותר עדינה
סליחה על התקיפות, זה פשוט נורא מעצבן, אני לא יכולה לדמיין את עצמי מקבלת תגובה כזאת בלי לרצות לחתוך למישו את הידיים, הרגליים, לירות במישהו וכד' ^0^ והדבר הכי מעצבן, את אומרת בלי להעליב/סלחי לי -.-

דנדוש 3

New member
אני מתכוונת..

לא הבנת אותי נכון... השילוב ביחד לא יצא טובב.. אבל כל דבר בעד עצמו יוצא ממש יפה.. אותה חולצה לא יצאה טוב עם החצאית אבל סתם דוגמא.. החולצה עם ג'ינס ייצא יותר טוב.. או החצאית וחולצה בגוון של החצאית וכתום זה יהיה יפה..

Dancing Apple

New member
../images/Emo105.gifגם את לא הבנת אותי נכון,

קודם כל, הדבר המיוחד בפינה הזו היא שכל אחת עושה משהו אחר וזה לא אמור להיות מותאם! (חוץ מהעובדה שהכול קייצי). גם אפילו עם את שילוב החלקים את לא אוהבת, את יכולה להגיד משהו אפילו כזה- "לא ממש אהבתי את שילוב הצבעים אבל כל חלק בנפרד יצא יפה!" משהו כזה. אבל את לא יכולה להגיד את המילה זוועה על משהו שטרחו ועשו, וכמובן שעל טעם וריח אי אפשר להתווכח. כלומר, לפני שהיו את הנושאים לכל פינה, מישהי יכלה לעשות חולצה שחורה מאיימת עם ניטים ואיזה שלד עליה והבטום יהיה חצאית ורודה קצרצרה עם מליוני צמידים ושרשראות ורודות. זה כל היופי בפינה.

למעלה