All Time Low to Israe

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif אני גם לא חושבת שג'אק שונא אותנו...

כי אם אני לא טועה גם אני ראיתי את אותו ראיון שדיברו איתו על דתות, והוא לא הראה שום סימן לשנאה והכל. חוץ מזה, היו פה הרבה להקות בארץ אז זה דיי מוזר שדווקא הם מכל אלו שהיו בארץ שונאים אותנו... זה דיי מוזר

Adi641

New member
אני ממש מעריכה את כל הלהקות

שלא מבטלות ברגע האחרון, ואני מקווה שאטל יוכיחו לנו שהם לא שונאים אותנו

StayAwake

New member
../images/Emo45.gif למרות שבין אטל שיבטלו ברגע האחרון לאטל

שבכלל יגיעו לארץ יש מרחק של אלפי שנים

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif נכון ../images/Emo45.gif

אני דיי לא חושבת שזה עניין של שנאה כלפינו, כאילו - אני בטוחה שהם יודעים להפריד בין מוזיקה לבין פוליטיקה. כי אני בטוחה שכמו שלדעתכן יש לאטל (או לג'אק) בעיה עם העובדה שזה ישראל והוא לבנוני והכל, אני בטוחה שגם להרבה להקות שהיו כאן היה את הבעיה הזו (כי לכולם יש בעיה עם ישראל
) והם בכל זאת באו.

ספירצ

New member
חחחחחחחחחחחחחח שניה רגע,

אתם חושבות שלג'ק יש דעה פוליטית? XD הוא נראה כמו מישהו עם דעה כלשהי? XDD

Adi641

New member
חחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

יש מצב שאין לו דעה על כלום.. זה הרושם שהוא עושה לפחות, אבל זה בטח לא אמיתי....הוא תמיד נראה כאילו הוא חי באיזה עולם פרטי משלו... נגיד, פעם היה ראיון שאלכס ראיין אותו, והוא שאל אותו מה דעתו על המשבר הכלכלי, והוא אמר שהוא אפילו לא ידע שיש משבר כלכלי

ספירצ

New member
הוא לא מודע לכלום XD

אני בספק אם הוא מודע לסכסוך שיש לישראל עם לבנון בכלל XDDD

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif ../images/Emo6.gif

הוא באמת לא מודע לשום דבר XD ככה שאם הוא אפילו לא מודע לסכסוך בין ישראל ללבנון, אין לו סיבה לשנוא אותנו

Adi641

New member
../images/Emo6.gif

רק נקווה שאם זה ככה, החוסר שנאה שלו תעבור לשאר הלהקה (ובעיקר לזאק!!)

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif ../images/Emo6.gif

מקסימום אנחנו נעביר לזאק את חוסר השנאה הזו

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif חחחחחחח.... זה גם נכון ../images/Emo6.gif

אבל אני בטוחה שמתי שזה מגיע לעניין של הופעות, של פרסום וכל מה שכלול בזה - כן יש לו דעה. עם כמה שהוא ג'אק שכזה, אני בטוחה שבדברים אחרים ו - חשובים כאלה, הוא מגיב בצורה אחרת

StayAwake

New member
נכון!

ג'אק הוא זה שניהל את החתימה הראשונה שלהם על הסכם עם חברת תקליטים, אתן לא יכולות להגיד שאין לו דעה. נכון, הוא לא מתעניין בפולטיקה ודברים כאלה על פניו אבל אתן לא יכולות לדעת מה הוא חושב באמת ולמי הוא הצביע בבחירות, למשל. יכול להיות שהוא כן עושה את ההפרדה הזאת בין מוזיקה ופולטיקה ובגלל שהוא יותר שקוע במוזיקה הוא לא מביע דעות על מה שקורה. אני בטוחה שהוא נגד כל סכסוך בעיקר אם זה עם מדינה שיש לו קרבה כלשהי כלפייה. ונכון, הם לא יודעים עלינו אבל יכול להיות שזאק אמר את זה בנימה של:,אנחנו נבדוק את זה ונראה. גם מרטין מבלג אמר לי פעם שהם יבואו לארץ וזה לא קרה אבל.. לא יודעת
דווקא עכשיו אחרי שזאק אמר את זה אנחנו חייבות לתת פוש ולתקוע את עצמינו כמה שיותר בתודעה שלהם. ההודעה הזאת לא קשורה בכלל אבל לא משנה

ספירצ

New member
יאוווווווווווו מה לקחתן רציני XD

זה סתם שוב צוחקים על ג'ק מה קרה XD

Adi641

New member
אני כ"כ מקווה שאת צודקת!!../images/Emo13.gif

בטוח שיש לג'ק דעות כלשהן, הוא פשוט לא טורח להראות אותן... אם BLG יבואו, זה בהחלט יהיה נחמד

למעלה