אז תעשי שרשורי עוף. אבל כל הפורום הזה הוא שרשור עוף אחד גדול אז יהיה קצת קשה לקבץ הכל.
G Galadriel 3000 New member 14/12/04 #21 אז תעשי שרשורי עוף. אבל כל הפורום הזה הוא שרשור עוף אחד גדול אז יהיה קצת קשה לקבץ הכל.
L Lady Sohma New member 14/12/04 #23 ../images/Emo60.gif../images/Emo4.gif אני מבקשת התנצלות. סליחה? שירשור עוף גדול? אני מודעת לזה שיש פה שירשורי עוף, אבל להגיד שכל הפורום הוא שירשור אוף אחד גדול? אותי זה מעליב.
../images/Emo60.gif../images/Emo4.gif אני מבקשת התנצלות. סליחה? שירשור עוף גדול? אני מודעת לזה שיש פה שירשורי עוף, אבל להגיד שכל הפורום הוא שירשור אוף אחד גדול? אותי זה מעליב.
G Galadriel 3000 New member 14/12/04 #24 סורי. אבל זה בערך נכון, חוץ משניים שלושה שרשורים. אני מדברת שהעמוד הזה הוא שרשור עוף, לא כל הפורום חס וחלילה..!
סורי. אבל זה בערך נכון, חוץ משניים שלושה שרשורים. אני מדברת שהעמוד הזה הוא שרשור עוף, לא כל הפורום חס וחלילה..!
ש ש ח ר ו נ ת New member 14/12/04 #22 ../images/Emo45.gif../images/Emo183.gif../images/Emo168.gif בכלל, זה די מעצבן זה הגיע למצב שיש פה איזה 2 בנות שהדברים היחידים שהם כותבות בפורום זה פרסום לבלוגים שלהם די כבר.
../images/Emo45.gif../images/Emo183.gif../images/Emo168.gif בכלל, זה די מעצבן זה הגיע למצב שיש פה איזה 2 בנות שהדברים היחידים שהם כותבות בפורום זה פרסום לבלוגים שלהם די כבר.
ש ש ח ר ו נ ת New member 16/12/04 #26 לא התכוונתי אליך!../images/Emo183.gif../images/Emo168.gif באמת שלא