2 דברים...

מיטל101

New member
../images/Emo104.gif2 דברים...

קודם כל....היום הייתי בפסטיגל.... אוי מי גאד....זה היה ממש ממש ממש יפה השנה....פשוט מדהים... ורן דנקר כל כך כוסון וגם סקעת מאמי לא נורמלי.. ואתן יודעות...ישבנו בטריבונה עם הסלבס בשורה הראשונה מטר מהשחקנים.........זה היה כל כך סבבה!!!!!מאושרתתתתתתת ודבר שני-מי היה במפגש?????איך היה????

../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifבנות../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo183.gif../images/Emo168.gif

דורית, הדר, יסמין, מעיין ומיכללל אני כ"כ מצטערת שלא יצא לנו להיפרד
אני ומיכל קצת איבדנו אתכן כשהיינו בחנות הזו עם האבנים ואז הלכנו לחנות ממול והתחלנו למדוד בגדים והסתכלנו בשעון וקלטנו שיש לנו 10 דקות להגיע לרכבת..
והיינו חייבות לרוץ ולא ראינו אתכן ולא הספקנו להיפרד... אז אני כל כך מצטערתתתתתתתתתת!!!! זה יצא ממש מגעיל מצדנו
ובקשר לשאר המפגש- נורא נהניתי לראות את כולכן
היה ממש כיף
אני שמחה שבסוף בנות שלא ידעתי שיבואו באו (כמו מיכל ומעיינע) והיה ממש מגניב לראות אתכן ואני מצטערת שכל שניה כמעט ברחנו... אני אשמח אם תיכנסו אליי לאיסי/מסנ ואני אסביר לכן למה זה קרה, פשוט זה סיבות שאנלא רוצה לכתוב כאן.. אני מקווה שאתן לא כועסות

kittycatbone

New member
חח לונורא..../images/Emo8.gif../images/Emo24.gif

העיקר שמפגש הבא תבואו ונבלה קצת יותר..
אהה, ויש לך מסנג'ר??
לא ידעתי!
תתחברי פליז..
[email protected]

הפסטיגל באמת שווה...../images/Emo99.gif

ובקשר למפגש...בננות אני מזה מצטערת שלא יכולתי להגיע...
...הלכתי ב-11 ויצאתי משם רק ב-4...היה מזה בלאגן..עיכבו אותנו כי היה בלבול ועד שהתחילו להסביר לנו כל מה שאנחנו צריכים לעשות,ואז עיכבו אותנו כי עשו לכל אחד מאיתנו ראיון אישי ואני הייתי לפני אחרונה ואז הגעתי הבייתה רק ב-4 ורבע והייתי רעבה מתה ועד שאכלתי ובלה בלה בלה כבר לא היה לי שווה לנסוע לעזריאלי בשביל איזו שעה וחוץ מזה אמא גם לא הרשתה לי לנסוע לבד בחושך...
...בקיצור אני מזה מבואסת כי ממש רציתי להגיע...
...מצפה לשמוע חוויות ומקווה שנהנתן...

Lady Sohma

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo20.gifסיכום מפגש../images/Emo20.gif

קודם כל, היה כיףףף!!!^_____^ אוקי. הגעתי ב-12 לאזריעלי, אמ, ואף אחת לא הייתה, אז חיפשתי את כולן ועדיין לא מצאתי
אז הלכתי להתנחל קצת במפגש קומונה שאני גם בה. עד שעלינו לגג ויסמין מתקשרת עליי אומרת שהיא הגיעה עם הדר:] ירדתי למטה, אחר כל הגיעה גם מיכל ושחר [היה כיף להכיר אתכן:]] ואז הלכנו לטאוור רקורדס כי יסמין רצתה דיסק, ואני נדנדתי לכולם שאני רעבהXD אז יצאנו משם לאזור המסעדות. ואני ויסמין קנינו פסטה ופיצה בסובארו[צילומים עוד מעט^^]. לקח לנו חצי שעה למצוא שולחן, ועוד חצי שעה למצוא כיסאות. המקום פשוט היה מ-פ-ו-צ-ף. אז עד שאתארגנו והכל מעיין ומיכל[להלה] הגיעו[^^]. אחרי ששיכנענו את יסמין לזרוק את הפסטה[סיפור ארוךXD] התנחלנו לגג. שם שמשתי באדיבותי הרבה מגן מהשמש בשביל מיכל
^__^ וראינו המון פריקים מפחידים בגג, זה היה קצת מפחיד:S. ואז ירדנו לחנויות, ושאלנו את עצמנו, 'אז מה נקנה לאורלנדו?!' אז נכנסו לכל מיני חנויות [היה בחנות אחת חרבות מה זה שווה*.* אבל הן עולות המון>_>;;] אז הגענו לחנות בה מוכרים כל מיני אבנים שלכל אחת יש איזושהי תכונה ושם. וקנינו לו שם אבן יפהייפיה ירוקה שהיא תליון[אנ, שחכתי מה התכונה שלה
] וקופסא לשים אותה שם. זה לדעתנו ממש יתאים מאחר שהוא הצטרף לדת הבודהיסטית וכל זה על רוחניות והכל... אז אחרי שקנינו [חצי שקל עודף לכל אחתXD] ליווינו את יסמין לקנות את הכרטיס לרכבת. [או..זה לקח הרבה זמן. אך מזל שיש לנו את מעיין:]] היה הרבה מה לעשות, אה! ונתקלתי היום בכל כך הרבה אנשים:p כל איש שעבר לידי נתקלתי בו, אפשר לחשוב שעושים את זה בכוונה או משהו..XD אז בשלב הזה איבדנו את שחר ומיכל:p. שאלנו את עצמנו לאן הן הלכו:p. אך מאחר שכבר היינו חצי ישנות-מסוממות הלכנו לנו לקנות גלידה. [גלידת שוקולד פיצפוצים זה יאמי!*__*] אז התיישבנו והתחלנו לצחוק מכל דברXD [בעיקר יסמין שכבר הייתה מסוממת לגמרי;]]. ואז, התחלתי לנג'ס לכולם שיבואו איתי לג'ויסטיק:p אך מעיין אמרה שהיא חייבת ללכת, אז ליווינו אותה לתחנת אוטובוס. ועברנו על הגשר. איזה שווה זה
כיף ללכת על הריפוד שם, ועזיראלי בהחלט נראה יפה [נו, היה חושך. והוא היה מואר
]. ואז אמרנו לה שלומלום[
] וחזרנו. ליווינו את מיכל[להלה] גם, וג לה אמרנו שלומלום[
]. אה כן, שחכתי לציין שאני ויסמין עושות בוק על אזריעלי! בכל מצב אנחנו צילמנו אותו. אז אחרי שליווינו את מיכל ניסינו לצלם את הפינה של הבניין המשולש. אך זה לא יצא טוב אז וויתרנו^^;. ואז סוף סוף הלכנו לג'ויסטיק!. ניסינו את מזלנו במתקן אחד שמביא בובות חמודות כאלו. אך לא הצלחנו. והיה שם איש מפחיד, אחרי שהוא ראה שאני לא הצלחתי הוא אומר לי "ככה עושים את זה" ומנסה וגם הוא לא מצליח לשלוף00;. זה היה כזה עלובXD. אני ויסמין במבט של "wtf?" יוצאות משם, [נו, רצינו הוקי שולחן, אך הוא היה תפוס><] אז עלינו לגג, והוא היה שומם לגמרי. לא יצא לי לראות אותו ככה שומםXD אז ירדנו למטה לקנות לעצמי קולה, ואז החלטנו שאין מה יותר לעשות, אז אמרתי ליסמין שלום [
] והלכתי. או. בהחלט היה כיף
אני רוצה שוב!! [סורי אם יש טעויות הקלדה^^; אני רשמתי את זה מהר]

Lady Sohma

New member
../images/Emo60.gifמחשב מטומטם><

הוא לא נותן לי להעלות עוד תמונות. אני אנסה מחר שוב;;

kittycatbone

New member
סיכום טוב!!../images/Emo45.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ובקשר לסוף, עם האיש הזהXD אז נראה לי שהוא רצה פשוט להסביר לך איך את מזיזה את הג'ויסטיק הזה.. XDD רק חבל על ה-2 שקל שלו לא?
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ואני עכשיו מעלה את התמונות..

ואוווו שמחה שנהנהתן../images/Emo24.gif

ואיזה מגניב שקניתן לו מתנה...נשמע יפהההה
מקווה שאני אוכל לבוא למפגש הבא

וואוו...

נשמע מזה כיףףףףף...אופפפפפ באסה שלא באתיייי...
...לא פיירר....אקיצר אני ממש שמחה שנהניתן ואני מקווה שיצא לי לאות ת'תמתנה...היא נשמעת מזה מגניבה...
...זו אבן שמתאימים לפי המזל?ובמ'ת הייתי רוצה לדעת מה התכונות שלה...נסי להיזכר?

Galadriel 3000

New member
מה את מתלוננת? תראי כמה אנשים

מגיבים לך!!! כנסו אליי- מגיב לי בקושי איש אחד לפוסט... http://blog.tapuz.co.il/thepreciousandi

Lady Sohma

New member
../images/Emo60.gifלא להעליב אבל..

כמעט כל שרשור יש נצל'וש של בלוגים/קומונות. אני לא באה רק אלייך עם זה, אלא בכלל. כי זה גם ניצל'וש של כתום שיכול להיות חשוב, וגם הניצלו'ש לא קשור כלל לפורום או/ו לאורלנדו. אני לא רוצה להעליב אף אחת, אבל זה מתחיל קצת להרגיז.

למעלה