צבא

L a S

New member
../images/Emo12.gif

צו גיוס בט' לא היה לנו, זה יותר היה קקה אחר, אבל צו גיוס לא. ממתי הקבא רשום בדף עם התאריך גיוס=\ הוא "מסווג". ולמה אתה ככ בטוח בללכת להיות חשמלאי, אתה לא מנסה ללכת למסלולים אחרים?

devilz

New member
עמית...

אתם באותו בית ספר לא? איך זה... שאתה יודע לאיית... והוא לא?...

L a S

New member
XD

גדול. מסתבר שאלקטרוניקה מוגבר כן אוכלת את חשמלP=

lazimi

New member
כנס אחי

ביגלל שהנתי שזו היית טעות לבוא לטכני לא הייץ כבר דרך חזרה ומהטכני אתה תיצא רק מכונאי\חשמלאי\אלקטרונאי ואתה לומד בטכני?

L a S

New member
לא ולא.

כל מה שאני מתמיין אליו, אני יכול לצאת אליו, אולי חוץ מסיגמא.. ועוד יחידות התנדבותיות, כנראה שלא ידעת על זה, אבל לא נגזר עלינו להיות טכנאים בחא, יש אלטרנטיבות.. כן, אני לומד בטכני, כיתה לידך

lazimi

New member
בוא ניראה

עמית יב אלקטורניקה מוגבר\לא מוגבר אני חושב שאניי ידוע מי אתה אתה במיקרה לומד איתי אנגלית 3 יח או שאתה אחד אחר?

ב ן 6 6 6

New member
אני עכשיו במיונים

למטכ"ל/שלדג, הגיבוש בינואר (תחזיקו אצבעות). פרופיל 97 וקב"א 55.

Shusho

New member
ממ אין לי מושג

פרופיל 97, אין לי מושג מה הקב"א, לא ממויינת לשום דבר. סתם גיוס כל"צ

devilz

New member
מיכל...

יש לך עוד זמן עד הגיוס... בקרוב תגיע המנילה... ואחריה הזימונים... על תדאגי יהיה טוב

L a S

New member
../images/Emo12.gif

ולחשוב ש4 הודעות למעלה מצאת מישהו שלא יודע לאיית.. "אל תדאגי".

devilz

New member
אחרי יום מלא בחרישה לפסיכי...

אני קצת.. ממ מעופפת.. אבל זה ברור שאצלי זה היה סהכ התבלבלות קלה... אצלו זה לא...

L a S

New member
איך זה כזה ברור?

סתם
, זה ברור. פסיכו
כבר שבועיים שאני בשיעורים חוזרים

Shusho

New member
אז למה כולם יודעים לאן הם מתגייסים

וממויינים?
למיונים למודיעין לא ניגשתי כי זה היה קשור לערבית (המגמה ש.. אה... עפתי ממנה) ככה שאין לי כלום באופק. מקווה שיהיה טוב

CoolBoy16

New member
פרופיל 82 אם אני לא טועה

הורידו לי על עיוורון צבעים חח שלחו לי מיונים לתלפיות שזה מודיעין כזה...אבל אמרו לי שעושים לזה מלא מבחנים קשים ורק מעט בסוף מתקבלים ובכלל אני לא אוהב את הרעיון שזה אומר להיות בזה איזה 9 שנים

devilz

New member
תלפיות זה לא מודיעין...

הוא אמר את זה מאוד ברור... מה לא מובן?

למעלה