צבא

S h o h a m

New member
../images/Emo104.gif צבא ../images/Emo88.gif

אז מה קורה איתכם ועם הצבא? מקבלים מיונים? או שגם אתכם הצבא שכח כמוני?
מה הפרופיל, הקב"א וכו'? תשפכו ה-כ-ל שוט!

timtamtum1

New member
העיקר שימשיכו להביא את המד"ניות

האטומות האלה שיקחו לנו שיעורי הבעה
[אין לי בעיה עם מד"ניות, כן? פשוט הן כל הזמן יושבות בחוץ ומדברות בפלאפון! ו-וואלה, לא חסר מה לעשות.] אני צריך לשלוח להם משהו, אז עוד אין לי פרופיל. וזהו, רק שיפסיקו לפוצץ לי את התיבת דואר
. הם רוצים להגיד משהו, הם שולחים אותו ב60 מכתביםD:

devilz

New member
ממ...

הוא מעצבן אותי... קיבלתי בעיקר מהמודיעין... אז אני מניחה שהוא לא שוכח ממני... פרופיל 64 קבא אני לא יודעת אבל אני מניחה שגבוהה.. מה עוד יש לשפוך?

TOUSH

New member
עוד לא קיבלתי מנילה אבל...

יש כבר תאריך גיוס שבטח ישתנה עוד 200 פעם

Mozes ST

New member
גם אותי שכחו

טוב זה כנראה בגלל שאני עדיין לא 17.. בכל מקרה אני מתכוון ללכת למק``צ.. חהחה נחמד להכנס דרך הפלאפון..

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| גם אותי שכחו P:

אבל אני אהיה בת 17 רק חודש הבא :X אז מתישהו זה יגיע.

גם אותי שכחו../images/Emo12.gif

אני גם עוד לא בת 17 רק בדצמבר... אבל יש כאלה שגם קטנים ומגיע להם כבר צו ראשון..לא?

CraP BaG

New member
הממ...

פרופיל 82.. וזה מה שאני יודע בנתיםם... לא קיבלתי זימון עדין כי רק לפני שבועיים היה לי צו ראשון...

spikes1

New member
אני..

בדיוק היום אני בן 17 :) ו.. הייתי בלא קצת דברים.. צו ראשון היה לי לפני 3 חודשים הפרופיל שלי הוא 97 הייתי במיונים למודיעין שהלכו די טוב ובשלישי יש לי מיונים לטיס :) ככה שאני מבין מזה שהקבא שלי היא 54-55 אני עושה גם קורס פסיכומטרי בשביל ללכת לעתודה

NaaMuna

New member
מזל"טובבבבבבבבב../images/Emo70.gif

זה מצריך שרשור חדש..
*צקצוק בלשון*

devilz

New member
מזלY! ../images/Emo49.gif ../images/Emo65.gif

ממ תן לי לתקן אותך קצת.. אתה עושה קורס פסיכומטרי כדי להצליח קצת יותר בשואה שקוראים לה פסיכומטרי... כדי שתתקבל לעתודה...

Karin917

New member
שכחו ממני

עוד שבועיים וחצי אני בת 17 ועוד לא קיבלתי צו ראשון. הדבר היחיד שקיבלתי זה זימון למבחנים וריאיון למודיעין אבל זה רק בגלל שאני לומדת ערבית

L a S

New member
../images/Emo104.gif../images/Emo195.gifצבא.

מיועד למערך הטכני של חא. מתמיין ל: תלפיות(שלחו מכתב בינתיים, מי יודע מה הלאה). שחקים/חבצלות(שלחו מכתב בינתיים, מי יודע מה הלאה). סיגמא(רק היום גיליתי שיש לי טפסים לזה באתר) צוות אוויר(עברתי ביום שלישי את המיונים הראשונים, ממש הצליחו לעבוד עלינו, היו מקוריים לשם שינוי). בבוא העת גם עתודה. פרופיל 97, אולי יש סעיף ראייה, אני ממש לא יודע. קבא 55-6, לפי הערכות זימונים, לא יודע מדויק.

L a S

New member
האייקון חייל הזה לא מגולח.

ככה מייצגים את צהל באינטרנט?=\ "הערך של דיגום הוא גבוה. לפני חודש הייתה מלחמה, צהל נמצא בביקורות. חוסר דיגום לא תורם לכך. מבן למה אתה צריך להיות מגולח?"

lazimi

New member
אני כבר יודע הכל מראש חחחח

היה לי צו גיוס כבר בכיתה ט וכן אני ישרת בחיל האוויר בטור חשמלאי מטוסים מקווה שאני יהיה בדרג א(הכוונה טייסת) פרופיל 97 קב"א אין לי מושג זרקתי תדף שקיבלתי אם התאריך גיוס והקבא שם

למעלה