לכל אנשי הפורום

stars

New member
בבקשה...

lacuna coil: stars, falling again, my wings, to myself I turned nightwish:wishmaster, moondence, carownlas, fantasmic, elavenpath tristania:midwintertears, beyond the veil, tender trip on earth,lost

suzzie q

New member
אם אתה שומע את my dying bride

אני מפנה אותך בדחיפות לשיר for my fallen angel

suzzie q

New member
אני כתבתי לך על השיר...

אני שאלתי אותך אם אתה מכיר את for my fallen angel ולא הגבת ועכשיו ראית שהגבת לסטרס...

unbeaten

New member
הפרטים שלי!

טוב זה הולך ככה: שם: סיון גיל: 14 וחצי שחקן/שחקנית: אין מישהו מסויים... יעקוב כהן טוב. הצגה: גם... אין משהו מסויים. אזור מגורים: בת-ים (בעעעעע) תאריך לידה: 11.11.1987 מוטו: יש די הרבה: "מה שלא הורג אותך מחשל אותך", "אל תסתפק בשום דבר אחר מלבד הטוב ביותר" השעה שלפני הזריחה היא השעה החשוכה ביותר" "חייה לפי מה שמסב לך אושר ואל תעשה חשבון לאף אחד", "לעולם אל תוותר על החלומות שלך" " החיים קצרים מדי בשביל שנשתה בהם יין זול" חיה: משום מה... נמר... או סוס לבן. מאכל: הכל חוץ מדגים. איזה אמן הייתי רוצה לראות: זה לא כל כך משנה העיקר שיהיה מישהו...

אני... (נוקיה לשעבר ../images/Emo6.gif)

שם: נועה, נונה, מה זה משנה... גיל: כמעט 14.5 שחקן/שחקנית אהובה: ווואאיייי... יש פווול! טוב, בתכל´ס כל מי שנותן את כל כולו על הבמה... שחקנים שאהבתי במיוחד: שרית וינו אלעד (מלכה!), ליאור אשכנזי (מווושלם!) אורנה פיטוסי, אורן שבו (ראיתי אותו לפני שנתיים..), עפר סקר ועוד... הצגה אהובה: באמת שזה לא פייר, כי כל הצגה שאני רואה אני יותר אוהבת מהקודמת... אז השלוש האחרונות שראיתי, שממש ממש אהבתי: מכתב לנעה, סליחות וארוחה בין חברים. (יכול להיות שאני אלך מחרתיים לליזיסטרטה 2000- כדאי? זה שווה?). עוד הצגה שהשאירה עליי רושם נורא גדול פעם היא "כובע מלא גשם" (אורנה פיטוסי, אורן שבו, דני שטג) וגם הצגה על מישהו אוטיסט שחושבים שהוא רצח איזו בת 17... לא זוכרת איך קוראים להצגה, אבל המשחק מדהים. איזור מגורים: חיפה והצפון אייסיקיו: 17704511 ת.ל.: 2.10.87 מוטו: "חייך אל העולם והעולם יחייך אלייך בחזרה"... "עדיף שנצחק מאשר שנבכה"... (אוף.. דווקא בתיאטרון זה לא נכון:)) חיה: גורי חתולים, חלזון, צפרדע, פינגווין, פרה וכבשה מההההה.... את מי הייתי רוצה לראות פה? שחקנים, במאים, מחזאים... לא משנה, רק שלא יהיו תת רמה :)

stars

New member
יעקב כהן...

אוקי... אני לא רוצה לפגוע באף אחד, יכול להיות שיעקב כהן אפילו קורא פה את ההודעות. אז יעקב: ידידי אני לא רוצה לפגוע בך. יעקב כהן הוא קומיקאי נהדר ויש לו הרבה פוטנציאל בתור שחקן, אך מה לעשות הוא לא ממש את הפוטנציאל. בתיאטרון יש עבודה עם הפרטנר שלידנו על הבמה ולא עם הקהל. תקשור עם הקהל מתאים למופעי בידור אך לא להצגות תיאטרון. ההצגה בוסתן ספרדי התחילה כהצגה רגילה בהתחלה. ההצגות הראשונות היו רגילות למדיי. אך עם הזמן (ההצגה הרי רצה הרבה זמן) היאהדרדרה יותר ויותר. ליעקב לא איכפת בכלל מהטקסט הוא כל הזמן מאלתר. כמו כן, הפרטנר שלידו לא מעניין אותו, האגו שלו כל כך גדול שהוא רוצה להראות רק את עצמו כל הזמן ולבלוט כמה שיותר.

actress

New member
אני יודעת מי זה הוא גם משחק עם וילו

ז´ני בהצגה אבנים בכיסים. ונראה לי גם הוא עכשיו בהצגה חדשה בתאטרון חיפה שקוראים לה רבטיקו אם אני לא טועה הוא גם משתתף או שטעיתי.

למעלה