לכל אנשי הפורום

אנוכי ואני ועצמי

שם: סתיו מישר, כאילו דה......
שחקן\שחקנית אהוב\ה: אין דבר כזה. יש הרבה. אין צורך להחליט מי מביניהם הוא הפייבוריט.
הצגה: תלוי מה ראיתי לאחרונה...
אזור מגורים: ת"א, ת"א, ת"א... ים כחול, עיר בחול, ת"א... אהה, תל אביב אהובתי...
אייסיקיו או אימייל: 112186949, [email protected]
תאריך לידה: 14.6.88
מוטו: יש כמה: Let The Sunshine in. הכי אהוב עליי. יש גם את "העולם הוא במה וכולנו שחקנים". כמה זה נכון. והמוטו שמנחה את כל חיי - "אין דבר העומד בפני הרצון". תאמין בחלומות שלך והם יתגשמו! אינס העדה שלי...
חיה: אין לי, בגלל אימי השונאת כל חי (כולל בני אדם...), אבל אני אוהבת את כל בעלי החיים. כולל בני אדם.
מאכל: הוי, סבתא, סבתא...
איזה אמן הייתי רוצה לראות פה: יגאל מזרחי. לא שמעתם עליו, נכון? כדאי שתשמעו. ואלון אופיר. (זה היה רמז מאוד עבה, מר א. אופיר...) Peace and Love (מוטו נוסף...) סתיווש

stars

New member
לדעתי...

צריך להוסיף לרשימת השאלות גם מוזיקה אהובה. מוזיקה זה דבר חשוב בחיים (לפחות אצלי) והיא אומרת הרבה על הבנאדם ששומע אותה.

dalitush

New member
מוסיקה אצלי

זה חלק מהחיים אלאנסיס מוריסט נטלי אימבורליה דפש מוד לינקין פארק ועוד כל מיני אהה כן ובלינק 182 להקה מבין החמודות ...החמודות... (המבין יבין) בקיצר לרקוד אצלי דאנס והאוס קלאב טראנס פסיכודלי עצבני אני יעדיף שפנינה דבורין תאמץ אותי מאשר לשמוע מזרחית ובריטני ספירס אוהבת את כולכם באמת ובתמים ומתגעגעת לליאתוש שתחזור בשלום דלית

actress

New member
או קי עכשיו תורייייי טה דה דםםםםם

שם: מיכל נבו גיל: 21 שחקן אהוב: אממ... דודו טופז, מוני מושנוב שחקנית אהובה: מיכל ינאי,סנדרה, שדה, חנה לסלאו, אפרת רייטן ועוד... הצגה: זרים, מדראגולה, ועוד... אזור מגורים: ראשון עיר היין!!!! איציק: 85598414 מסנג´ר גם יש אבל אם יש פה אז סבבי בבי איי איי איי.... תאריך לידה: 20.3.81 מוטו: כל העולם במה ואנחנו השחקנים חיה: פינגוויניםםםםםםםםםםםםםםםםםם!!!!!!!!!!!!! מאכל: רק שוקולדים, עוגת שוקולד חמה חמה חמה עם סירופ שוקולד הייתי רוצה לראות פה את חנוך לוין ז"ל כי אותו הערכתי מאוד מאוד! וזהו לגבי מוזיקה אז דיסני אך ורק דיסני אבל אני גם אוהבת את סי היימן מדהימה שכמותה!!!!

ת מ י מ ה

New member
חדשה כאן:+)

לורן דגן 16 וחצי (ב 19.6.1985) שחקנית- לימור גולדשטיין שחקן - גיל פרנק (וויראציות בנושא מסויים) הצגה- ליזיסטרטה קן קוקיה (תכתבו תמימה באיי סיי קיו ותמצאו אותי :+) ) איי מייל [email protected] מאכל- ספגטי אוכל סיני אוכל איטלקי פיצה מקדונד´ס מוטו- תצחקו כי החיים מצחיקים העולם הוא במה בת ים חיה- סוס דגים לוויותן כריש וכד´

הנה והנה...

שם- נגה גיל- 13 וחצי (ולא לזלזל ב וחצי!-סתאאם..) שחקן / שחקנית אהוב/ה - האמת שאין כל כך.. אני פשוט אוהבת את כולם הצגה - אין אחת אהובה אזור מגורים- Giv-a-taime אי סי קיו 123803809 תאריך לידה- חסוי מוטו אין דבר העומד בפני הרצון, אין לא יכול יש רק לא רוצה חיה כלבים !! (יאמי) מאכל- הכל חוץ מחלווה (יאקק) וסלט חצילים (בעע) איזה אמן הייתם רוצים לראות פה ? - שאלה קשה... קודם כל נראה אם "בראש של" אומנים להכנס לפה בכלל... הכי שונאת- מבוכה
ואת זה אני הוספתי הכי אוהבת - תיאטרון (כמובן) וקצת כדורעף

שונרא2000

New member
יו....... אחותי!!

בקשר למאכל אני בדיוק כמוך!!!!! אין לי בעיה אם שום דבר חוץ מחלווה וסלט חצילים כזה מגעיל עם מיונז..... האמת שאני גם לא אוהבת מלונים... אבל אולי זה יעבור לי מזמן לא אכלתי מלון

suzzie q

New member
אני...אם זה מעניין מישהו בכלל

שם:מעדיפה לא לומר כרגע גיל:16.5 וזה גיל מסריח שחקן/ית אהוב/ה:באמת שיש ויש אני מטורפת על וינונה ריידר בעיקר ומתחום התיאטרון גילה אלמגור כמובן יונה אליאן וכו וכו הצגה: קן הקוקייה,קול קטן, משחקים בחצר האחורית,גן ריקי אזור מגורים:ראשל"צ תאריך לידה:23/11/85 מוטו:המסר השבוע ובכלל באופן קבוע לדפוק חיוך פרוע כי מחר יהיה יותר גרוע!!! וגם צפה לגרוע ביותר ולא תתאכזב-אכן פסימיסטית חיה: כלבים-כן כן אני לא מקורית מאכל: אתם מדברים כאן עם מכורה לשוקולד יכולה לטחון את זה בכמויות כל יום כל היום אמן שהייתי רוצה לראות: הממ בעייתי...הייתי רוצה שיהיו כמה שיותר בימאים ושחקנים ...לא משנה מי מוזיקה: רוק פאנק מטאל אוהבת את הביטלס לד זפלין אר אי אם מוניקה סקס עברי לידר הקרנבריז הדלתות-doors גרין דיי ונירוונה כמובן! עד כאן...מקווה שלא שיעממתי אתכם..

חביתוש20

New member
גם אני חדשה כאן, אבל בכיף..../images/Emo29.gif

שם: חגית גיל: 20 (עוד חודש וחצי!) שחקנית אהובה: גילה אלמגור. הצגה: "מונולוגים מהואגינה" (האמת שלא יצא לי לראות יותר מדי הצגות, צבא אתם יודעים, אבל אני מתכוונת להשלים את הפער בעוד 4 חודשים עם השחרור
) אבל לאחרונה ראיתי כמה וזו היתה פשוט מעולה! אזור מגורים:הוד השרון. מייל:[email protected] מוטו:"מעולם לא ניתנת לך משאלה, מבלי שיינתן לך הכוח להגשימה, אולם ייתכן שיהיה עליך לעמול לשם כך."/ריצ´ארד באך. חיה: חתול. יש לי שתיים, אחת בת 15(
) ואחת בת שנה
. מאכל:שוקולוד, וכמה שיותר משובח
. איזה אמן הייתם רוצים לראות פה: כל מי שהוא שחקן, שעשה תיאטרון ויודע תיאטרון, אני אשמח לדבר עם כל אחד כזה.

ועכשיו גם תורי הגיע ../images/Emo15.gif

שם - ערן יופה גיל 17 , היה לי בחודש הזההההה לא מזמן, יאאאאאאא שחקן / שחקנית אהוב/ה : ואוו יש המון, אני כבר לא יודע את מי לבחור אבל אני אוהב את ענת וקסמן, חני נחמיאס (נפלאה) , אם כבר הזכירו אותו אז אני מאוד אוהב את חנוך רוזן ויש עוד מלא.. הצגה : גם זאת שאלה קשהההה מאוד! הצגה אחת? רק אחת?? אזור מגורים - מרכז אי סי קיו או אי מייל: 107418414 , [email protected] תאריך לידה - 12/3/85 מוטו : תהיו מאושרים ותהנו ממה שיש לכם! חיה : אחותי הקטנה והמתוקה, חח, לא סתם, פרפר. מאכל: אוכל איטלקי , זה כזה טעיםםםםםם. יאמייי איזה אמן הייתם רוצים לראות פה ? - מקווה שזה יצא לפועל כמה שיותר מהר ואני גם בעד - חנוך רוזן או חני נחמיאס, יש הרבה לשאול אותם, ונראה לי שהרבה רוצים שהם יגיעו לפה , אז זה סימן שצריך להתחיל לפעול בעניין. זהו. סופשבוע נעים, ערן

שם:

גיל: 22 שחקן אהוב: אורי לוינסון הצגה: גן ריקי אזור מגורים: רחובות עיר ההדרים (יותר טוב מיין, מיכל) מייל: [email protected] ת. לידה: 1-7-79 מוטו: 50 סמ"ק חיה: חתולים בעיקר, אבל נורא אוהב כלבים מאכל: הכל חוץ מדגים וחצילים. ומוזיקה, או! מוזיקה... פינק פלויד, רדיוהד, מזי סטאר, פיג´יי הארוי, קוקטו טווינס, סוניק יות´, פייבמנט, אפגן וויגס, טורי איימוס, פרל ג´ם, והרשימה ממשיכה וממשיכה... וממשיכה...

stars

New member
כרטיס ביקור מחודש...

שם: אינס- Innes. מה זה השם הזה אתם שואלים את עצמכם... נכון??? נולדתי בארגנטינה ונתנו לי שם ארגנטינאי שלא ניקלט בארץ (גרר הורים מעצבנים) גיל: 15 וכמעט שבועיים שחקן או שחקנית אהוב\ה: אין ממש אחד מועדף... אני אוהבת את רוב השחקניםנ של הקאמרי, ובנוסף מעריכה מאוד את אפרת בן צור. זמרת ושחקנית טובה ומאוד מיוחדת. ניקפוץ ל: איזה אמן היתי רוצה לראות פה: מחזאים בעיקר (יהושע סובול!! המחזאי המועדף עליי!!) מוזיקה: אפרת בן צור (!!!! דיסק בכורה בין הטובים ששמעתי, בתקופה האחרונה אני שומעת אותו הרבה והוא יפיפה!), מוסיקה קלאסית (תודות לאבא שלי), מטאל גותי, רוק קלאסי (פינק פלויד בעיקר), רוק ישראלי (משינה, מוניקה סקס, היהודים!!!, פה ושם אביב גפן) שונאת: בריטני ספירס, וטין פופ (לא כל פופ הוא חרא), ניו למטאל- כגון לינקין פארק וסליפנוט, בלאק מטל קשוח (שונאת בלאקרים ופאנקיסטים קשוחים, דמאט) וזה היה כל הסיפור.. ומה שמעבר בכלל לא ברור...

stars

New member
יותר כמו...

lacuna coil, nightwish,haggard, tristania מהלהקות שצינת יצא לי לשמוע רק את ת´יאטר אוף טרג´די. אם תוכל להמליץ לי על שירים\אלבומים אני אשמח מאוד :)

למעלה