לונה מתגייסת ...

../images/Emo104.gif לונה מתגייסת ... ../images/Emo50.gif

לונה שלנו מתגייסת ביום רביעי בבוקר. כדאי להקדים ולברך קצת לפני, כדי שהברכות יספיקו להגיע בזמן ליעדן! אז, יקירתי, אני מאחלת לך שתקופת הצבא תהיה לך תקופה כייפית, מועילה, מעשירה וחוויתית. מקווה בשבילך וסומכת עליך שתעשי מה שצריך כדי להפיק ממנה את המקסימום! אוהבת
סקאלי

מאחלת לך..

שתהיה זו תקופה קסומה בשבילך כמו שהתקופה הזו הייתה לי, פשוט נהניתי מכל רגע ולא רציתי להשתחרר כשהגיע הזמן.. (אין הרבה כאלה).. בהצלחה! הוקוס פוקוס1

libi4

New member
שפשוף נעים לונה../images/Emo5.gif

מאחלת לך גיוס קל ונעים,תהני מכל רגע כי זה עובר מ-ה-ר כמו חלום! אני נהניתי בצבא מאוד..מקווה שגמאת!!!

גיוס קל לונהההההההההה

שרות קל וכיפי, מקווה שתנצלי את הצבא...ותעניקי באותה הזדמנות תזכרי זו חוויה של פעם בחיים(לנו לבנות) ותתרגלי לצבע הירוק

ללונה שלנו..../images/Emo104.gif

שירות קל מהנה מעשיר וחוויתי... וכשאת חוזרת לחופשות - חשבי גם עלינו וספרי חוויות... קחי הכל בקלות ובצורה נעימה...אני סומכת עלייך שתעשי זאת... שולחת לך אהבה רבה כצידה לדרך חיבוק ע - נ - ק והמון

SunShine28

New member
שרות קל ונעים ... ../images/Emo57.gif

הצבא יכול להיות כייף אדיר, אם רק נותנים לו צ'אנס. סיגלית

gitta

New member
לונה שלנו הולכת לצבא!

בלב אני מברכת אותך בשמך האמיתי, כדי שהברכה תגיע לכתובת הנכונה. אני אהיה איתך במחשבותיי בבוקר הגיוס וגם אחרי כן, ברגעים שמחים וגם בפחות שמחים, כשקשה וצריך להתמודד. את הרי הולכת להיות גנרלית, אז עצתי שתגידי למראיינים מראש שאת רוצה להיות קצינה. בסדר? אני יודעת שתהיי מפקדת נהדרת ותדעי לשמור על החיילים והחיילות שלך, כי יש לך חוש למנהיגות ואת עוברת את החיים עם חיוך. אוהבת אותך, גיטה.

Ofra m

New member
לונלה../images/Emo24.gif

תשמרי עלינו שמעת???עכשיו אני בטוחה שאשן יותר בשקט שאת שם

S u n n y 1

New member
לונה, גיוס קל.......

מאחלת לך שירות קל, שלא יהיה לך רגע משעמם, שתמצי את עצמך איפה שתהיי..... זו אחלה תקופה להתגייס כי לא חם מידי ולא קפוא, אז זו כבר התחלה טובה! מחזיקה לך אצבעות שתקבלי את כל מה שתרצי ושזו תהיה תקופה נפלאה בשבילך. כמבון כמובן מחכה לשמוע איך לך!!! אוהבת המון קבלי חיבוק עכשיו
וגם ליום רביעי בבוקר שניה לפני העליה לאוטובוס!!
אוהבת מלא

רעוּת

New member
לונה יקירתי..

טוב, אז עוד כמה ימים את תגלי כמה דברים חשובים: 1. קשה יש רק בלחם, וגם אותו אוכלים. 2. הלחם הוא מלפני יומיים, אז עושים ממנו טוסט. 3. גם אם הוא מלפני שבוע עושים ממנו טוסט. 4. לא כל בת היא פקידה. אני למשל, פקידה עם שרוך. 5. להיות פקידה זה הכי כיף...אין שכל אין דאגות 6. גם אם ייוצר מצב שלא תגידי להיות פקידה, אל תתלהבי. 7. לבנות אין פז"מ. 8. את בכלל צעירה מדי בשביל לחשוב על פז"מ. 9. גם אני. 10. לסגור שבת חוסך לך את שביזות יום א'. 11. לסגור שבת זה קקה. 12. תקווי שתגיעי לבה"ד 11. 13. שנתיים עוברות מהר 14. (כשאת אזרחית) 15. אני מקווה שאת יודעת להכין קפה. 16. ואם לא, אז תקני במכונה, אבל היא בולעת כסף או מוציאה את הקפה בלי הכוס, ואז זה אפילו יותר מבאס. 17. את לא יכולה להתגייס ולנטוש אותי ככה!!!!!!!! אני לא מרשה לך!!!!!!! את לא יכולה לעשות לי את זה, כולם נוטשים אותי ואני מפתחת חרדת נטישה וואאאאהההה אני לא רוצה צבא. מותק, שיהיה לך גיוס קל ונעים. אל תדאגי, בבקום ה-100 בנות האלה של קורס ת"ש לא מודעות לקיום השיר הזוועתי "תש משקית תש משקית תש.." אז אולי יהיה לך קצת שקט. ואם במקרה את רואה אחת מהן, תגידי לה שלא תתפנה. או שבעצם תחתום ויתור. ואבוי לך אם את לא שולחת לי SMS לאן שלחו אותך!!!!!!

פחחח ... הצחקת אותי, רעות!

וגם שכחת את משפט 18: הייאוש חתם קבע, ההגיון לא התגייס... וגם - הזכרת לי נשכחות מבה"ד 11 ....

רעוּת

New member
../images/Emo6.gif

למה לבאס אותה על ההתחלה, ההגיון פשוט נשאר בש.ג...

נשלחתי מטעם לונה......

ללונה יש בעיות במחשב .. אז דברנו במסנגר ..שלחתי לה את כל מה שרשמתם ואלו דבריה... "אני מאוד מודה ואוהבת את כולן, גם את רעות שאף פעם לא מבאסת אותי ,ומורידה לי את המוטיבציה להתגייס
ולסקאלי תיצרי קשר איתי בטלפון כי אני לא משיגה אותך" אוהבת לונה

אני לא חושבת כי היא לא יכולה להכנס

לאנטרנט בכלל רק המסנכר שלה עובד, אבל הראתי לה את כל מה שהבנות רשמו , היא מאוד שמחה

הייייי!!!!!!!!!!!

את ממש הילדה שלי!!!!! אני התגייסתי במרץ 04'- כבוד!!! וגם ב 16!!! (ואני כנראה גם אשתחרר ביום הזה... אולי נפגש בבקו"ם..
) שיהיה המון בהצלחה!!! תהני מזה... זו בסך הכל חוויה מאוד טובה... (בדרך כלל... וזה תלוי בך...) שפשוף קל ונעים!!!! ו... תעדכני מה קורה איתך..

למעלה