היי לונה שיהיה לך שירות נעים ושבאמת תעבירי כל יום בכיף ןבשמחה {עד כמה שאפשר בצבא...}
G gcnet New member 15/3/05 #18 היי לונה שיהיה לך שירות נעים ושבאמת תעבירי כל יום בכיף ןבשמחה {עד כמה שאפשר בצבא...}
ל לונה.. New member 16/3/05 #22 מי מוכשרת, תגידו לי? ../images/Emo6.gif תקנתי את המחשב! לבד! (טוב, עם קצת עזרה בטלפון מהטכנאי ) וואו, קודם כל תודה רבה רבה רבה אין לי מילים, באמת. (רעות תגיד - אז עדיף שתשתקי ) <באמת אין לי מילים, תתפלאו > קבלו חיבוק מתה עליכן ושוב תודה רבה
מי מוכשרת, תגידו לי? ../images/Emo6.gif תקנתי את המחשב! לבד! (טוב, עם קצת עזרה בטלפון מהטכנאי ) וואו, קודם כל תודה רבה רבה רבה אין לי מילים, באמת. (רעות תגיד - אז עדיף שתשתקי ) <באמת אין לי מילים, תתפלאו > קבלו חיבוק מתה עליכן ושוב תודה רבה
S shtuty New member 16/3/05 #23 לונה../images/Emo140.gif שיהיה לך גיוס נעים, וכשאת מפחדת ממה שעומד לקרות לך בצבא, פשוט תזכרי שכשעברת את הזריקות בבקו"ם: עברת את הקשה מכל!
לונה../images/Emo140.gif שיהיה לך גיוס נעים, וכשאת מפחדת ממה שעומד לקרות לך בצבא, פשוט תזכרי שכשעברת את הזריקות בבקו"ם: עברת את הקשה מכל!