או/או

עונה

יובל
עברי וריטה (the word DUH comes to mind)
בוןג'ובי
אדם
סטרייט
באוטו
לעמוד (ולרקוד)
הרצליה
לזכור
מיידנק
'אלי אלי'
'הילדים של חורף שנת 73'
דואר
9!

painapple

New member
-עונה-

יובל אסתי ואבי עופרים בון ג'ובי אדם פארנויד 'באוטו' לשבת, על הרצפה. הרצליה לזכור מיידניק 'אלי אלי' 'הנסיך הקטן' אימייל 9 ספרות

Rain Star

New member
שלי.

בנאי-מאיר או יובל? משינה, לא יובל לבד סינדרלה ראקפלה- עברי וריטה או אסתי ואבי עופרים? עברי it's my life- בון ג'ובי או נו דאוט? בון ג'ובי סוד- אדם או רוני? רוני גלעד שגב- סטרייט או פארנויד? זמר זייפן בכיין ומעצבן יום העצמאות- לבלות בבית או 'באוטו'? הא? בארבי- לעמוד או לשבת עם מינימום? לעמוד, רחוק מהבמה, או לשבת ולכנע את המלצרית לעשות 30 שקל הנחה
קמלוט- הרצליה או תל אביב? רק בארבי לזכור או לא לשכוח? לזכור אממ..אני מקווה שתבינו את הכוונה שלי בשאלה. יותר 'חזק' אושוויץ-בירקנאו או מיידנק? לא הייתי באף אחד מהם, אבל בקטע של "חזק" - האפר במיידנק שיר ליום השואה 'אלי אלי' או 'שרפה אחים שרפה?' אלי אלי שיר ליום הזכרון 'הנסיך הקטן' או 'הילדים של חורף שנת 73?' הנסיך הקטן דואר או אימל? אימייל מספר פלאפון 9 ספרות או מספר פלאפון 10 ספרות? ברור ש-9

jeackyh

New member
מולבש עליך לעבוד ברדיו

ההבחנות המוסיקאליות שלך מקצועיות משהו...

Rain Star

New member
ציפור קטנה לחשה לי...

שהתייחסתי לאדם הלא נכון. הטענות כלפי בכיינות וזייפנות הופנו לטל שגב ולא לגלעד, עמכם הסליחה. יום יבוא ואכתוב זאת בצורה מנומקת, מפורטת, מקצועית, ורדיופונית, עד אז ספירה - תסתפקי בנוסח הזה

לירן מם

New member
תשובותי...

בנאי-מאיר או יובל? יובל
סינדרלה ראקפלה- עברי וריטה או אסתי ואבי עופרים? עברי וריטה
it's my life- בון ג'ובי או נו דאוט? בון ג'ובי
סוד- אדם או רוני? לא שמעתי אף אחת מהגרסאות...
גלעד שגב- סטרייט או פארנויד? לא ברור לי עדיין...
יום העצמאות- לבלות בבית או 'באוטו'? לא יודעת עדיין...
בארבי- לעמוד או לשבת עם מינימום? לשבת עם מינימום?!
קמלוט- הרצליה או תל אביב? לא הייתי באף אחד מהם לצערי...
לזכור או לא לשכוח? אממ..אני מקווה שתבינו את הכוונה שלי בשאלה. אממ אני לא יודעת, משהו באמצע... נוטה ל"לא לשכוח"
יותר 'חזק' אושוויץ-בירקנאו או מיידנק? אין יל תשובה לשאלה הזאת... אף אחד מהם...
שיר ליום השואה 'אלי אלי' או 'שרפה אחים שרפה?''שרפה אחים שרפה'
שיר ליום הזכרון 'הנסיך הקטן' או 'הילדים של חורף שנת 73?' 'הידים של חורף שנת 73'
דואר או אימל? שישלחו לי-דואר, שאני אשלח-אי מייל
מספר פלאפון 9 ספרות או מספר פלאפון 10 ספרות? 9 ספרות... יש תור ממש ממש ארוך לשינוי האוטומטי בסלקום! ולבד אין לי כוח לעשות! מה רע בישן והטוב?!

J e w l

New member
לה לה לה

בנאי-מאיר או יובל? אמ אמ אמ שניהם. סינדרלה ראקפלה- עברי וריטה או אסתי ואבי עופרים? עברי & ריטה
it's my life- בון ג'ובי או נו דאוט בון ג'ובי סוד- אדם או רוני? אני מתביישת להודות אבל.. רוני גלעד שגב- סטרייט או פארנויד? הא?! יום העצמאות- לבלות בבית או 'באוטו'? בhome. לא, סתם
לא בבית. בארבי- לעמוד או לשבת עם מינימום? תלוי...מה המינימום?! קמלוט- הרצליה או תל אביב? הרצליה לזכור או לא לשכוח? לזכור אממ..אני מקווה שתבינו את הכוונה שלי בשאלה. יותר 'חזק' אושוויץ-בירקנאו או מיידנק? קשה לבחור שיר ליום השואה 'אלי אלי' או 'שרפה אחים שרפה?' אלי אלי שיר ליום הזכרון 'הנסיך הקטן' או 'הילדים של חורף שנת 73?' הילדים של חורף 73 דואר או אימל? שניהם ביחד
מספר פלאפון 9 ספרות או מספר פלאפון 10 ספרות 9 ספרות - גרררר

עונה גם

- אם מורי ותומר אמרו מי אני שאתווכח - יובל - עברי וריטה - בן ג'ובי!! - אדם (אין מו-צא
) - אממממ הא? - בבית - לשבת עם מינימום - לא יודע לא הייתי בקמלוט מעולם - לעולם לעולם לא לשכוח - לא יודע לא הייתי שם - אלי אלי - הילדים של חורף 73 (אני מהילדים של חורף 83
) - אימייל! - אמממ 10 ספרות

Rain Star

New member
יש לזה גירסא של

"אנחנו הילדים של חורף 82 עלינו אין שיר למרות שגם אנחנו נולדנו עם ריח של מלחמה באוויר" אה, וזה לא לפי המנגינה של חורף 73, אז אל תנסו לשיר את זה

מצטער

הילדים של חורף 82 סתם גנבים הם נולדו לפני המלחמה בזמן מבצע של"ג אני הייתי בבטן של אמא שלי אני נולדתי לאחר המלחמה אז שיהיו בשקט ילדי חורף 82

../images/Emo94.gif

בנאי-מאיר או יובל?
מאיר
סינדרלה ראקפלה- עברי וריטה או אסתי ואבי עופרים?
עברי וריטה :) it's my life- בון ג'ובי או נו דאוט?
dr. alban! סוד- אדם או רוני?
רוני
גלעד שגב- סטרייט או פארנויד?
סטרייט
חחחח יום העצמאות- לבלות בבית או 'באוטו'?
באוטו! בארבי- לעמוד או לשבת עם מינימום?
לעמוד קמלוט- הרצליה או תל אביב?
תל אביב לזכור או לא לשכוח?
לזכור.. אממ..אני מקווה שתבינו את הכוונה שלי בשאלה. יותר 'חזק' אושוויץ-בירקנאו או מיידנק?
מיידנק...
שיר ליום השואה 'אלי אלי' או 'שרפה אחים שרפה?'
'אלי אלי'... שיר ליום הזכרון 'הנסיך הקטן' או 'הילדים של חורף שנת 73?'
הילידם של חורף שנת '73... דואר או אימל?
אימייל.. מספר פלאפון 9 ספרות או מספר פלאפון 10 ספרות
9 ספרות...

Dizen

New member
../images/Emo103.gif

בנאי-מאיר או יובל? יובל
סינדרלה ראקפלה- עברי וריטה או אסתי ואבי עופרים? עברי וריטה
it's my life- בון ג'ובי או נו דאוט בון ג'ובי
סוד- אדם או רוני? רוני *לא מאמינה על עצמי*
גלעד שגב- סטרייט או פארנויד? סטרייט
יום העצמאות- לבלות בבית או 'באוטו'? כל דבר עדיף על לשבת בבית
בארבי- לעמוד או לשבת עם מינימום? לעמוד
קמלוט- הרצליה או תל אביב? לא הייתי באף אחד מהם
לזכור או לא לשכוח? לזכור!
אממ..אני מקווה שתבינו את הכוונה שלי בשאלה. יותר 'חזק' אושוויץ-בירקנאו או מיידנק? מיידנק. נקודת השבירה שלי בפולין.
שיר ליום השואה 'אלי אלי' או 'שרפה אחים שרפה?' "שריפה אחיחים שריפה"
שיר ליום הזכרון 'הנסיך הקטן' או 'הילדים של חורף שנת 73?' "הילדים של חורף שנת 73"
דואר או אימל? דואר
מספר פלאפון 9 ספרות או מספר פלאפון 10 ספרות? 9

למעלה