או/או

jeackyh

New member
../images/Emo104.gifאו/או ../images/Emo104.gif

ממש אהבתי את האייקונים האלו ליום העצמאות.
בנאי-מאיר או יובל?
סינדרלה ראקפלה- עברי וריטה או אסתי ואבי עופרים?
it's my life- בון ג'ובי או נו דאוט
סוד- אדם או רוני?
גלעד שגב- סטרייט או פארנויד?
יום העצמאות- לבלות בבית או 'באוטו'?
בארבי- לעמוד או לשבת עם מינימום?
קמלוט- הרצליה או תל אביב?
לזכור או לא לשכוח?
אממ..אני מקווה שתבינו את הכוונה שלי בשאלה. יותר 'חזק' אושוויץ-בירקנאו או מיידנק?
שיר ליום השואה 'אלי אלי' או 'שרפה אחים שרפה?'
שיר ליום הזכרון 'הנסיך הקטן' או 'הילדים של חורף שנת 73?'
דואר או אימל?
מספר פלאפון 9 ספרות או מספר פלאפון 10 ספרות זהו, אני לא מקורית ממש היום סליחה שבוע טוב!!!

תשובותיי

בנאי-מאיר או יובל? יובל סינדרלה ראקפלה- עברי וריטה או אסתי ואבי עופרים? עברי וריטה, כמובן... it's my life- בון ג'ובי או נו דאוט? בון ג'ובי סוד- אדם או רוני? רוני... *נסקלת* גלעד שגב- סטרייט או פארנויד? סטרייט יום העצמאות- לבלות בבית או 'באוטו'? בבית בארבי- לעמוד או לשבת עם מינימום? אמממ... לעמוד? קמלוט- הרצליה או תל אביב? לא הייתי באף אחד מהם, כך ש... לזכור או לא לשכוח? לזכור יותר 'חזק' אושוויץ-בירקנאו או מיידנק? פולין, רק שנה הבאה שיר ליום השואה 'אלי אלי' או 'שרפה אחים שרפה'? "אלי אלי" שיר ליום הזכרון 'הנסיך הקטן' או 'הילדים של חורף שנת 73'? "הילדים של חורף שנת 73" דואר או אימייל? דואר מספר פלאפון 9 ספרות או מספר פלאפון 10 ספרות? 9 ספרות

mesh33

New member
רוני?????????

*אכן סוקלת* מה עובר עליך???????????????? אפילו נעל עדיפה על רוני!!!!!! (לא שאני משווה את אדם לנעל, כלומר יש לשניהם את אותה כמות שיער אבל עדיין....)

Ez sLeeP

New member
סליחה?

הקול של אדם, הצרידות האינסופית המלווה בסקס אפיל מפויח של פופ שנות ה-80?! זה מציק לך? טוב, נו..

Ez sLeeP

New member
אני בשוק מהם. :)

(אהבתי מאוד את אדם. כזכור לך, נולדתי בכלל בשנה הלא נכונה...)

lollapalooza

New member
אעעע

לא ממש הבנתי מהתגובה שלך אם הבנת שאני בצד שלך בעניין הזה. אדם רולז. ("אין- מו- צא")

Ez sLeeP

New member
הבנתי,

ואני ניסיתי להבהיר שבעוד שאנשים בגיל שלי היו עסוקים בקטקטים (סדרת איכות - אין מה לומר) אני הייתי עסוק באדם, עניין של זמן, ובברלי הילס (ומלרוז הדגולה, לאין שעור).

תשובות

יובל בנאי..
עברי וריטה.. הגרסה הישנה היא.. ישנה?
נו דאוט...
אף אחד מהם.. אחד קירח והשנייה מיועדת לגנון
סטרייט
בכיכר ברמה"ש.. לא מאכזב..
לעמוד בבארבי!!
קאמלוט הרצליה.. כי לא הייתי בת"א
לא לשכוח.. כי לזכור לא תקף אצלי
אושוויץ בירקנאו.. אבל זה ממש אינדבדואלי
שרפה אחים שרפה.. אבל כעיקרון- פרח
הילדים של חורף 73... מכורה אליו.. אבל גם לנסיך הקטן.. בעע
אי מייל
9 ספרות.. יותר קצר..

האם אני הראשונה להגיב?!

אולי...
בנאי-יובל
סינדרלה רוקפלה-עברי וריטה- ברור!
it's my life-בון ג'ובי
סוד-אדם!!! סמל מין ישראלי כאילו!
גלעד שגב-מה?! לא יודעת...
יום העצמאות-באוטו
בארבי-לעמוד. אבל אני הייתי בבארבי רק בהופעות פאנק ושם לשבת זה פשוט טפשי... צריך מישהו שידחוף אנשים לפוגו!
קמלוט-לא הייתי. לא יכולה להגיב.
לזכור
יותר חזק-שניהם. גם מיידנק וגם אושוויץ-בירקנאו
שיר ליום השואה-אלי אלי
שיר ליום הזיכרון-הנסיך הקטן מפלוגה ב'
דואר... תמיד משמח לקבל מכתב
מספר פלאפון 9 ספרות- במילא קשה לי לזכור 9.. איך אני אזכור 10?! זהו... כל הכבוד על היוזמה ספירה! נושי.

תשובות ../images/Emo4.gif

בנאי-מאיר או יובל? נאמ.. יובל. סינדרלה ראקפלה- עברי וריטה או אסתי ואבי עופרים? עברי וריטה!! it's my life- בון ג'ובי או נו דאוט? האמת שלא שמעתי את של נו דאוט. אז כנראה שבון ג'וני. סוד- אדם או רוני? גם כאן, לא שמעתי את 2 הגרסאות. אבל אני לא מחבבת את אדם וגם לא את רוני. אז נמנע. גלעד שגב- סטרייט או פארנויד? נאמ סטרייט (?!) יום העצמאות- לבלות בבית או 'באוטו'? לא משנה. בארבי- לעמוד או לשבת עם מינימום? לא הייתי שם. אבל אולי לעמוד. קמלוט- הרצליה או תל אביב? לא הייתי בשניהם. אבל הרצליה נחמדה. לזכור או לא לשכוח? לזכור אממ..אני מקווה שתבינו את הכוונה שלי בשאלה. יותר 'חזק' אושוויץ-בירקנאו או מיידנק?
אושוויץ-בירקנאו. שיר ליום השואה 'אלי אלי' או 'שרפה אחים שרפה?' נאמ. רייצ'ל אמרה "שרפה אחים שרפה". שיר ליום הזכרון 'הנסיך הקטן' או 'הילדים של חורף שנת 73?' חורף 73. דואר או אימל? אני עדיין לא יודעת לשלוח אי מייל, אז נעדיף דואר. מספר פלאפון 9 ספרות או מספר פלאפון 10 ספרות? 9 ספרות!!! *רייצ'ל!! אני מתה עליך!! את שולטת!!
*

A N I g M A

New member
מגניב

יובל
עברי וריטה
בון ג'ובי
אדם
סטרייט
באוטו
לעמוד
ת"א
לזכור
אושוויץ
אלי אלי (הליכה לקיסריה יקירה)
הנסיך הקטן
אימייל
9 ספרות

lollapalooza

New member
מפלצת הודעות זונה../images/Emo70.gif

נו, טוב שזה היה בכרטיסישי שלי. התנצלות מראש אם זה מופיע אח"כ שוב.
בנאי-מאיר או יובל
אביתר
(רק מה, התחתן)
סינדרלה ראקפלה- עברי וריטה או אסתר ואבי עופרים
נאמ לא שמעתי את המקור.
it's my life- בון ג'ובי או נו דאוט
בון ג'ובי זה זבל שממחזר את עצמו. השיר של נו דאוט מקסים. (אגב, זה לא שלהם במקור אלא של talk talk)
סוד- אדם או רוני
אדם זה נוסטלגיה. רוני זה רפש.
גלעד שגב- סטרייט או פארנויד
למי אכפת
יום העצמאות- לבלות בבית או 'באוטו'
נאמ אני אהיה בבית.
בארבי- לעמוד או לשבת עם מינימום
תלוי מי מופיע.
קמלוט- הרצליה או תל אביב
כנ"ל.
לזכור או לא לשכוח
למיטב ידיעתי, כשזוכרים לא שוכחים.
אממ..אני מקווה שתבינו את הכוונה שלי בשאלה. יותר 'חזק' אושוויץ-בירקנאו או מיידנק
לא הייתי באף אחד מהשניים. לא משנה לי.
שיר ליום השואה 'אלי אלי' או 'שרפה אחים שרפה'
את סדיסטית.
שיר ליום הזכרון 'הנסיך הקטן' או 'הילדים של חורף שנת 73'
לא חושבת שאני מכירה את הנסיך הקטן. והשם הוא "ילדי חורף 73". וכל שיר של יום הזכרון גורם לי לבכות, אז זה לא משנה.
דואר או אימייל
נאמ דואר יותר כיף כי זה בד"כ דברים שאי אפשר לשלוח באימייל, כלומר חבילות.
מספר פלאפון 9 ספרות או מספר פלאפון 10 ספרות
לא משנה לי. זה בזכרון.

היפ היפ הוריייי

מאיר-קוך מיוחד במינו עברי..דה.. בון ג'ובי אדם סטרייט לצאת לב"ש ולראות את עברי לא יודעת-לא הייתיח שם..אבל אני אוהבת לעמוד ולרקוד ולצעוק בהופעות לא יודעת...גם שם לא הייתי....הרצליה.. לזכור שניהם באותה מידה... שרפה חורף דואר!!! 9 היה מצויין

למעלה