xlulitx

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo31.gif../images/Emo45.gif

סתם כי תמיד המצב רוח שלי שמח D:
כי אני צריכה למחוק ספרים ולעשות רשימת ציוד
.

בת אלי91

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

אני עייפה. אני לא יודעת אם אני בטוח הולכת היום, וזה מעצבן אותי. אני לא יודעת אם קיבלו אותי או לא.
מחר יומולדת! D: אולי היום הופעה, ואז אני אראה אנשים שלא ראיתי המון זמן. :) מחר ניו סאונד עם בוטנר. יהיה כיף.
יש סיכוי שאהיה בקורס מד''א החופש! sweet sixteen, here i come... :)

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gif

חם לי. אין לי עבודה ואני רוצה/צריכה כסף! לא עשיתי היום בדיקת דם ואני שונאת לדחות דברים
קמתי מאוחר. לא נסעתי לנתניה..
עוד יומיים מפגש פורום!! אממ אמרתי לחברה הכי טובה שלי כל מה שהפריע לי בהודעה ממש ארוכה באייסי אתמול והיום היא החזירה לי תשובה ונראה לי שהכל בסדר איתנו..
אממ אני חופשיה מהצבא סוף סוף! חחח אני אולי הולכת לקנות היום סנדלים סוף סוף
אני לא עייפה. יש מצב שיהיה לי עם מי לצאת לכנס אנימה בעכווווו אעאעאע איזה כיף לי!!#$%&^% זהו
יומלאושר!!

vered151

New member

עוד 5 ימים מש"צים
עוד 9 ימים ה-חתונהההההה
איליי בא מחר הוא הכי מדהים בעולם
טלי ושלושת הילדים שלה (שלי) מגיעים עוד מעט! כמה געגוע כמה צה"ל רוצה אותייי...חחח קיבלתי צו גיוס היום! =]
חם
בנדור שלי חולה מתה ואני לא יכולה לעזור לה
נמאס לי לריב עם אמא הוא מסנן אותי עומר כועס עליי נראה לי

דורה17

New member

אני עייפה!!!! והנהיגה נתקעה לי.. וזה מעצבן.... הייתי בדיוטי היום... ועברנו ליד כל הבשמים... ואסור היה לקנות
בואו נגיד, שכל המדריכות התחרפנו והתבאסו שם חחחח
עוד 3 ימים נגמרת הקייטנה... עוד 3 ימים יום שישי.. זה דבר טוב בפני עצמו גיליתי שיש מדריכים ממש חמודים בקייטנה, אני מקווה שנשמור קצת על קשר כלשהו.. הצ'ופרים שלי יצאו יפייפיים מחר מסיבת סיום של המדריכים בקייטנה!! יום חמישי מפגש פורום! ואני כנראה באה! אני אוהבת לעשות דברים שגורמים לאנשים לחייך! זה כיף! היה לי אחלה יום! חוץ מזה שהחניכים עצבנו אותי חח היה חביב.. יום נפלא לכם!

McRafush

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo31.gif

קמתי מאוחר
המזגן דלוק מהרגע שקמתי. היום עד כה טוב.
יום חמישי יש לי אזכרה של חייל שנהרג במלחמת לבנון השנייה. אין לי טלויזיות בבית, לקחו אותן לתיקון. ויש היום הירוז. ואיש משפחה.
למרות שהמזגן והמאוורר פועלים - חם לי
צריך ללכת מחר למקדונלדס ולבקש עבודה... שוב. לא מאמין שאני חוזר לשם. שוב. אין טלוויזיה! נראה לי שהיום לא יהיה כ"כ טוב.

מירוש 18

New member

סוף כל סוף סדרו לי את הכרטיס של קוקה קולה.
חם לי
קמתי היום מוקדם מצלצול טלפון פעם שנייה השבוע

זוהרוש15

New member
../images/Emo45.gif/../images/Emo31.gif

חופש היום..ומחר בייביסיטר שוב רק עם הילדה הקטנה! היום אני נפגשת עם חברה שלא הייתי איתה די הרבה זמן בקשר.. מחר אני נפגשת עם שתי חברות שמתחילת החופש אני לא בקשר איתן מחר חברה שלי חוזרת מהמחנה.. ראיתי מרתון הבורר
אני אולי לא באה למפגש.. כואבת לי הבטן אני עדיין עייפה..

זוהרוש15

New member
אה ושכחתי...עוד../images/Emo31.gif

יש לי מלא עבודות שלא התחלתי בכלל..ואני בלחץ.. -מתמטיקה +תירגול נוסף דחוף!! -3 עבודות באנגלית.. -ולשון! אוףףףףףףף אה וגם החופש עובר לי ממש מהר...לא הספקתי כלום! ורק לחשוב על שנה הבאה עושה לי חלחלה..

niro levi

New member
../images/Emo31.gif

כל החיים האלה.. אני לא מגיעה למפגש.. חם לי אין לי כסף אני רוצה עבודה עדיין לא קיבלתי את המשכורת ואני זקוקה לכסף הזה נואשות הוא מתעלם ממני וכנראה שהכל נגמר בנינו

למעלה