../images/Emo103.gif../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

: עוד יומיים מפגש
קניתי בגדים יפים =]
: שכחתי את האוזניות בבית ואין לי כוח למקום להזה.

../images/Emo45.gif ../images/Emo31.gif

יום חמישי כניראה ניתוח, מה שאומר שכניראה אני לא אהיה במפגש, אבל הניתוח זה דבר טוב כבר.
מצבי עדיין חרא ובנוסף לזה אתמול הייתה לי מריבה איומה עם החבר הכי טוב שלי

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifאני כ"כ מזדהה איתך עכשיו!../images/Emo10.gif

גם אני רבתי עם החברה הכי הכי טובה שלי לפני יומיים..
עצוב... ואני שמחה בשבילך שסוף סוף תעבור את הניתוח... בקשר למפגש, יהיו עוד..
יומטוב..

דורה17

New member
מה זה? איך עפשר לקרוא את זה?

אההההההההה.. נעל נשארת נעל.. חבל על העצבים מותק... היא פשוט עמה.. לא יעזור.. פשוט מתעלמים..

אושרי27

New member
תגידי מה את רוצה????????

|כולה הבחורה שרוני 44 או איך שלא יהיה השם שלה, מסרה לכם צהריים טובים. במקום לזיין את המח על השרשור תסבירי מה הבעיה שלך ורדי מזה כבר!!!!!![ תגידי לה איך משרשרים וזהו!!!!!! במקום להתעלם ולפגוע באנשים הבנת??????????????????????? או שזה קשה לך מידי.........? אה? אושרי

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifוואוו תרגעי מותק..חחח

זאת לא הפעם הראשונה שהיא עושה את זה..
היא תמיד פותחת הודעות חדשות שרק כתוב בהן "מה קורה?" "ערב/בוקר/צהריים/לילה טוב/ים"... ותמיד לא משרשרת נכון... די נמאס לנו פה והסביר לה לא לפתוח סתם הודעות ולשרשר לשרשור "אוף" שלהודעות כאלו הוא נועד אבל היא לא מתייחסת אז... ככה עונים לה בדרך כלל..

XxXSynergitXxX

New member
חחחחח שקוף שזו אותה אחת .

היא, הלירוני 25/27 וגם השרוני. חחחחחחחח בדיחה מעולה.

xlulitx

New member
../images/Emo221.gifאפשר לכתוב את זה בצורה מתורבתת

אל בתקיפות
שאח"כ אל תתפלאו למה אנחנו ככה מתנהגים אליכם
.

xlulitx

New member
../images/Emo221.gif*ולא.

ומסכימה עם אורפז D: , זאת אותה אחת. אנשים חושבים שאם הם משועממים אז גם אנחנו ולא נדע להבדיל
הורג אותי הקטע הזה D:

../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

התעוררתי מוקדם אני לא מבינה מה הולך עם היחידת הסרטה הזאת|: אני צריכה לשלוח פקסים ולהתקשר למקומות בשביל זה ואני לא רוצה אני צריכה לעבוד.
הם רוצים אותי! קיבלתי זוג כרטיסים חינם לסינימה סיטי! הורדתי סקייפ סוף סוף- למישהו יש?

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifתרגישי טוב!../images/Emo24.gif../images/Emo193.gif

למעלה