אם כבר ../images/Emo32.gif אז התייעצות קטנה...
הבעלים של החווה שלי פיטר את המדריכה שלי! וזה ממש, אבל ממש מבאס... הוא פיטר אותה כי היא כל הזמן התערבה בעניינים של הטיפול בסוסים (באו נגיד שעד שהיא הגיע הם לא היה משמנים אוכפים למשל...). היא ביקשה שלא יעבדו עם סוסים של דרסז' לקפיצות, כי זה דופק להם רגליים, ולא הסכימה לעבוד עם סוסים שלא מרגישים טוב... הייתה עוד בעייה, כל סוס שהיא עבדה איתו ממש השתפר, ואז הבעלים של החווה מכר אותו ביותר כסף, אז היא לא רצתה לעבוד עם סוסים יותר מידי כדי שלא יימכרו... לפני התחרות המנהל של החווה שם לה סוסים שהיא בכלל לא עבדה איתם לתלמדים, היא לא הבינה למה, חשבה שזה רמז, שאלה.... ובקיצור היא מפוטרת... היא מדריכה מעולה, והתלמידים שלה ממש הצליחו בתחרויות. היא לא רוצה לחפש הדרכה במקום אחר, אלא רוצה לפתוח חווה משלה (ששם יהיה יחס יותר טוב לסוסים...), כך שבנתיים אני לא יכולה לעבור איתה לשום מקום... אני רוכבת בעוד חווה, ווסטרן, וחושבת להעביר לשם את השיעורים. ביום שישי ניסיתי שיעור עם המדריכה שהחליפה אותה, והיא דווקא היה סבבה, אבל אי אפשר לדעת משיעור ראשון... אין לי כ"כ חשק לרכב יותר בחווה הזאת, אבל יכול להיות ששם אני הכי אתקדם... מה אני אמורה לעשות לעבור או לא לעבור... אני ממש לא יודעת...!!!