אני מנסה להיזכר מה היא אמרה לי..

כי היא התקשרה אליי כשישנתי כבר חחח נראה לי שהיא אמרה שאמרו לה פשוט לתת לרגל לנוח ולא נראה לי שיש לה שבר או סדק או משהו כזה.. ש-ב-י דברי איתי!!
אוהבת אותך!!

SHiRA110

New member
../images/Emo142.gif../images/Emo24.gif החלמה מהירה../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif

Z i N a1

New member
../images/Emo133.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

תודה רבה רבה רבה לכולם..! אני כבר יותר בסדר.. עדיין כואב אבל אני מתגברת..אני פשוט צריכה לנוח כמה ימים...(אווף אני רוצה להתחרות בכנות): שני סתמי!!!) יווואווו איזה חמודים אתם..!!!

Vintage Queen

New member
תרגישי טוב בובעעע!!!../images/Emo24.gif../images/Emo101.gif

לפחות לא קרה לך שומדבר רציני!

mindeffect

New member
../images/Emo15.gifאת לא מתחרה!!!!מה לא ברור פה?!

על גופתי המתה עם את מתחרה...טוב?!?!?!?!... חחח...תני לעצמך מנוחה!!!!!...
~מקווה שנהנת מלראות את השירשור הזה~
חחחח...העיקר את אמרת כזה ביום שני...יש תחרות..למה לקפוצ בלי ארכובות!!...חחחחח..

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

תרגישי טוב!
תמונה כל כךךך יפה!

HaDaSoOsA

New member
תרגשי טוב!../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo80.gif../images/Emo95.gif

....

PinkHorse

New member
שני מסכנולה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

תרגישי טוב
והחלמה מהירה

arieledaho

New member
שבי!!!!!!!!!!!

החלמה מהירה מהירה מהירה ושתרגישי הכי טוב שיש!!!! ותני לסט שלך לנוח....כי רוצים לנצח אותך!!!!!! מושלמת!!!!

גחצי

New member
אם כבר ../images/Emo32.gif אז התייעצות קטנה...

הבעלים של החווה שלי פיטר את המדריכה שלי! וזה ממש, אבל ממש מבאס... הוא פיטר אותה כי היא כל הזמן התערבה בעניינים של הטיפול בסוסים (באו נגיד שעד שהיא הגיע הם לא היה משמנים אוכפים למשל...). היא ביקשה שלא יעבדו עם סוסים של דרסז' לקפיצות, כי זה דופק להם רגליים, ולא הסכימה לעבוד עם סוסים שלא מרגישים טוב... הייתה עוד בעייה, כל סוס שהיא עבדה איתו ממש השתפר, ואז הבעלים של החווה מכר אותו ביותר כסף, אז היא לא רצתה לעבוד עם סוסים יותר מידי כדי שלא יימכרו... לפני התחרות המנהל של החווה שם לה סוסים שהיא בכלל לא עבדה איתם לתלמדים, היא לא הבינה למה, חשבה שזה רמז, שאלה.... ובקיצור היא מפוטרת... היא מדריכה מעולה, והתלמידים שלה ממש הצליחו בתחרויות. היא לא רוצה לחפש הדרכה במקום אחר, אלא רוצה לפתוח חווה משלה (ששם יהיה יחס יותר טוב לסוסים...), כך שבנתיים אני לא יכולה לעבור איתה לשום מקום... אני רוכבת בעוד חווה, ווסטרן, וחושבת להעביר לשם את השיעורים. ביום שישי ניסיתי שיעור עם המדריכה שהחליפה אותה, והיא דווקא היה סבבה, אבל אי אפשר לדעת משיעור ראשון... אין לי כ"כ חשק לרכב יותר בחווה הזאת, אבל יכול להיות ששם אני הכי אתקדם... מה אני אמורה לעשות לעבור או לא לעבור... אני ממש לא יודעת...!!!

../images/Emo97.gifאת אמורה לחכות ולנסות לדעתי

תראי, זה חלק מכל הקטע של החווה, אולי בשבילנו זה המקום הכי נהדר בעולם ומקום של בילוי וכל אחד וההגדרה שלו, אבל בשביל המדריכים זה מקום העבודה ובשביל הבעלים זה עסק/מפעל (לא תמיד, יש אנשים שעושים את זה מהלב...אבל המטרה בגדול שזה יכניס גם כסף וכו'), אז כמו בכל מקום עבודה מפטרים אנשים ושוכרים חדשים. סה"כ המדריכים הם השכירים פה ואין אף התחייסות שהם יישארו לנצח
. לפעמים שינוי כזה יכול להיות לטובה, יש מצב שהמדריכה החדשה באמת טובה!
צריך לחכות, לנסות ואז להגיע למסקנות ולפעול
את יכולה לנסות להשאר בקשר עם המדריכה ובמידה והיא תדריך בחווה אחרת שקרובה אלייך תוכלי לעבור לחווה ההיא, סה"כ עד שתהיה לה חווה משלה אם תהיה- היא עדיין צריכה להרוויח כסף
אחרי שתנסי את המדריכה החדשה כמה פעמים או מדריך אחר שיש בחווה אם יש תחליטי מה לעשות, לא מתאים לך? את יכולה להעביר את השיעורים לווסטרן, מתאים לך? סבבה
חכי בסבלנות
, אחרי שתכירי את המדריכה החדשה תדעי לאיזה כיוון את נוטה - למשיך איתה או להעביר את השיעורים.

למעלה