מה לא קרה?? חחח
הייתה לנו מנהלת מזה אחלה כאלו היא עדיין רשומה כמנהלת אבל היא נכנסה בימים הטובים אולי פעם בחודש.. ולאיזה אהבלה אחת זה הפריע פנתה לתפוז והם מינו אותה למנהלת ומה היא עשתה?? חוקים של כלא!! באלוהיםםםם!!! אסור להעתיק חדשות אסור להביא תמונות סרוקות!! על מה נדבר על מזג אויר?? גאד הלפ אססססס אה וגם המנהלת היא אלוהים אסור לפנות אליה על גבי הפורום, פוגע בה שמתלוננים עליה בתפוז משוב מי שמתלונן שם נחסם ועוד 2001 חוקים זבלים כאלה.... והיו ריבים חבל על הזמן מה שהלך פה זה אפס לעומת מה שהיה שם נהיה מגעיל להיכנס ואז יום אחד אני ועוד מישי עשינו מחאה כזאת ועכשיו אני חסומה חחחחחח אבל חפיףףףףףף הפורום יבש התיבת מסרים שלי עם הקשרים בבנות בו יותר פעילה ממה הולך שם וגם הפוסטמה ההיא פרשה כי כולם שנאו אותה וקיללו אותה (עכשיו כמה מפתיע החברה הכי טובה שלה מנהלת... חפיף היא יותר נורמלית מההיא) +מישי מהפורום פתחה פורום חדש וגאד זה כאילו הפורום הכי כיפי בעולם כאילו אין זה פי 10 על תפוז והכל!! וזה בול כמו הרישמי של ווסטלייף אז לא קשה להפעיל אותו והכל ואני מנהלת שמה ת'חדר על קרי אישתו של בריי וג'ורג'י אישתו של ניקי וג'יל אישתי האהובה *טוב טוב, אישתו של שיין.. גאדדדד חולה עליההההההההההההה האישה הכי מושלמת בעולם עוד 3 ימים יומולדתתתתתתתתתת אאאאא* אז לא ביג דיל הכל יצא טוב בסוף

)) וגם לפי מה שנראה אני חוזרת השבוע.. לא יודעת עדיין לא סגורה עם עצמי תאמת חחחח *BTW שירההה אם כבר מדברים על ג'יל, כנראה שזה באמת 25 קאסל סטריט!! WOOHOOOOO והרגע חזרתי מהקניון וקניתי ת'חולצה ההיא מקסטרו שמזכירה ת'שימלה שלה של MORGAN בתמונות של VIP ייאייייייייייייייייי