פורום?!

יאללה לקוםםםםםםםם

עישתי עם נוריתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת עשב ירוק מגולגללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל פתאום הגיעההההה משטרהההההההההההההההההה היה זה חבלללללללללללללללללללללל כולםםםםםםםם תצטרפוווווווווווווווווווווווווווווו נוריתתת איתי לא מדברתתתתתתתתתתת היאאאאא לאאאאאאאאא מוכנהההה לוותררררררררררר הלכה להזדיין עם ילדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד עם ילד אחררררררררררררררררררררררררררר לקוח מ-מוררררררררררררררררררררררר

ת'אמת זה לקוח משירה שלקחה משאר

השיכבה חחחחחחחחחחח חפיףףףףףףףףףףףףףףףףףףף *ממשיכהההההההההההההה* איינניייי בוכההההההה אףףףףףףף פעםםםםםםםםםםם אינניייייי *ככה כותבים את זה?? חחח* תינוקקקקקקקקק בכייןןןןןןןןןןןןןןןןן אזזזזזזזזז למהההההההה זהההההההה אמאאאאאאאאא למההההההההההההההה יורדותתתתתתתתתתתתתת הדמעותתתתתתתתתתתתת מעצמןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן יאללההההההההההההההה תתעוררווווווווווווווווווו

....

אתה לא שלמה.... לא אני לא ואני לא אחת מאלף... כן את כן אתה רק בן אדם... לא מתנשא אל תבזבז לי את הזמן היו לי חלומות... עכשיו הם אשליות להתחתן עם מלך...חבל מאוד רציתי כמו כולן אביר על סוס לבן

ייייאאאאאאא כולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

אתה לאאאאאאא שלמההההההההההההההה אני לא אחתתתתתת מאלףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף אץההההההה רקקקקקקקקקקקק בןןןןןןןן אדםםםםםםםםםםם אלללללל תבזבזזזזזזזזז ליייייי אתתתתתת הזמןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן היווווווווו ליייייייי חלומותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת להתחתןןןןןןן עםםםםםםםםם מלךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך רציתיייייייי כמווווווווו כולםםםםםםםםםםם אבירררררררררררר עללללללל סוססססססססססססס לבןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן שמישו יעשה ת'בן חחחחחח אני לא יודעת ת'קטע שלוווווווו מסיבמבההההההההההההה

פחחחחחחחחחח

את עושה לי לינק להודעה מעליי?? חחחחחחחחחחחחחחחחחחח והיית צריכה לשים עוד פעםםםםםםםםם צריך לטחון ת'שיר עד שיימאסססס חחחחחחחחחח

ברור אז לאן אני ייתן לך לינק???

אתה לא שלמה.... לא אני לאאאאאאאאאאאאאאאאאא ואני לא אחת מאלף... כן את כןןןןןןןןןןןןןןןןןןן אתה רק בן אדם... לא מתנשאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אל תבזבז לי את הזמןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן היו לי חלומות... עכשיו הם אשליותתתתתתתתתתתתתתתתת להתחתן עם מלך...חבל מאודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד רציתי כמו כולן אביר על סוס לבןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

למעלה